Jaki Ziomster!? wypad mi z tym cfelem to ja jestem na tym avku.BH Daimaouji pisze:Jak dla mnie to Ziomster , wlasnie znalazl swoj mozg to zaczal go uzycMeTeO*kSg* pisze:Pitti ma swoje zdjęcie w avatarze![]()
![]()
zdjęcia
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jak chcesz Piotrek kunPitti pisze:Jaki Ziomster!? wypad mi z tym cfelem to ja jestem na tym avku.BH Daimaouji pisze:Jak dla mnie to Ziomster , wlasnie znalazl swoj mozg to zaczal go uzycMeTeO*kSg* pisze:Pitti ma swoje zdjęcie w avatarze![]()
![]()
Hmm ciekawe co on uzywa? Mi mowia ze wygladam 3 lata mlodziej niz na swoj wiek a widze ze u Kamila jest na odwrotAle wiesz, znam kolesia co ma 30 lat a wygląda na 19
To ty Tomek kun? Fajne , masz jeszcze?
Update
A i jeszcze to zdjecie
Nie wyrażałem zgody, żebyś wstawiał moje zdjęcia.
Wykasowano.
DF
Ostatnio zmieniony pn sty 07, 2008 8:33 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wyglądasz jak dziewczyna.
owned? to nie zazdroszcze ci, jeżeli w sz-nie tak wyglądaja dziewczyny xD / Kris
Ostre są ;>
Taa ;p a lecą na Ciebie czy Rava ;p ? / Kris
owned? to nie zazdroszcze ci, jeżeli w sz-nie tak wyglądaja dziewczyny xD / Kris
Ostre są ;>
Taa ;p a lecą na Ciebie czy Rava ;p ? / Kris
Ostatnio zmieniony pn sty 07, 2008 8:40 pm przez Arti, łącznie zmieniany 3 razy.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
http://www.absoluteanime.com/fullmetal_ ... /wrath.htmPisay pisze:Który to?
Bo utknełem na 10 odcinku alchemista...
Ten koles , ta wygladasz jak on , pewnie twoja mama wyglada jak panna Izumi a twoj tata to paker nie?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019