Barni, czyli podwójna osobowość

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Barni, czyli podwójna osobowość

Post autor: Barni »

Elo joł siema. Żeby nie offtopować w dziwnych rozmowach:
Jak coś do mnie macie-> proszę bardzo, macie ładny temat napiszcie. I tak się nie zmienię, bo nie mam zamiaru tego robić dla kilku .. no xD
Mówicie, że ukrywam to co o kim naprawdę myślę. Proszę bardzo mogę być szczery do bólu. Ale to się nie opłaca.
Mówicie, że jestem dwulicowy. Znacie mnie tylko z neta, ganiajcie się z taką oceną. Reszta wytłumaczenia mojej dwulicowości wyżej (Tj. jest ona spowodowana tzw. uprzejmością. Znacie takie słowo?)
Mówicie, że jestem debilem (początek rozmowy z Meteo). W którym miejscu? Nie chwaląc się, uważam się za osobę inteligentną i rozgarniętą.

Dziękuje. Arti, jak się nie podoba to możesz zamknąć, cenzura mnie to obchodzi (teraz jestem szczery xD)

Aa.. i nie odbierać tego jako złości i nienawiści do was. Uwierzcie mi, że pisząc to miałem świetną zabawę.
Ostatnio zmieniony pn wrz 10, 2007 7:47 pm przez Barni, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Barni pisze:Proszę bardzo mogę być szczery do bólu. Ale to się nie opłaca.
Ja staram sie byc taki zawsze i chyba wychodzi mi to na dobre. Nie bede juz mowil o moim zyciu rzeczywistym, bo nie mam zadnych dowodow, ale chociazby tutaj na ssjp bralem udzial w finale ulubionych uzytkownikow, a to jest juz dla mnie dobry znak.

Nie znaczy to, ze robie sobie wszedzie wrogow... Jesli mam jakies watpliwosci, wrazenie, ze ktos mnie nie lubi to staram sie to wyjasnic. Juz nie raz pisalem Artiemu jaki to z niego 'tyran', co wcale nie znaczy, ze go nie lubie. Wrecz przeciwnie, a poznalem go (jesli mozna w ogole tak powiedziec o czlowieku z ktorym zamienilo sie kilka zdan na publicznym forum) wlasnie dlatego, ze chcialem bronic sie przed domniemanymi oszczerstwami.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

krova pisze:
Barni pisze:Proszę bardzo mogę być szczery do bólu. Ale to się nie opłaca.
Ja staram sie byc taki zawsze i chyba wychodzi mi to na dobre. Nie bede juz mowil o moim zyciu rzeczywistym, bo nie mam zadnych dowodow, ale chociazby tutaj na ssjp bralem udzial w finale ulubionych uzytkownikow, a to jest juz dla mnie dobry znak.

Nie znaczy to, ze robie sobie wszedzie wrogow... Jesli mam jakies watpliwosci, wrazenie, ze ktos mnie nie lubi to staram sie to wyjasnic. Juz nie raz pisalem Artiemu jaki to z niego 'tyran', co wcale nie znaczy, ze go nie lubie. Wrecz przeciwnie, a poznalem go (jesli mozna w ogole tak powiedziec o czlowieku z ktorym zamienilo sie kilka zdan na publicznym forum) wlasnie dlatego, ze chcialem bronic sie przed domniemanymi oszczerstwami.
Ekhem, Ty paskudny offtopicerze.

Generalnie Barni, nie wadzisz mi. Czasem zagadam, pogadamy, bez żadnego spoufalania i tyle. Leniwy jesteś to fakt.

"Najtrudniej przyznać, że czasem nawet największy głupiec może mieć rację". Aluzja do wszystkich :D I finito.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Barni pisze:Mówicie, że ukrywam to co o kim naprawdę myślę. Proszę bardzo mogę być szczery do bólu. Ale to się nie opłaca.
Heh... ale ukrywac w taki sposob?
normalnie jaki zalllllll
Barni pisze:Mówicie, że jestem dwulicowy. Znacie mnie tylko z neta, ganiajcie się z taką oceną. Reszta wytłumaczenia mojej
Jakbym Cie znal z rl to bym powiedzial, ze jestes trzylicowy :lol:.
Barni pisze:Mówicie, że jestem debilem (początek rozmowy z Meteo). W którym miejscu? Nie chwaląc się, uważam się za osobę inteligentną i rozgarniętą.
Sory ale tym mnie rozjebales. MeTeO mial wiecej powodow niz mogloby Ci sie wydawac. Powiedzial wprost nie boi sie prawdy. Zrobiles Mu kiedys krzywde ( i nie tylko Jemu), powiedzial Ci co o tobie mysli i ogorek. W miejscu kazdym twojej rozmowy. :lol: no zeczywiscie sie nie chwalac. Chyba inteligentna inaczej. Rozgarnieta tja jasne.

