¤ Co sądzicie o... chomikach! ¤
Moderator: Moderatorzy
¤ Co sądzicie o... chomikach! ¤
Ja bardzo lubie te zwierzaczki. Potrafia byc zabawne. Sam mialem 3 chomiki. Najgorszy byl dzien w ktorym odeszly...

I'll become The King of Pirates!
Sinju: xD
Chomik? Lubię chomiki, tylko w niektórych wydaniach. (np tym) Ale jako zwierzątko, to nie bardzo. Kolega miał kiedyś chomiczkę (?) (a może świnkę morską?XD), która odgryzała swoim dzieciom głowy.. Niezapomniany widok zapewne xD
Chomik? Lubię chomiki, tylko w niektórych wydaniach. (np tym) Ale jako zwierzątko, to nie bardzo. Kolega miał kiedyś chomiczkę (?) (a może świnkę morską?XD), która odgryzała swoim dzieciom głowy.. Niezapomniany widok zapewne xD
.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta lubie chomiki , mialem nawet 2 samice , Chomiki to moje ulubione zwierzeta zaraz po Psach
Szkoda tylko ze zyja tak krotko
Kenyan kiedys zrobil podobny temat o Chomikach
Szkoda tylko ze zyja tak krotko
Kenyan kiedys zrobil podobny temat o Chomikach
To samo u mnieNajgorszy byl dzien w ktorym odeszly...
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Smierdza? Watpie , Chomiki myja sie przeciezArti pisze:Miłe zwierzątka, ale śmierdzą
Co 4 lata? Jak pamietam domowe Chomiki zyja 1-2 lata , ale 4?Kupujesz se takiego i za 4 lata ci umiera
BTW jakby ktos nie wiedzial , Samce chomikow sa pokojowi to samice sa wojowniczkami (cos ala Komary) , tworcy Hamtaro jakos o tym zapomnieli
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Bez przesady, nie można molestować zwierząt, nigdy nie dałeś chomikowi się pogryźć?krova pisze:z nimi czy nimi?