Jaką walkę w Dragon Ball chciałbyś zobaczyć
Moderator: Moderatorzy
ja chciałbym zobaczyć jak biją (wyrażaj się...) się: c18 z krilanem, Videl z gohanem, bulma z vegetą i songo z chichi. 
Po za tym wszystkie walki, które wymieniłeś były..oprócz Vegeta vs Bulma ...//Kris
Po za tym wszystkie walki, które wymieniłeś były..oprócz Vegeta vs Bulma ...//Kris
Ostatnio zmieniony wt wrz 11, 2007 12:23 pm przez Majzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Drake
- Golden Oozaru
- Kontakt:
Wow to chyba rekord ginuessa koleś ma 1 posta i już 5 ostów nieżle szacun stary.Co do walk to hmm...Enma vs Kaio:PP
http://www.mist-village.zobacz.com.pl/ fajna stronka anime(duży download)polecam
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Krystian usunal jego "posty" (a byly obrazliwe , pewnie bardziej obrazliwe niz Ziomstera)Drake pisze:Wow to chyba rekord ginuessa koleś ma 1 posta i już 5 ostów nieżle szacun stary.Co do walk to hmm...Enma vs Kaio:PP
2.Ta fajnie by to bylo , ciekawe kto by wygral? Lord Enma jest wiekszy ale Kaio silniejszy , ja bynajmiej wolalbym obu w BT3
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Krol Vegeta rzecz jasna , to oczywiste przeciezMeTeO*kSg* pisze:Jak myslicie, kto silniejszy: Bardock czy król Vegeta ?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Kto? (Bardock jakby co ma okolo 10.000 mocy czyli blisko mocy Krolu (?) Vegecie)MeTeO*kSg* pisze:To ile on ma jednostek ?
W filmie mowili ze jakby Bardock tak sie rozwijał to by mu dorównał...
2.Nie film tylko specjal
3.Tak mowili w wersji USA , i ta wersje ignoruj (choc mysleli dobrze dajac ten txt)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Chciałbym zobaczyć Mistic Gohan vs Goku SSJ3. Oczywiście, gdyby Goku się nie męczył. Tak poza tym - fuzja Future Trunksa i Future Gohana przeciw Future Androidom (wiem wiem, nie znali tej techniki, ale walka mogłaby być niezła), Ultimate Piccolo Buu vs Kid Buu (Który silniejszy? Oto jest pytanie.), Vegetto SSJ3 vs Hildegarn, Ultimate Gohan Buu, Perfect Cell (ale taki, który wchłonąłby #13, #14 i #15) oraz Janemba.
Oczywiscie ze Kid Buu silniejszy. Bylo to przecierz mowione w DBZ, ze Kid Buu(tj. ze ta forma ktora ma(?) czyli Kid Buu) jest teraz potezny jak nigdy czy cos w tym stylu. Wiec nie ma co sie glowicRadeon pisze:Ultimate Piccolo Buu vs Kid Buu (Który silniejszy? Oto jest pytanie.)

I'll become The King of Pirates!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Mystic Gohan by wygral na bank gdyz (Mystic) Gohan > SSJ3 Gotenks > SSJ3 KKRTRadeon pisze:Chciałbym zobaczyć Mistic Gohan vs Goku SSJ3. Oczywiście, gdyby Goku się nie męczył. Tak poza tym - fuzja Future Trunksa i Future Gohana przeciw Future Androidom , Ultimate Piccolo Buu vs Kid Buu (Który silniejszy? Oto jest pytanie.), Vegetto SSJ3 vs Hildegarn, Ultimate Gohan Buu, Perfect Cell (ale taki, który wchłonąłby #13, #14 i #15) oraz Janemba.
Zapewne wygra "Gohanks" choc wiedzac ze rywalizacja dodaje moc , zapewne "Gohanks" mialby moc ROWNA Cyborgom (Nie licze mocy Tronk kiedy poznal USSJ1 i USSJ2 rzecz jasna)
Kid Buu wygra
Vegetto wygra z nimi (nawet bez SSJ3) jakby co zobacze w BT2 te walke (Update , przegralem z Hildarnem (a dalem tych przeciwnikow : Cell (Perfect) , Buu (Gohan absorbed) , Baby Oozaru , Bardock Oozaru , Hildegarn , nie dalem Janemby bo pamietam tylko tych 3) ale skoro juz znam walki dzisiaj znowu zagram i sprawdze)
A tak pisac wg faktow
Vegetto = (?) Hildegarn > Janemba (Po Transformacji) = (?) Buu (Gohan absorbed) > Janemba > Gruby Buu > Gohan SSJ2 > Perfect Cell
Vegetto SSJ >>> Hildegarn > Janemba (Po Transformacji) = (?) Buu (Gohan absorbed) > Janemba > Gruby Buu > Gohan SSJ2 > Perfect Cell
Vegetto SSJ3 >>>>>>>>>>>>>>>>>> = Hildegarn > Janemba (Po Transformacji) = (?) Buu (Gohan absorbed) > Janemba > Gruby Buu > Gohan SSJ2 > Perfect Cell
Piotrek - Tak naprawde to Buu po wchnonieciu Gohana jest najsilniejszym Buu nie Dzieciak Buu
P.S. Komorczak moze wchlonac tylko tych sztucznych ludzi , ktorzy sa w troche ludzmi , wiec moze wchlonac tylko #13 , nie wiem jak z #14
A smiech tym bardziej(wiem wiem, nie znali tej techniki, ale walka mogłaby być niezła)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
-
VARS