DB AF

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Czy wyjdzie AF?

Tak
4
11%
Nie
10
26%
Nie wiadomo
16
42%
Ha ha ha! Tylko glupiec wierzy w cos takiego jak AF!
8
21%

Liczba głosów: 38

Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Post autor: Vexeta »

czytalem na jakims forum za DBAF powstalo ale tylko w postaci mangi nie wiem cczy to prawda ale osobiscie watpie aby powstalo anime gdyz akira nie chcial juz pracowac nad Gt wiec watpie zeby teraz zabral sie za AF a Gt robili inni ludzie i efekty widac golym okiem- totalny kicz
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

No...bo jakbym teraz wyskoczył z tekstem ,że DidixBall będzie Anime,to nagle bym baaaaaaaaardzo go rozsławił, a tylko oto chodziło twórcy DBAF...
Redlik

Szkoda, ale nie

Post autor: Redlik »

AF nie powstanie. Chciałbym żeby jakać nowa seria się pojawiła, ale to tylko marzenia. Artykulik na ten temat na http://www.dbredlik.webpark.pl
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Pan Akira rysuje albo rysował nie dawno mange. Manga nazywa sie Neko Majin Z. Jest to parodia DB. Oto głowny bohater Obrazek . Jest o tej mandze sporo na www.daizex.com. Jest też DBZ 2 ale to japońska wersja DB Budokai 2.

Sorry za to o czym pisze BH. :oops: . Było już późno.

Pozdro
Ostatnio zmieniony śr sty 25, 2006 12:18 am przez pp3088, łącznie zmieniany 2 razy.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

1.PAN Akira n00bie! Dajcie mu respekt
2.Narazie nie rysuje juz parodii DB ale kto wie , moze ja narysuje , BTW skoro dal syna Freezy , to moze da wrescie mame Radima (i Kakarotta ale @#$% go :lol: :twisted:)
3.Kakarotto ma kota? (Ta wiedzialem o tym od dawna , ale nie wiem czy ten jego "uczen" to jego zwierze) OMG ten Z to doprawdy ciekawa parodia dobrego Bu Bu
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
ssjmagdalena
Przeciętny wojownik

db af

Post autor: ssjmagdalena »

moim zdanie wyjdzie db af za kilka lat i fan go narysuje :oops: :cry:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Re: db af

ssjmagdalena pisze:moim zdanie wyjdzie db af za kilka lat i fan go narysuje :oops: :cry:
I mowisz pol prawdy , Wyszla seria DBF i fan ja narysowal , jest na ssjpower :) BTW chce mi sie smiac jak Vegettoex dal ze AF = April Fools (Prima aprimis) :lol:

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Mwa ha ha ha ha!!! Ten temat w ogóle nie ma sesnu, przecież dobrze wiadomo, że AF nie będzie... Na niektóeych stronach można przeczytać wywiady z panem Akirą na ten temat... W sumie już GT nie jest narysowane przez pana Akirę, ale nie łudźmy się żadnym AF!! 8)
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

AF chyba nigdy nie wyjdzie(niestety) i jak PAN AKIRA pa napisać mangę af jak nawet nie napisał gt
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:AF chyba nigdy nie wyjdzie(niestety) i jak PAN AKIRA pa napisać mangę af jak nawet nie napisał gt
No ale polubil GT , zreszta ta sprawa dotyczy pana Bardocka tez , pojawil sie po raz pierwszy w Anime , nie w mandze , wiec moze kiedys zrobi mange na podstawie GT (mam nadzieje)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Gogeta
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Gogeta »

Dragon Ball AF powstanie i wszyscy ,którzy mówili ,że DB AF nie wyjdzie zapadną sie pod ziemię i zmienią nazwisko ja wierze ,że DB AF wyjdzie! Czytałem na Forum (innym) ,że DB AF ma się pojawić w 2010 roku na świecie a w Polsce 2 lata później seria będzie podobno zawierała 600 odcinków :!:
DRAGON BALL POZOSTANIE ZAWSZE W NAS!!

Obrazek
Awatar użytkownika
Raditz SSJ4
Golden Oozaru

Post autor: Raditz SSJ4 »

A w Mikołaja dalej też wierzysz ?? A choćby DB AF. Wyszło to i tak to już nie będzie to DB bo pewnie pan Akira nie będzie nad nim pracował.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Nie można powiedzieć, że wyjdzie lub nie. Tego nikt nie wie (no chyba że sam Guru (czyt. AKIRA)). Może powstanie a może nie xD
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Pan Akira twierdzil ze DB sie skonczyla mimo iz reszta skladu chciala kontynuacje DB (czyt. np. Masako Nozawa) ale kto wie moze Pan Akira sie rozmysli kiedys?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

w 2010 to ma byc koniec swiata <3
Obrazek
ODPOWIEDZ