Masz wredny charakter, jestes klamiliwy. W moich oczach wygladasz na takiego lizodupa co mysli ze jest fajny. Uwazalem cie za najlepszego kolege, a ty wyjezdzasz z tekstami ze cenzura tylko glupoty i nic wiecej, wyzywasz z byle powodu itp. Jak takie cos widze to trace nadzieje w ludzi.

BTW. Zeby nie bylo nie uwazam sie za kogos madrego czy tez fajnego. :cool:
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

pp3088 pisze:"Najtrudniej przyznać, że czasem nawet największy głupiec może mieć rację"
Gorzej jesli wszystkich dookola uwazamy za glupcow. Wtedy zawsze wierzysz, ze masz racje, a to nie prawda. Nie ma ludzi nieomylnych.
pp3088 pisze:Ekhem, Ty paskudny offtopicerze.
pomidor

[ Dodano: Pon Wrz 10, 2007 8:39 pm ]
Pitti pisze:Uwazalem cie za najlepszego kolege, a ty wyjezdzasz z tekstami ze pomidor tylko glupoty i nic wiecej, wyzywasz z byle powodu itp. Jak takie cos widze to trace nadzieje w ludzi.
To dam ci kawalek mojej rozmowy z PP (dosc przecietnej):
pp3088 (16-08-2007 15:50)
krova ty pytmitywie xd
ZoNK (16-08-2007 15:50)
twoja stara nie ma lokci
pp3088 (16-08-2007 15:51)
twój stara ma wiekszego nzi ty
ZoNK (16-08-2007 15:51)
twój stara?
ZoNK (16-08-2007 15:52)
jakas nowa kapela?
pp3088 (16-08-2007 15:52)
wlasnie widze co napisalem xd
zreszta to jest transwetyta wiec wiesz
ZoNK (16-08-2007 15:53)
ktory?
rafal czy piotreK?
pp3088 (16-08-2007 15:54)
hmm pauj sie
ZoNK (16-08-2007 15:55)
pauj?
od czego utworzyles ten czasownik?
od 'paua'?
Obrazek

-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Pitti pisze:Heh... ale ukrywac w taki sposob?
Jaki sposób? Piszą do mnie, to przecież nie powiem: cenzura na bambus, tylko odpiszę, nie?
Pitti pisze:Mówicie, że jestem dwulicowy. Znacie mnie tylko z neta, ganiajcie się z taką oceną. Reszta wytłumaczenia mojej

Jakbym Cie znal z rl to bym powiedzial, ze jestes trzylicowy :lol: .
Hehe XD
Pitti pisze:Sory ale tym mnie rozjebales. MeTeO mial wiecej powodow niz mogloby Ci sie wydawac. Powiedzial wprost nie boi sie prawdy.
Przecież teraz nie mówię, że Meteo źle zrobił, że mi to powiedział. Ma prawo tak o mnie myśleć. Przytoczyłem tylko kiedy między innymi nazwali mnie debilem:p
I chodziło mi o znaczenie debila. Otóż jako osoba inteligenta (XD) wiem, że debil(izm) to schorzenie. Nie uważam się za chorego na umyśle, więc złe określenie XD (Już się zaczynam motać w tym co piszę)
Bądź co bądź debilem nie jestem. Imo.
Pitti pisze:Zrobiles Mu kiedys krzywde ( i nie tylko Jemu), powiedzial Ci co o tobie mysli i ogorek.
Krzywdę, lol xD Nawet nie pamiętam co to było. Widzisz Pitti, codziennie mam do zbluzgania tyle osób, że już nie wiem co komu i kiedy.. Ehh to życie dwulicowego ścierwa.
Pitti pisze:W miejscu kazdym twojej rozmowy.
Że co?XD
Pitti pisze:Masz wredny charakter, jestes klamiliwy. W moich oczach wygladasz na takiego lizodupa co mysli ze jest fajny
Mam wredny charakter, ale nie tutaj. Gdybyś mnie znał w rl, powiedziałbyś nie tylko że jestem trzylicowy (swoją drogą ciekawe określenie xD), ale powiedziałbyś jeszcze że jestem wrednym, wyszczekanym dzieciakiem. Ale bynajmniej nie lizidupem. (W kwesitach mojego charatkeru odsyłam do Kayla xD)

