Freestyle #2

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Obczaj, że sędzią mógłbym być i ja (rapu słucham od jakichś 6 lat, więc mam pojęcię), ale to nadal będę oceniał moimi kryteriami oceniania, które mogę być niezgodne z Twoimi. To zależy jak na to spojrzeć. Możecie ustawić ankietę, która przedłuży walki do kilku dni i jak sam powiedziałeś, będą tam głosować też osoby, kóre nie mają doświadczenia jeśli chodzi o rap. Zaś jeśli ustalicie sędziego to jego decyzje mogę wzbudzić kontrowersje (np teraz). Decyzja należy do was i głównie do Artiego, bo to on zaaranżował nowy turniej.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

A na ilu byłeś bitwach freestylowych?;>
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

Dragon Fist pisze:
Acer pisze:Nie powiedziałbym, że o niebo lepszy. Nie było aż tak dużej różnicy, ale jednak wg mnie Arti dał lepiej. Freestyle Artiego był lepszy, DF czemu mówisz, że sędzia jest niekompetentny? Bo ma inne zdanie niż Ty? Trochę to dziecinne. Ale nie zgłaszałeś sprzeciwu, żeby Kris nie był sędzią, jest i powinieneś się godzić z jego decyzjami.

+ dla Artiego
Mówię że sędzia niekompetentny, bo nie przypominam sobie, żeby miał jakieś doświadczenie w dziedziwnie rapu. Ocenia ogół freestylu, nie zaś szczegóły, tak jak powinno być. Słowa nie wspomniał o puchline'ach lub ich braku, itp. Moim zdaniem najlepszym sędzia byłby Bart.
DF, z tego wnioskuję, że aby być sędzią trzeba mieć kompetencje, więc trzeba by przejść jakiś kurs/szkołę w tej dziedzinie. To, że ty wiesz więcej (np. o punchline'ach) sądzi o tym, że więcej wiesz/więcej czytałeś i słyszałeś o tym. Więc po tym co napisałeś można stwierdzić, iż żaden z was nie może być sędzią, a to bezsens.
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Po prostu moim zdaniem sędzią powinien być ktoś, kto choć w drobnym stopniu się zna na sprawie. Bo mnie się wydaje że Kris nie ma za sobą żadnego doświadczenia.
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

Mówisz, że Ci się wydaje, a spytałeś Krisa o to? Pogadaj z nim i osądźcie, który z was się bardziej zna, a potem dopiero wybierzcie sędziego.
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

ludzie... co sie z wami dzieje?

ten temat, i temat + i -, zaczynaja coraz mniej przypominac to mile forum, ktorym ssjp bylo przed moim zniknieciem ;/

o co, i po co te klotnie? wiadomo, ze nie kazdy na wszystkim sie musi znac, ale to nie powod zeby odbierac mu zabawe. sedziowac powinien ten, kto organizuje bitwy. jesli kto inny zna sie na freestylu lepiej, to powinien sedziemu pomoc, a nie wyzywac go od niekompetentych.

df - szanuje cie od dawna, i chcialbym zeby tak zostalo. podajcie sobie rece i kazdy wisi mi po piwie ;d
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Dragon Fist pisze:Mówię że sędzia niekompetentny, bo nie przypominam sobie, żeby miał jakieś doświadczenie w dziedziwnie rapu. Ocenia ogół freestylu, nie zaś szczegóły, tak jak powinno być. Słowa nie wspomniał o puchline'ach lub ich braku, itp. Moim zdaniem najlepszym sędzia byłby Bart.
Chciałem sie zgłosić na sędziego, ale Kris mnie wyprzedził, a po drugie to nie mam już czasu żeby wejść codziennie na forum, a co dopiero pisać posty :) dzięki że mnie doceniasz, ale Kris być może ma jakieś doświadczenia związane z rapem i bitwami na rymy.

Wracając do tekstów, to wg mnie lepszy jest Arti, w dosyć porsty sposób odparł ataki Razz'a i dorzucił dużo od siebie, tekst trzymał sie kupy, a słowa przemyślane. Tak więc + dla Artiego

Ale przeważnie jest tak że pierwsza osoba jest w gorszej sytuacji bo cięzko napisać dobry i mocny tekst który by "zmasakrował" osobe którą sie dissuje
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Bart trzeba mi było napisać że chcesz być sędzią xD :P, ale tak przy okazji, zgłosiłem się wtedy, bo myśałem, że Bart nie będzie mieć czasu i miałem troche racji bo go długo nie było i ma więcej spraw na głowie niż ja :D i racja najlepszym sędzią byłby Bart :D
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Arti pisze:A na ilu byłeś bitwach freestylowych?;>
Być, byłem na bodajże trzech. Oglądałem (np. w necie) to może z szcześć. Słuchałem ze 40 jak nie więcej xD
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Dobra to tak. Z tego co chce tłum, wygrałem walkę. Bart zostaje nowym sędzią.

Kolejna walka: Dragon Fist vs Barni
Strona o serii GTA!

Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Arti pisze:Bart zostaje nowym sędzią.
Bart pisze:po drugie to nie mam już czasu żeby wejść codziennie na forum, a co dopiero pisać posty
więc przykro mi, ale musze omówić przyjęcia roli sędziego... Jak pisałem Kris był pierwszy, a Ja nie mam czasu żeby decydować, jeśli chcecie to moge pomagać mu w decyzji, ale to wszystko...
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

No tak...16-latek musi być cholernie zajęty...praca, rodzina, wojsko...
Strona o serii GTA!

Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

No tak...16-latek musi być cholernie zajęty...praca, rodzina, wojsko...
/swt. Jest jeszcze nauka, dziewczyna, koledzy..
Obrazek

.
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Ludzie niekłóćcie się ciągle. Nawet ktoś tak kłótliwy jak ja, potrafi to zahamować na jakis czas. A teraz kilka komentów ode mnie(nie kłótnia, ale wyrażenie opinii):
odparł każdy atak i wniósł coś od siebie
Chyba trudno, żeby razz odparł atak w swoim dissie, skoro zaczynał pierwszy.
Arti pisze:o tak...16-latek musi być cholernie zajęty...praca, rodzina, wojsko...
Primo Bart ma 19 lat
Secundo Zawsze mnie dziwią takie komentarze. Ludzie zrozumcie wreszcie, że niekażdy ma ciągle czas. Wciąż słysze takie komentarze od ludzi, którzy siedzą dniami i nocami na ławkach popijajac tanie wino z odsiedowego monopola. Ambitni ludzie mają mniej czasu.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

W takim razie przepraszam za pomyłkę i za mój kiepski wzrok. Mógłbym przysiąc, że Bart ma wpisane "Wiek: 16"...

I nie chodzi tutaj o permanentny brak czasu. Znaleźć chwilę, aby przeczytać dwa 10-wersowe freestyle, to chyba nie taki wielki problem.

Ale wracajmy do walk.
Strona o serii GTA!

ODPOWIEDZ