bardzo prosze o zripowane dzwieki (dowolnie z jakiej gry lub moze z anime) do nastepujacych postaci:
-Goku
-Goku SSJ
-Goku SSJ2
-Goku SSJ3
-Gohan SSJ2
-Mistic Gohan
-Imperfect Cell
-Jees
-Recoom
-Majin Bejiita
-Garlic
-Gotenks
*chodzi mi o dzwieki w wersji japonskiej absolutnie nie w angielskiej..bardzo dziekuje:) za kazdy dzwiek bede mogl zaplacic postacia no chyba ze robicie to bezinteresownie;)
dzwieki
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
no to wez je.............z postaci do mugena (poza czosnkiem jr , chyba i Jessem) , proste nie?
Poza tym polecam ci emulator i samemu sciagniecie dzwiekow (BYR ma pare glosow rikuma)
BTW po co dalej formy KKRTa osobno? przeciez niczym sie nie roznia jego glosy
Poza tym polecam ci emulator i samemu sciagniecie dzwiekow (BYR ma pare glosow rikuma)
BTW po co dalej formy KKRTa osobno? przeciez niczym sie nie roznia jego glosy
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
wszak w tonie glosowym , ale ogolem nie (ja i tak nie widze roznicy)Saylo pisze:roznia sie;) moge ci reczyc
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019