Prywata do Pittiego: Nie wiem czemu bulwersuje cię, jak ci wytknę orta ale zrobię to po raz kolejny.
Pitti pisze:zeczywiscie
rzeczywiście* xD
Obrazek

.
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

krova pisze:Pitti napisał/a:
Uwazalem cie za najlepszego kolege, a ty wyjezdzasz z tekstami ze pomidor tylko glupoty i nic wiecej, wyzywasz z byle powodu itp. Jak takie cos widze to trace nadzieje w ludzi.

To dam ci kawalek mojej rozmowy z PP (dosc przecietnej):

Cytat:
pp3088 (16-08-2007 15:50)
krova ty pytmitywie xd
ZoNK (16-08-2007 15:50)
twoja stara nie ma lokci
pp3088 (16-08-2007 15:51)
twój stara ma wiekszego nzi ty
ZoNK (16-08-2007 15:51)
twój stara?
ZoNK (16-08-2007 15:52)
jakas nowa kapela?
wlasnie widze co napisalem xd
zreszta to jest transwetyta wiec wiesz
ktory?
rafal czy piotreK?
pp3088 (16-08-2007 15:54)
hmm pauj sie
pauj?
od czego utworzyles ten czasownik?
od 'paua'?
Oj były gorsze, ale zaroiloby sie od pomidorów. Tak to się gada z ludźmi z nadpobudliwością.
Gorzej jesli wszystkich dookola uwazamy za glupcow. Wtedy zawsze wierzysz, ze masz racje, a to nie prawda. Nie ma ludzi nieomylnych.
pauj się.

xDDD
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Po pierwsze. Sam fakt, że istnieje cenzura na forum nie zwalnia Was od obowiązku pisania zdań bez użycia wulgaryzmów. Wierzcie albo nie, ale admini i moderatorzy zamiast słowa "pomidor" widzą podkreślone na żółto słowo, którego użyliście.

Po drugie. "NAWET JA" nie jestem taki w życiu jak tu na forum. W założeniu internet ma być skarbnicą wiedzy i miejscem do poszukiwania różnych informacji, a nie do zawierania znajomości. Drugie "ja" wynika z tego, iż pisząc mamy czas na zastanowienie co stwarza wrażenie, że jesteśmy mądrzejsi, bardziej poważni albo bardziej gejowaci. W życiu odpowiadamy spontanicznie bez dłuższego zastanowienia, dlatego nie jesteśmy w stanie tak dobrze ukryć naszej prawdziwej osobowości. Z tym zjawiskiem nie ma co walczyć i trzeba je zaakceptować. Olejcie to jaki Barni (czy jakakolwiek inna osoba z całego świata) jest w życiu. Rozmawiajcie po prostu z Barnim.

Po trzecie.
Barni pisze:Arti, jak się nie podoba to możesz zamknąć
Wyczuwam wyraźne uprzedzenia, lecz mnie też to nie obchodzi. Tematu nie zamknę, więc masz co świętować. Mam nadzieję, że skłoni to innych do dalszej (nie ukrywam - interesującej) dyskusji na temat naszego internetowego alter ego.

PS Zmieniam nazwę tematu, by przerobić go na bardziej "otwarty" dla wszystkich.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Barni to, taki mały, brzydki, śmierdzący ogórkami koczkodan. Lata po osiedlach i wyrzuca śmieci ze śmietników, krzycząc przy tym dziko. Jest zarośnięty, brudny i ma mętne, pijackie oczka. Jego ulubioną zabawą jest bieganie po blokowiskach po północy i darcie japy na cały zycher. Ogólnie to taki kawał fryca.

A tak serio to cię lubię :p
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Barni pisze:Pitti napisał/a:
Sory ale tym mnie rozjebales. MeTeO mial wiecej powodow niz mogloby Ci sie wydawac. Powiedzial wprost nie boi sie prawdy.

