Klasyczny avatar (chociaz postaci nienawidze , ale darze sentymentem) godny dla admina strony
A i jeszcze poprawna wersja postu Macka
Macix poprawnie by pisze:
BH Daimaouji pisze:z IQ niskim od 0
Domyślam się, że miałeś na myśli: "Z IQ niższym od 0". IQ jednak nie może być niższe niż 0, a przynajmniej mi nie są znane takowe przypadki. Dlatego ten argument również uważam za nietrafiony.
Roman
Tutaj masz odpowiedź
Dobrze , ale chodzilo mi o cos innego
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Acer, dodam jeszcze, że w mojej skromnej opinii Byakuya jest gejem i gapił się pewnie Renjiemu na tyłek. RuWniESh DysHka <3333333333333333
Rotfled into my ass. Dziekujem seksi lejde <3
Twój avek zajeżdża mi biszem, jest zbyt rushoffy. Mimo to, jest to Twój avek (tzn. nie należy do Ciebie, ale Ty go używasz) więc m4k51cz3k dl4 C13b13 5ł0dz1utk4 ;* ;* ;* ;* ;* ;d;d;d;d;d;d;; ;p;p;p;p;xDXDXDXDXD :superkupa:
Nervan pisze:Twój avek zajeżdża mi biszem, jest zbyt rushoffy.
Nie znasz sie >.>
Ale w zw. z tym, iż cenię Twoją opinię jako znawcy grafiki, me will fix it
Przekaz zawarty w Twoim avku jest bardzo interesujacy. Siksa by Cię zgwałciła za niego XD
Userze Nervanie, wstydź się ;< Offtopujesh ;< Napisałbyś, co sądzisz o moim avku teraz, jak jest mniej rushofFy... Albo o mojej sygnie ;< Należy Ci się warn XD
Aby nie offtopować, powien, iż Twoja sygna jest... przeciętna. Stać Cię na więcej, miewałeś lepsze. Wyjdź.
Reika pisze:Aby nie offtopować, powien, iż Twoja sygna jest... przeciętna. Stać Cię na więcej, miewałeś lepsze. Wyjdź.
Wiem, że jest przeciętna, aczkolwiek to tylko abstract, więc nie ma czego oczekiwać. Wróciłem do starej bo tamta mi się znudziła w przeciwieństwie do tej, o.
Twoja sygna jest dziwna, ten przekaz jakoś niespecjalnie do mnie przemawia.