BH Daimaouji pisze: Widzisz Puar nawet by mogl byc mysza!!! (wtedy bym bardziej go lubil)
Z tego jasno wynika, iż BH wie, że Puar to on.
Moderator: Moderatorzy
1.To bylo w sensie "tak" , wiem ze to chlopak przeciez duhFerdus47 pisze:Po pierwsze "ten" Puar, a nie "ta" Puar nieodróżniasz już płci??BH Daimaouji pisze:1.Ta Puar przypomina kota , ALE NIM NIE JEST!!! Sajanowie/Saiyajinowie i tsufule tez przypominaja ludzi a nimi nie sa
2.Pan Akira dla ciebie , daj mu szacunek!
3.Pan Akira to napisal w dziale "Zapytaj sie mnie wszystkiego" (skad chyba tez pochodzi przypuszczalne imie dla mamy Bulmy). Fani mowia ze np. Vegeta zafarbowal wlosy lub Vegeta sie pomylil ze sajana wlosy nie wypadaja bo Nappa nie ma wlosow co jest stekiem bzdur
?zobacz np. na inne koty w dragon ballu szczególnie na tego kota co łapał Goku podczas treningu z Mr Popo
KKRT nie lapal zadnego kota jak trenowal u Mr. Popo o ile Toei cos nowego dali , jedyne co pamietam w anime to walczyl ze swoim "klonem" (w mandze sam tak wyglada)
Po drugie podaj mi linka, gdzie Pan Akira to powiedział.
Po trzecie Goku łapał takiego niebieskiego kota co wyglądał jak Puar to był chyba 127 odcinek DB zwykłego.
Po czwarte już nie chce mi się z tobą kłócić ja uważam, że to kot, a ty uważaj jak chcesz.
Wiec i co teraz o tym myslisz?Dragonball Graphic Novel Volume #2. Akira Toriyama's "ASK ME ANYTHING" Corner! reprint of original questions asked by JP readers.
Q. I like Pu'ar. I told my brother that Pu'ar is a cat and he told me that Pu'ar is a mouse. Who is right?
A. Actually, Pu'ar is neither a cat nor a mouse, but I drew him a little bit like a cat
1.Ja po graniu w B3 i widzeniu ze Puar to ona nie moglem w to uwierzyc ze zrobyli z NIEGO tranwestyte w ang. dubbinguE tam może być w innym sensie, ale piszę, że "ten Puar", ponieważ niektórzy przez parę angielskich i tylko angielskich stron uważają, że to ona, a to jest on.
Q. I like Pu'ar. I told my brother that Pu'ar is a cat and he told me that Pu'ar is a mouse. Who is right?
A. Actually, Pu'ar is neither a cat nor a mouse, but I drew him a little bit like a cat
Mu to powiedzGokugetaSS6 pisze:Hmm tutaj nie ma sie co klucic. Jasno jest napisane ze Puar nie jest ani mysza ani kotem wiec o co chodzi?Q. I like Pu'ar. I told my brother that Pu'ar is a cat and he told me that Pu'ar is a mouse. Who is right?
Fuj , Oolong to doprawdy jakis typ spod czarnej gwiazdy , biedny Puar tutaj sie zgodze z RafalemOolong = mezczyzna = gdzies na poczatku DB Puar powiedzial ze : On mnie bil w szkole.
To nic nie potwierdza , na dziewczyny podobnie mozna powiedziec jak np. do Ai Sakury (Kasii) , "A to ty Ai Sakura (Kasia)"Puar = mezczyzna = w ktoryms odcinku na poczatku Oolong powiedzial : O to TY Puar
/vouchGokugetaSS6 pisze:Cytat:
Hmm tutaj nie ma sie co klucic. Jasno jest napisane ze Puar nie jest ani mysza ani kotem wiec o co chodzi?
"Ty" to zaimek osoby drugiej, jest bezplciowy, ale Kasia w dopelniaczu to nie Kasii a Kasi ;}BH Daimaouji pisze:Cytat:
Puar = mezczyzna = w ktoryms odcinku na poczatku Oolong powiedzial : O to TY Puar
To nic nie potwierdza , na dziewczyny podobnie mozna powiedziec jak np. do Ai Sakury (Kasii) , "A to ty Ai Sakura (Kasia)"

Ups , a skad mialem niby wiedziec? Skoro prawie kazdy wyraz koncowy sie na "ia" zmienia sie na "ii"Maciek pisze:"Ty" to zaimek osoby drugiej, jest bezplciowy, ale Kasia w dopelniaczu to nie Kasii a Kasi ;}
Nom na stronie o tym tez byl taki pomyslPuar musial byc mezczyzna poniewaz Yamsha przerazliwie bal sie kobiet.
Miodkiem nie jestem, ale chyba zadne polskie imie nie konczy sie na 'ii' w dopelniaczu.Maciek napisał/a:
"Ty" to zaimek osoby drugiej, jest bezplciowy, ale Kasia w dopelniaczu to nie Kasii a Kasi ;}
Ups , a skad mialem niby wiedziec? Skoro prawie kazdy wyraz koncowy sie na "ia" zmienia sie na "ii"

Aha , ale skad mialem to wiedziec niby?krova pisze:Miodkiem nie jestem, ale chyba zadne polskie imie nie konczy sie na 'ii' w dopelniaczu.Ups , a skad mialem niby wiedziec? Skoro prawie kazdy wyraz koncowy sie na "ia" zmienia sie na "ii"