Przecież teraz nie mówię, że Meteo źle zrobił, że mi to powiedział. Ma prawo tak o mnie myśleć. Przytoczyłem tylko kiedy między innymi nazwali mnie debilem:p
I chodziło mi o znaczenie debila. Otóż jako osoba inteligenta (XD) wiem, że debil(izm) to schorzenie. Nie uważam się za chorego na umyśle, więc złe określenie XD (Już się zaczynam motać w tym co piszę)
Bądź co bądź debilem nie jestem. Imo.
To z tym rozjebaniem bylo do calego ogolnie a nie ze tylko dlatego ze Meteo cos napisal.
Barni pisze:Pitti napisał/a:
Masz wredny charakter, jestes klamiliwy. W moich oczach wygladasz na takiego lizodupa co mysli ze jest fajny

Mam wredny charakter, ale nie tutaj. Gdybyś mnie znał w rl, powiedziałbyś nie tylko że jestem trzylicowy (swoją drogą ciekawe określenie xD), ale powiedziałbyś jeszcze że jestem wrednym, wyszczekanym dzieciakiem. Ale bynajmniej nie lizidupem. (W kwesitach mojego charatkeru odsyłam do Kayla xD)
Co mnie obchodzi co mysli o tobie Kayl. Liczy sie dla mnie to co ja mysle, a nie inni.
Barni pisze:Prywata do Pittiego: Nie wiem czemu bulwersuje cię, jak ci wytknę orta ale zrobię to po raz kolejny.Pitti napisał/a:
zeczywiscie

rzeczywiście* xD
Nie bulwersuje. Kazdy sie myli, a ze to bylo pisane na szybkiego to tym bardziej.

Piotrek, ale Ty wiesz, ze on zartuje bo on taki jest caly czas. A z barbim to nigdy nic nie wiadomo, a poza tym nie byles w mojej skorze to nie wiesz co to bylo i jak ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Uchylam sprzeciw i otwieram ponownie. Pokładam w tym temacie wielkie nadzieje.

Zniszczyłeś mnie..//Kris
Ostatnio zmieniony pn wrz 10, 2007 8:10 pm przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Pitti, uwierz, że Kayl jest na tyle rozgarnięty, że potrafi obiektywnie ocenić. Ale nie to nie, tkwij sobie w swojej opinii, zadufany w sobie, święcie przekonany że jesteś Ash, a ja Pikachu. (ale porównanie teraz walnąłem.. xD)
Pitti pisze:Nie bulwersuje. Kazdy sie myli, a ze to bylo pisane na szybkiego to tym bardziej.
Na szybkiego to się konia obstawia(ew. co innego xD), jak się chce kasę wygrać ;- ) (kolejna moja mądra wypowiedź.. xD)
Piotrek, ale Ty wiesz, ze on zartuje bo on taki jest caly czas. A z barbim to nigdy nic nie wiadomo, a poza tym nie byles w mojej skorze to nie wiesz co to bylo i jak
No. Króv taki jest. A Barbi jest nieprzewidywalny. Tylko nie wiem Pitti o co ci chodzi, że co było jak i jak ?XD Wiem tyle, ze zaczeliśmy się bezsensownie bluzgać, co prawda mi to pasowało, bo wreszcie powiedziałem co myślę.

Co do dwulicowości, podwójnej osobowości, czy jak to nazwać. Jest tak jak Arti napisał. W rzeczywistości (zapamiętaj sobie! RZ!) mówimy bez jakieś szczególnego zastanowienia, co nam ślina na język przyniesie w związku z czym jesteśmy po prostu sobą. Tutaj, pisząc posty można je przeczytać, zredagować (chyba, że się pisze na szybkiego ;]) Imo to tyle co do podwójnych osobowości. I Pitti nie uwierzę ci, jeśli teraz napiszesz, że ty na forum jesteś odzwierciedleniem twojego codziennego "ja".

A! A propos mojego lizidupstwa. Tylko ja dzisiaj na religii powiedziałem księdzu, że Bóg jest dla niezbyt dużą wartością, bardziej liczą się dla mnie przyjaźń i pieniądze. Rezsta miała ofkorz na 1 miejscu Boga ;] (Wiem, to źle że tak jest z tym Bogiem, ale to się nie zmieni w najbliższym czasie )
Obrazek

