Książka telefoniczna Polski lub Opola
Moderator: Moderatorzy
Książka telefoniczna Polski lub Opola
Poszukuje książki telefonicznej (internetowej, chyba, że ktoś z Opola jest to mi poszuka ;p) działającej.. Z Barnim wertowaliśmy pół internetu chyba i same jakieś lipne były. Nie musi być to książka telefoniczna z numerami z całej Polski, chodzi mi szczególnie o Opole. Więc jeśli ktoś mógłby pomóc.. to niech pomoże.. Bardzo mi zależy i byłbym naprawde wdzięczny. (Sam właśnie szukam czegoś pomocnego i jakoś znaleźć nie moge dlatego założyłem temat...)

I'll become The King of Pirates!
barni - taki z ciebie kumpel ? : P nawet mu tej ksiazki nie przepiszesz ? xD http://www.ditel.pl/index.php?kbi=69&kb ... ctwa+pracy
Ostatnio zmieniony śr sie 22, 2007 6:32 pm przez Wego, łącznie zmieniany 1 raz.
._. to teraz mendo mówisz xd. Ja pół Ty to może faktyczne na 3 byłeś 
Jednak nie.. menda nie ma xd
....::::JEŚLI JEST KTOKOLWIEK KTO MA KSIĄŻKĘ TELEFONICZNĄ WOJ. OPOLSKIEGO CZY CZEGO TAM, ABY OPOLE BYŁO TO PROSZE O JAKIŚ ZNAK ŻYCIA:::... szukałem czy ktoś nie jest z Opola w użytkownikach, ale połowa nie ma napisane skąd jest, a w drugiej połowie z Opola nikogo xd.
Wego ja nie szukam Biur pośrednictw pracy....
Jednak nie.. menda nie ma xd
....::::JEŚLI JEST KTOKOLWIEK KTO MA KSIĄŻKĘ TELEFONICZNĄ WOJ. OPOLSKIEGO CZY CZEGO TAM, ABY OPOLE BYŁO TO PROSZE O JAKIŚ ZNAK ŻYCIA:::... szukałem czy ktoś nie jest z Opola w użytkownikach, ale połowa nie ma napisane skąd jest, a w drugiej połowie z Opola nikogo xd.
Wego ja nie szukam Biur pośrednictw pracy....

I'll become The King of Pirates!