Gracze Szukający Guru
Moderatorzy: Hellion, Moderatorzy
Jako Juz w sumie były guru, to napisze coś... ostatni dobry uczynek w mej kadencji 
Jak jakiś guru chciałby już w miare doświadczonych graczy, to polecam swoich, nie sa jeszcze za silni i wiedza na czym ta cała rzecz polega.
Faworyzowanie graczy? TAK!! To jest własnie faworyzowanie graczy!
Tak więc koledzy po fachu (do guru mowa) jak ktorys by miał miejsca to ich polecam.
Jak jakiś guru chciałby już w miare doświadczonych graczy, to polecam swoich, nie sa jeszcze za silni i wiedza na czym ta cała rzecz polega.
Faworyzowanie graczy? TAK!! To jest własnie faworyzowanie graczy!
Tak więc koledzy po fachu (do guru mowa) jak ktorys by miał miejsca to ich polecam.
Oni... ((-(-_(-_-)_-)-)) Ludzie Mafii
I znow musze sie starac o guru ;p
Szkoda Helion, ze nie dokonczyles swoiej sagi, A tak fajnie sie zapowiadalo ;/
Wiec tak...xDD
Jezeli znajdzie sie jakis guru, ktory chcialby mnie przygarnac, to bylbym wdzieczny xD Polecam tez mojeg kumpla Barniego...Co prawda zdarzalo sie, ze dawalem mu w zeby...hehe Ale git ;p
Szkoda Helion, ze nie dokonczyles swoiej sagi, A tak fajnie sie zapowiadalo ;/
Wiec tak...xDD
Jezeli znajdzie sie jakis guru, ktory chcialby mnie przygarnac, to bylbym wdzieczny xD Polecam tez mojeg kumpla Barniego...Co prawda zdarzalo sie, ze dawalem mu w zeby...hehe Ale git ;p

o.0 Hellion odchodzi...
. Why? why does it always rain on me?!. A tak serio to czemu?
(pw).
No wiec skoro Hellion odchodzi takze szukam Guru (bylem jego graczem tak jak i: Nealhon, Barni, Kayl, Astarot (kogos pominelem?
chyba niee xd). Mam nadzieje ze ktos nas przygarnie xd.
No wiec skoro Hellion odchodzi takze szukam Guru (bylem jego graczem tak jak i: Nealhon, Barni, Kayl, Astarot (kogos pominelem?

I'll become The King of Pirates!
Dobra, to i ja zgłaszam gotowość bojową do grania u jakiegoś guru ^^
Jak już Hellion napisał - jestem świetnym graczem i w ogóle xD To "w miare" doświadczeni odchosiło się do reszty ;D
(joke)
A jak coś: Meinen elo pro super kox mega postać
Jak już Hellion napisał - jestem świetnym graczem i w ogóle xD To "w miare" doświadczeni odchosiło się do reszty ;D
(joke)
A jak coś: Meinen elo pro super kox mega postać
.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.A wiec do tego sluzy ta ow "karta"Pitti pisze:Dales zly link. Dales link bezposrednio do twojej postaci do ktorej tylko ty masz dostep. Twoja postac nie jest jeszcze na stronie. O ile dobrze pamietam musi byc zaakceptowana historia chyba albo fotke musisz doslac
2.Zdjecia nie trzeba , jest wiele postaci bez zdjec
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
sorry moj link: http://ssjpower.net/index.php?id=gracz&uid=913
[ Dodano: Czw Lip 19, 2007 11:09 am ]
nikt nie potrzebuje nowicjusza pliska szukam guru
[ Dodano: Czw Lip 19, 2007 11:09 am ]
nikt nie potrzebuje nowicjusza pliska szukam guru
pbch
http://ssjpower.net/index.php?id=gracz&uid=1046
Tu moja karta postaci. Szukam Guru. Najlepiej na Orionie, poniewaz ten termin najbardziej mi pasuje.
Tu moja karta postaci. Szukam Guru. Najlepiej na Orionie, poniewaz ten termin najbardziej mi pasuje.