3 Edycja (+) (-)

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

krova pisze:Jesli miales 200 punktow to chyba jestes jakis dziwny...

Nie wiem jak bylo u ciebie, ale u nas liczyly sie osiagniecia sportowe i 100% frekfencji.
Misałem 200 za osiągnięcia, bo byłem laureatem ogólnopolskiego konkursu...dokładniej to miałem 5. miejsce w Polsce w II Ogólnopolskim Konkursie Wiedzy Informatycznej dla Gimnazjalistów, czy jakoś tak.

Gdyby nie to, to miałbym "tylko" 189. 93 za testy, 6 z matmy, 6 z fizyki, 6 z informatyki, 6 z angielskiego, 5 z polskiego, 20 za osiągnięcia w konkursach.

I normalny nie jestem (normalny=taki jak większość).
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Dobra wyjasnilismy sobie chyba wszystko z Piotrkiem na gadu, wiec nie ma sensu tu pisac.

BTW. Czy ktos jeszcze mysli ze to ja dreczylem "Zyda" a nie on mnie? xd

+dla Piotrka za zacieta konwersacje
+dla Asta bo to fajny kumpel
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Rav pisze:
krova pisze:Jesli miales 200 punktow to chyba jestes jakis dziwny...

Nie wiem jak bylo u ciebie, ale u nas liczyly sie osiagniecia sportowe i 100% frekfencji.
Misałem 200 za osiągnięcia, bo byłem laureatem ogólnopolskiego konkursu...dokładniej to miałem 5. miejsce w Polsce w II Ogólnopolskim Konkursie Wiedzy Informatycznej dla Gimnazjalistów, czy jakoś tak.

Gdyby nie to, to miałbym "tylko" 189. 93 za testy, 6 z matmy, 6 z fizyki, 6 z informatyki, 6 z angielskiego, 5 z polskiego, 20 za osiągnięcia w konkursach.

I normalny nie jestem (normalny=taki jak większość).
To ja juz niestety nie mam pojecia jak to dziala. Glowe bym sobie dal uciac ze 200 to 100 z testow, 60 z ocen (3 oceny, 20 za kazda 6kę), kilka za pasek, kilkanascie za osciagniecia naukowe, kilka za sportowe co w sumie daje 200. Tak bylo u mnie. Gdyby wziac pod uwage moje konkursy, tez moglbym sie teraz wozic...

Ja mialem 6 z matmy, fizyki, informatyki, i j. polskiego (nie uczylem sie angielskiego w gimnazjum). Nie chce nikomu (no moze nikomu to zle okreslenie... no coz, tobie akurat na pewno) udowadniac ile jestem wart. Zdenerwowales mnie poprostu tym, ze zebys sie gdzies nie dostal musialby byc pulap 201 punktow. Uwazam sie za jednego z najlepszych w Polsce, a jednak sie nie dostalem. OWNED -_-'
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Tja Krova troche racji ma tak wyszlo kijowo.

Krova w kazdej szkole jest inaczej u mnie byly np 4 przedmioty brane pod uwage do pkt. i jakos inaczej pktowane chyba.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

krova pisze:Zdenerwowales mnie poprostu tym, ze zebys sie gdzies nie dostal musialby byc pulap 201 punktow.
Stwierdziłem fakt.
krova pisze:Uwazam sie za jednego z najlepszych w Polsce
Możliwe, że jesteś, nie znam Cię.

A może Cię jednak znam z jakiejś olimpiady, ale to na pewno nie jako krova.

A te punkty do rekrutacji to jest tak, jak mówisz, z tym, że olimpijczycy są przyjmowani poza kolejnością i mają wpisane "LAU" (jak laureat) na liście na szkole, a w tym systemie w internecie napisane "200 pkt".

I nie wiem, czy jesteś na mnie zdenerwowany, obrażony, masz do mnie jakiś żal, czy co, może dlatego, że jest zmęczony i niewyspany i nie do końca kontaktuję.
krova pisze:Gdyby wziac pod uwage moje konkursy, tez moglbym sie teraz wozic...
Też? Że niby ja się wożę? I niby jeszcze tym 200 pkt, ocenami, itp?
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Rav pisze:I nie wiem, czy jesteś na mnie zdenerwowany, obrażony, masz do mnie jakiś żal, czy co, może dlatego, że jest zmęczony i niewyspany i nie do końca kontaktuję.
Nie jestem, nie jestem, nie mam, moze dlatego ;p
Rav pisze:Też? Że niby ja się wożę? I niby jeszcze tym 200 pkt, ocenami, itp?
A ze niby nie? Moze zrobimy ankiete? :D

Smiesznym wydaje mi sie fakt, ze jak widac tacy jak my nie zawsze potrafia sie dogadac zamiast wspolpracowac. Polaczmy sily and lets get the party started ;p
Obrazek

-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

krova pisze:A ze niby nie?
Nom, że niby nie.
krova pisze:Moze zrobimy ankiete? :D
Lepiej przeprowadzić ogólnokrajowe referendum.
krova pisze:Smiesznym wydaje mi sie fakt, ze jak widac tacy jak my nie zawsze potrafia sie dogadac zamiast wspolpracowac. Polaczmy sily and lets get the party started ;p
Sądzę, że na żywo byśmy się bez problemu dogadali, ale w internecie wszystko jest inaczej. X odbiera Y inaczej niż powinien i vice versa, mnóstwo nieporozumień, itp.

