Ferdus47 pisze:Ja o wiele bardziej wole Puar'a, ponieważ podoba mi się jego charakter, wygląd, podobała mi się również jego walka wraz z Upachim przeciwko Drakulakowi (fajnie pokonali go sprytem), a poza tym (...) koty
Ale Puar to nie kot , tylko wyglada jak kot (zrodlo : Akira Toriyama)
Though sharing an appearance to that of a mouse or cat, Pu-erh is neither species, but is drawn a little bit to look like a cat.
OK glosuje na Puara , jest bardziej godnym przeciwnikiem niz Oolong ktory nie umie zachowac transformacji na dluzej
Podaj mi stronkę, gdzie jest napisane, że to nie kot , a tak poza tym mi wystarczy, że wygląda jak kot.
To nie jest czasem z ang. Wikipedii? jeżeli tak to ja mogę tam też napisać, że to nie kot, a po za tym też tam jest napisane, że nie wiedzą jaka jest jego płeć a on jest oczywiście samcem.
Ostatnio zmieniony sob lut 02, 2008 10:44 pm przez Ferdus47, łącznie zmieniany 2 razy.
Ferdus47 pisze:Ja o wiele bardziej wole Puar'a, ponieważ podoba mi się jego charakter, wygląd, podobała mi się również jego walka wraz z Upachim przeciwko Drakulakowi (fajnie pokonali go sprytem), a poza tym (...) koty
Ale Puar to nie kot , tylko wyglada jak kot (zrodlo : Akira Toriyama)
Though sharing an appearance to that of a mouse or cat, Pu-erh is neither species, but is drawn a little bit to look like a cat.
OK glosuje na Puara , jest bardziej godnym przeciwnikiem niz Oolong ktory nie umie zachowac transformacji na dluzej
Podaj mi stronkę, gdzie jest napisane, że to nie kot , a tak poza tym mi wystarczy, że wygląda jak kot.
Nie wystaczy ze dalem lin kz tej strony?
A jakbys nie umial ang. to oto co tam pisze
mimo posiadania cech Myszy i kota , Puar nie nalezy do zadnych z tych ras , ale jest narysowany troche zeby wygladal jak kot
Widzisz Puar nawet by mogl byc mysza!!! (wtedy bym bardziej go lubil)
Gora : Bardziej Dragonball Wikipedii , ale ta Puar to jest chlopak (co tlumaczy czemu Yamcha sie go nie boi)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Podaj mi stronkę, gdzie jest napisane, że to nie kot
Spokojnie po co te nerwy , koty smierdza bardziej od ludzi , nie wiem po co sie wsciekasz
Ja się nie denerwuje tylko ci pisze, że to co piszą w wikipedi to są zazwyczaj bzdury. Śmieszą mnie niektóre strony angielskie co uważają, że Puar to samica. I nie gadaj, że koty śmierdzą, bo mam kota i nie śmierdzi.
Mówię ci, że on jest kotem, ponieważ zobacz np. na inne koty w dragon ballu szczególnie na tego kota co łapał Goku podczas treningu z Mr Popo, że one wyglądają jak Puar,a po za tym to co podajesz to nie jest przez akire powiedziane tylko przez fanów napisane.
1.Ta Puar przypomina kota , ALE NIM NIE JEST!!! Sajanowie/Saiyajinowie i tsufule tez przypominaja ludzi a nimi nie sa
2.Pan Akira dla ciebie , daj mu szacunek!
3.Pan Akira to napisal w dziale "Zapytaj sie mnie wszystkiego" (skad chyba tez pochodzi przypuszczalne imie dla mamy Bulmy). Fani mowia ze np. Vegeta zafarbowal wlosy lub Vegeta sie pomylil ze sajana wlosy nie wypadaja bo Nappa nie ma wlosow co jest stekiem bzdur
zobacz np. na inne koty w dragon ballu szczególnie na tego kota co łapał Goku podczas treningu z Mr Popo
?
KKRT nie lapal zadnego kota jak trenowal u Mr. Popo o ile Toei cos nowego dali , jedyne co pamietam w anime to walczyl ze swoim "klonem" (w mandze sam tak wyglada )
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
BH Daimaouji pisze:1.Ta Puar przypomina kota , ALE NIM NIE JEST!!! Sajanowie/Saiyajinowie i tsufule tez przypominaja ludzi a nimi nie sa
2.Pan Akira dla ciebie , daj mu szacunek!
3.Pan Akira to napisal w dziale "Zapytaj sie mnie wszystkiego" (skad chyba tez pochodzi przypuszczalne imie dla mamy Bulmy). Fani mowia ze np. Vegeta zafarbowal wlosy lub Vegeta sie pomylil ze sajana wlosy nie wypadaja bo Nappa nie ma wlosow co jest stekiem bzdur
zobacz np. na inne koty w dragon ballu szczególnie na tego kota co łapał Goku podczas treningu z Mr Popo
?
KKRT nie lapal zadnego kota jak trenowal u Mr. Popo o ile Toei cos nowego dali , jedyne co pamietam w anime to walczyl ze swoim "klonem" (w mandze sam tak wyglada )
Po pierwsze "ten" Puar, a nie "ta" Puar nieodróżniasz już płci??
Po drugie podaj mi linka, gdzie Pan Akira to powiedział.
Po trzecie Goku łapał takiego niebieskiego kota co wyglądał jak Puar to był chyba 127 odcinek DB zwykłego.
Po czwarte już nie chce mi się z tobą kłócić ja uważam, że to kot, a ty uważaj jak chcesz.
Ferdus47 pisze:Po pierwsze "ten" Puar, a nie "ta" Puar nieodróżniasz już płci??
To "Ta Puar" było chyba napisane w sensie:
Taaa.. Puar blablabla
Jeśli się mylę to trudno.
PUAR TO COŚ!
E tam może być w innym sensie, ale piszę, że "ten Puar", ponieważ niektórzy przez parę angielskich i tylko angielskich stron uważają, że to ona, a to jest on. Czytałem też strony włoskie i na żadnej z nich nie było mowy, że on jest samicą. Aha te parę stron to jest mniejszość nawet w porównaniu z innymi angielskimi stronami.