Elo. Macie tutaj linka www.ogame.org. Do zajefajnej gierki strategiczno-ekonomicznej. Wymagana jest tylko przeglądarka. Jest to angielska gra. Polska wersja też jest ale są lagi i co pare dni nie chodzi. ALe na org wszystko jest płynnie. Zapraszam do gry. W moim sojuszu jest 15 osób. (w tym Ja i Bliz). Dołączcie sie ! Przyjmiemy was i razem podbijemy galaktyke !!
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Ej no szefie przesadzasz jakos raz mi niedzialalo na polskiej i kilka razy mialem zero pkt i flota miala opoznienie ale zeby juz to lagami nazywac;P Ja tez zapraszam na org. i pl. moge zapewnic na pl. jakies wspomaganie;) oczywiscie na uni1 galaktyka 1..... Zapraszamy!!!! Wypas giera!!!!!!!!
Z tego co wiem zanim bedzie przyjmowanie na Unie 1 to ho ho...i te krążowniki co tam latają...kto ma tam szanse z nowych? no chyba ze przygarniesz ich pod swoje skrzydła gangster =)
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Ogame jest fajny, dobrze, że przetłumaczyli na Polski, poza tym jest dużo opcji i czuje się jakbym grał w strategie Gram w tą gre jeden lub dwa dni i uważam, że jesyt extra, budujesz budynki, statki, wydobywasz surowce i zawierasz sojusze Do tego można atakować planety innych i nieźle się przy tym bawić Ogame rulez
Bo nie budowales nanitow 1 lvl:D gra jest wypas tylko trza umiec grac i starac sie nie podpasc nikomu pozniej jest juz lipa jak ktos cie farmi... Giera caly czas mi sie podoba
Me too Coraz więcej buduje, z każdym dniem zdobywam surowców, innymi słowy: "Jest lux" Jak ktoś chciałby, by wysłać mu surowce w ilościach od 1000 - 40000 to niech pisze(jeżeli jest na uni 9)