Kolega w gimnazjum mnie kilka razy blokował na gadu, a potem w szkole sobie wszystko wyjaśnialiśmy w minutę...

A na żywo się ze wszystkimi...hmm...raczej...dogaduję.
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Rav pisze:A na żywo się ze wszystkimi...hmm...raczej...dogaduję.
"Dawaj kase bo cenzura!" ? :D Znaczy, ze masz tez dar 'polityczny'. Startuj do sejmu albo na prezydenta. I nie, to nie jest ani dogryzka ani zart.

Chcialem prosic o ostrzezenie dla uzytkownika: Rav. Powod: 1. wlasnie sprawy wyjasniamy przez pw 2. nie offtopujemy 3. pomidor
Obrazek

-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

krova pisze:"Dawaj kase bo pomidor!" ? :D
Eeee...nie zrozumiałem dowcipu...
krova pisze:Znaczy, ze masz tez dar 'polityczny'.
Po prostu starałem się być miły, asertywny, miałem pozytywne podejście do ludzi, do świata, do życia, itp.
krova pisze: Startuj do sejmu albo na prezydenta. I nie, to nie jest ani dogryzka ani zart.
Brzydzę się polityką. Na pewno nie będę się pchał w to bagno, nie zamierzam psuć sobie życia.
krova pisze:Chcialem prosic o ostrzezenie dla uzytkownika: Rav. Powod: 1. wlasnie sprawy wyjasniamy przez pw 2. nie offtopujemy 3. pomidor
Zrobione.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Back on topic

+
(Wszyscy ktorych dalem w dziale ulubionych uzytkownikow)
Igor kun - Fajny kolega z Serbii ktorego poznalem na forum Bardocka
Bardock - Fajny kolega z nickiem fajnej postaci z DB (i to jest jego ulubiona postac)
Beniu - Stary dobry kolega , takze fan Bardocka , ostatnio doszedl do szeregu "lowcow krwi"
KKRTFan - Fajny kolega i posiada forum o CN
Kg Daro - Fajny kolega i za to -> "Koleś który wypowiedział słowa "niejaki BH" padł na ziemię w kawałeczkach." :twisted:
Krzyś - Mimo bycia KKRTem jest fajny , czekam na twoj powrot Krzyś! Ponadto byly kiedys z nim niezle akcje na Ziomstera
MeTeO*kSg* - Lubi Radima , Piccolo jra , Thalesa i Coolera
Pete-Best (aka Pete Be(a)st) - Znam go z forum Bardocka i stad zaprosilem go tutaj , dodatkowo fan Radima , Piccolo jra i Vegety
Rafal ouji - Ostatnio rozmawialismy na PW
=>Vegeta<= - Jedyny prawdziwy Vegeta na tym forum
Mongol (Lukasz) - Polak z forum Bardocka , fan Amigi , robi czasami fajne sprite'y
Tworca DB CG - Ale ten ktos jest genialny

0
Razz - Rozdwojenie osobowosci

-
Barni - (No comment)
Bliz - (No comment)
Dyakou - Gdyz to Kapitan cienki gosc
Mark - Czlowiek kipiacy zuem
Ziomster (Bakayaro) - Czarna owca forum
Wszyscy co przeklinaja - Czytaliscie uwaznie regulamin Rafala?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

krova pisze:Nawet najblizsi przyjaciele maja problemy z odroznianiem jego sarkazmow od mowy powaznej z czego czesto powstaja roznorodne problemy.
Rav pisze:Zrobione.
Czy to tak ciezko zrozumiec kiedy zartuje? :P
Obrazek

-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

krova pisze:
krova pisze:Nawet najblizsi przyjaciele maja problemy z odroznianiem jego sarkazmow od mowy powaznej z czego czesto powstaja roznorodne problemy.
Rav pisze:Zrobione.
Czy to tak ciezko zrozumiec kiedy zartuje? :P
A czemu jak Y odpowie żartem na żart X, to X mysli, że Y nie zrozumiał dowcipu?

Dałem sobie ostrzeżenie, bo takiego czegoś się raczej nie spodziewałeś, chciałem Cię zaskoczyć :P
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Chcesz mnie zaskoczyc to daj sobie bana :D
Obrazek

-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Tobie damy.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

BH Daimaouji pisze:Barni - (No comment)
Heh, awansowałem!

Rav i Krova- wymiatacie xD Ale nie łódcie, łudcie, łutcie, łótcie cenzura JAK NAPISAĆ ŻEBY NIE PODKREŚLAŁO?! Nie zdawajcie się na łut szczęścia. I tak Barni jest najmądrzejszy xD
Jak juz jesteśmy przy osiągnięciach- 2 punkty mi brakowały do Dzieciaków z Klasą. Teraz sę cieszę, że nie poszedłem, bo bym wygrał laptopa (XDDDD), a wtedy na pewno czkeałyby mnie okulary...

(Dla niekumatych- 3/4 tego wywodu to żart, tj. prawdą jest to o dzieciakach i 2 punktach i to, że nie wiem jak się odmienia łut .. )

Co do tematu:

+Dla mojego WFisty, za to że dzisiaj na rozgrzewkę biegliśmy tylko 1200m, a nie 1500 jak zwykle.
+ Dla Rava, za to, że jest jedynym adminem którego znam, który ma ostrzeżenie XD

-Dla Krovy bo mnie ograł w piłkę!
Ostatnio zmieniony czw wrz 06, 2007 1:33 pm przez Barni, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

.
ODPOWIEDZ