Dragon Ball D
Moderator: Moderatorzy
1. Cinema Stick albo full body
2. Akcja w kilku miejscach jednoczesnie. Jeden ciag wydarzen jest nudny. Historia kilku postaci na przemian.
3. Sami nowi (DB nie o Z team), albo sami starzy.
4. Przynajmniej 20. Bo tak mi sie napisalo.
5. Blur, zmniejszenie natezenia kolorow, chmury/mgla przed konkretnym tlem.
6. Glos, jesli lektor bedzie porzadny, w przeciwnym wypadku czarny pasek na dole z napisami (jak napisy do obcojezycznego filmu).
2. Akcja w kilku miejscach jednoczesnie. Jeden ciag wydarzen jest nudny. Historia kilku postaci na przemian.
3. Sami nowi (DB nie o Z team), albo sami starzy.
4. Przynajmniej 20. Bo tak mi sie napisalo.
5. Blur, zmniejszenie natezenia kolorow, chmury/mgla przed konkretnym tlem.
6. Glos, jesli lektor bedzie porzadny, w przeciwnym wypadku czarny pasek na dole z napisami (jak napisy do obcojezycznego filmu).

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
No ale , jest GG autora wiec mozna sie go spytacNie chcę cię martwić ale temat jest sprzed pół roku
Update
Napisalem do niego , aktywne to jest ale na razie ma (DUN DUN DUN) szkole
Anyway
1.Jak w DBCG (czyli tak http://www.youtube.com/watch?v=HcBdsZsH-3o ) , po co niby stick postacie?filip_3521 pisze:1. Jak mają wyglądać postaci? (napisze bardziej szczegółowo o co mi chodzi bo zaraz będą pytania o co chodzi, każdy chyba wie jak wygląda zwykły ludzik, to teraz zasadnicze pytanie, postaci mają być całe czarne, czy może mają być na nich odwzorowane tak jak by ubrania = później dam przykładowy obrazek z różnicami )
2. Jak według was powinna wyglądać dobra fabuła?
3. Czy warto wprowadzać nowych bohaterów? (oczywiście starzy będą, tylko mam na myśli NEW HERO)
4. Ile według was powinno liczyć odcinków dobre DB (realnie) i jaka powinna być długość odcinka?
5. Macie jakieś dobre pomysły na zrobienie tła? ( w anime wyraźnie widać że postaci na pierwszym planie są bardziej ,,widoczne,,, a to wydaje się takie przyciemnione)
6. W jaki sposób ma byśwyrażane mówienie, przez pokazanie chmurki i wyświetlenie się w niej tekstu, czy może przez syntezator Ivona, i zmieniony głos syntezatora przez ,,taki program,, ?
2.Jak w filmach kinowych , baaaaaaaaardzo silny wrog
3.Moga byc , nawet what if wersje postaci tez (#16 z przyszlosci , (...) , Gotan , Yamhan , Kakarotto ktory nie upadl na glowe itp.)
4.10 minut moze byc max
5.Dowolnie
6.Dowolnie , jak z glosami to mozesz uzyc Ivony lub namowic kogos takze
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wg autora to najwczesniej do wakakcji swiatecznychGohan-san pisze:Czyli mamy do wakacji czekać??
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- filip_3521
- SSJ 2
Sorry że sie nie odzywałem....
Mam takie pytanie, bo doszedłem do wniosku (nie śmiać się) że jak do tej pory w paint nie ma co robić:P
Więc szperałem szperałem... i coś wyszperałem...
Toon Boom Studio 4.5
Jest to program do tworzenia zaawansowanych animacji...
I właśnie tu jest problem... nie napisze że nic w tym progrmie nie umiem zrobić i w ogóle, ale jest dość ciężki w obsłudze. Ma ktoś z wam może jakiś dobry poradnik (tzn.tutorial) do tego?
A może ktoś ma w tym doświadczenie?
Czekam na odp. dotyczące mojego pytania i programu który wybrałem....
Mam takie pytanie, bo doszedłem do wniosku (nie śmiać się) że jak do tej pory w paint nie ma co robić:P
Więc szperałem szperałem... i coś wyszperałem...
Toon Boom Studio 4.5
Jest to program do tworzenia zaawansowanych animacji...
I właśnie tu jest problem... nie napisze że nic w tym progrmie nie umiem zrobić i w ogóle, ale jest dość ciężki w obsłudze. Ma ktoś z wam może jakiś dobry poradnik (tzn.tutorial) do tego?
A może ktoś ma w tym doświadczenie?
Czekam na odp. dotyczące mojego pytania i programu który wybrałem....