.
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Barni pisze:Jest tak jak Arti napisał. W rzeczywistości (zapamiętaj sobie! RZ!) mówimy bez jakieś szczególnego zastanowienia, co nam ślina na język przyniesie
Bardzo ciezko sie ze mna dogadac, wiec w zasadzie nic nie mowie. "Mowa jest srebrem a milczenie zlotem." "Lepiej siedziec cicho i wydawac sie glupim niz odezwac sie i rozwiac wszelkie watpliwosci". Wiec jestem raczej malomowny, ale to nijak ma sie do szczerosci. Zapytany o cokolwiek zawsze odpowiadam szczerze.
Obrazek

-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Barni pisze:No. Króv taki jest. A Barbi jest nieprzewidywalny. Tylko nie wiem Pitti o co ci chodzi, że co było jak i jak ?XD Wiem tyle, ze zaczeliśmy się bezsensownie bluzgać, co prawda mi to pasowało, bo wreszcie powiedziałem co myślę.
lol napisac barbi zamiast barni dobry jestem xD (to nie bylo zamierzone). Dopiero teraz jakos sie zczailem xd.
Co do dwulicowości, podwójnej osobowości, czy jak to nazwać. Jest tak jak Arti napisał. W rzeczywistości (zapamiętaj sobie! RZ!) mówimy bez jakieś szczególnego zastanowienia, co nam ślina na język przyniesie w związku z czym jesteśmy po prostu sobą. Tutaj, pisząc posty można je przeczytać, zredagować (chyba, że się pisze na szybkiego ;]) Imo to tyle co do podwójnych osobowości. I Pitti nie uwierzę ci, jeśli teraz napiszesz, że ty na forum jesteś odzwierciedleniem twojego codziennego "ja".
Zapamietaj sobie RL! xd. Ja tak mowilem, mowie i bede mowil. I tak wychodzi na to samo. Na pewno gdybym poznal Cie w rl a nie w taki sposob byloby inaczej. Choc na poczatku bylo dobrze nie wiem co sie potem zepsulo :?.
Barni pisze:A! A propos mojego lizidupstwa. Tylko ja dzisiaj na religii powiedziałem księdzu, że Bóg jest dla niezbyt dużą wartością, bardziej liczą się dla mnie przyjaźń i pieniądze. Rezsta miała ofkorz na 1 miejscu Boga ;] (Wiem, to źle że tak jest z tym Bogiem, ale to się nie zmieni w najbliższym czasie )
Haha no nie wiem. BTW. Swietne porowania Ash i pikachu lol. No i co, wlasnie dales przyklad, ktory moze byc odbierany jako przyklad lizodupstwa (nie przeze mniem musialbym to slyszec by ocenic). Chcesz sie podlizac klasie przez idiotyzm. Ja tam tak nie uwazam, bo religia w szkole to raczej bzdety. Dostalem dzis piatke za to ze zgadlem co bylo w niedziele na ewangeli czy costam lol ja juz nie pamietam co to kosciol XD.
Bardzo ciezko sie ze mna dogadac, wiec w zasadzie nic nie mowie. "Mowa jest srebrem a milczenie zlotem." "Lepiej siedziec cicho i wydawac sie glupim niz odezwac sie i rozwiac wszelkie watpliwosci". Wiec jestem raczej malomowny, ale to nijak ma sie do szczerosci. Zapytany o cokolwiek zawsze odpowiadam szczerze.
Heh i tu mnie zadziwiles. Z tego co slyszalem to jestes (nie wiem jak to nazwac/napisac ;p) raczej sklonnym do wyzywania i to raczej nie siedzisz cicho xD. Wiem, ze to dla zartu. Chco co do rozmowy ze mna to raczej sie zgadza. Tylko odpowiadasz na pytania. Nigdy o nic nie pytasz. Nie zaczniesz rozmowy. Czasem szkoda :( no ale co tam, kazdy jest inny.

btw. barni mowisz ze nigdy sie nie zmienisz. ogorek prawda. Zmieniasz sie caly czas. Takie dyskusje jak na forum czy gadu tez zmieniaja ludzi. Najbardziej mnie chyba wkurzylo w tobie (a moze rozesmialo) to, ze mowiles, ze przeklinasz dla szpanu. I nie mow ze tak nie powiedziales. Pamietam to :neutral: 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Pitti pisze:lol ja juz nie pamietam co to kosciol XD.
Nie widze powodu do dumy. Nie uczeszczam do kosciola tylko ze wzgledu na nieciekawy styl prowadzenia ewangelii przez mojego ksiedza.
Obrazek

-Tak, promile.

Obrazek
ODPOWIEDZ