Najsilniejszy i najbardziej widowiskowy atak

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ikoden
SSJ 2

Post autor: Ikoden »

dae pisze:Hmmm, tak sobie właśnie uświadomiłem, że bardzo silnym atakiem, a raczej techniką jest Instant Transsmision. Przecież ta technika wymiata! Pozwala osiągnąć szybkość wg formuły [szybkość światła x szybkość biegu]! Używając tej techniki można wygrać prawie każdą walke, ale dlaczego tak nie było? Nie wiem...
Nom, bardzo dobry jest ale nie wygrałoby z KameHameHa.:P

Off-topic
Dae pograłbys w loga 3 przez neta?

Nie, bo nudny... XD - Dae
Ostatnio zmieniony pt sie 11, 2006 8:54 am przez Ikoden, łącznie zmieniany 1 raz.
Szymekk1990
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Szymekk1990 »

Według mnie najlepszym atkiem jest pięść smoka bo powalila super C17 :grin:
Szymekk1990 Vierny na WIEKI!!!
Awatar użytkownika
cpT.kur0
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: cpT.kur0 »

Fajny atak Bakuhatsuha w wykonaniu Vegety xD,rozsadziło Saibamena :smile: ,ciekawe czemu nie użył jej na pozostałych wojownikach Z :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

To byla technika ktora zabil Kui'ego (Chyba ma ona nazwe Shiugekiha jesli liczac moja znajomosc liter/znakow japonskich) , Bakuhatsuhe uzyl dopiero po uderzeniu Krilana w leb (tak naprawde uderzyl go w policzek ale co tam)

Jakby ktos nie wiedzial

Shiugekiha ("Impact wave") - To niewidzialna energia ktora trafia w cel
Bakuhatsuha (Explosion wave) - To fala ktora niszczy wszystko dookola (mozna ja wykonac np. wystawiajac srodkowy i wskazujacy palec do gory (Nappa) lub dajac oba rece w gore (Vegeta , jak i Thales w Gaiden na pegazusa) , jak to robi Vegeta w BT1 i BT2)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Teraz napiszę trochę więcej. Najlepszym atakiem, według mnie, był Death Ball ponieważ ten atak potrafił niszczyć całe planety :) Na drugim miejscu techniki Goku czyli Genki-Dama, Pięść Smoka, Big Bang Kamehameha (choć to też Vegety xD). A najbardziej widowiskowy? Myślę że Kamehameha i Final Flash Vegety. Choć jego Big Bang Attack też był niezły :D A i Kihoto wymiatało.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Robert pisze:Big Bang Kamehameha. A i Kihoto wymiatało.
E Big Bang Kamehameha to technika SSJ4 Gogety nie KKRTa , Kakarotto ani Vegeta nie umieja tej techniki

A co to Kihoto? Nie chodzi ci przypadkiem o Kikoho?

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

Naprawde ciężko jest wszystko przeczytać, by zrozumieć...
bobercik pisze:Na drugim miejscu techniki Goku czyli Genki-Dama, Pięść Smoka, Big Bang Kamehameha (choć to też Vegety xD)
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

razz pisze:Naprawde ciężko jest wszystko przeczytać, by zrozumieć...
bobercik pisze:Na drugim miejscu techniki Goku czyli Genki-Dama, Pięść Smoka, Big Bang Kamehameha (choć to też Vegety xD)
Napisałem że techniki Goku. Więc zacząłem owe techniki wymieniać. A przy Big Bang Kamehameha zaznaczyłem ze jest to też technika Vegety, bo przecież Goku + Vegeta = Gogeta. Może trochę źle to ująłem, ale o to chodziło.

Bartuś - chodzi mi o tą technikę Tenshina. W mandze nazywa się ona Działo Qigong.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

n00b pisze:Naprawde ciężko jest wszystko przeczytać, by zrozumieć...
Robert pisze:Na drugim miejscu techniki Goku czyli Genki-Dama, Pięść Smoka, Big Bang Kamehameha (choć to też Vegety)
O co ci chodzi?! Wszak Big Bang Kamehameha to polaczenie Big Bang Attack i Kamehameha ale ani Vegeta i KKRT tego nie umieja osobno! Kakarotto musi byc SCALONYM z Vegeta zeby to uzyc! Sam tej techniki nie moze uzyc nie wazne co

Teraz juz rozumiem czemu na gamefaq w dziale o BT2 w opisie KKRTa ktos nie dal Vegetto i Gogety!

Robert - No mowilem , ze to Kikoho
Ostatnio zmieniony śr maja 02, 2007 9:58 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

BH Daimaouji pisze:
n00b pisze:Naprawde ciężko jest wszystko przeczytać, by zrozumieć...
Robert pisze:Na drugim miejscu techniki Goku czyli Genki-Dama, Pięść Smoka, Big Bang Kamehameha (choć to też Vegety)
O co ci chodzi?! Wszak Big Bang Kamehameha to polaczenie Big Bang Attack i Kamehameha ale ani Vegeta i KKRT tego nie umieja osobno! Kakarotto musi byc SCALANYM z Vegeta zeby to uzyc! Sam tej techniki nie moze uzyc nie wazne co

Robert - No mowilem , ze to Kikoho
Dobra, po prostu źle ująłem słowa, ale myślę że dla osób bystrych nie trzeba tłumaczyć. Nie jestem aż takim Dragon Ballowym n00bem żeby tego niewiedzieć, choć seria GT wogóle mnie nie kręciła (tylko Super 17).

Kikoho? Ok.

A żeby napisać coś do tematu, podobała mi się technika Frezera (Frezer Beam, czy jakoś tam) czyli po prostu te jego szybkie pociski z palca :D Coś jeszcze? Roga Fu Fu Ken :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Widowiskowy=final flash (po prostu mie sie podobał)

Najsilniejszy=Big Bang KameHameHa (w końcu to tak jakby 2 ataki w jedym)

Ale to tylko moja opinia....
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
filip_3521
SSJ 2

Post autor: filip_3521 »

Dobrym atakiem jest Genki Dama, ale ma słabe strony np. bardzo powolne zwieranie energi z przyrody, istot żywych itp.

Najlepszym atakiem jest Big Bang KameHameHa ponieważ jest to połączenie Final Flash i KameHameHa :D :grin:
http://pl.youtube.com/watch?v=VBxNh78hYDs
My Friend - Sasuke
Teledysk o Naruto i Sasuke :)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

filip_3521 pisze:Najlepszym atakiem jest Big Bang KameHameHa ponieważ jest to połączenie Final Flash i KameHameHa :D :grin:
LOL? To jest polaczenie Big Bang Attack i Kamehameha NIE Final Flash i Kamehameha (Polaczeniem tych dwoch atakow jest Final Kamehameha , atak Wega w FB) , skad wzieles ten pomysl? Wyraznie widac w nazwie "Big Bang" nie ma tam nic z "Final"

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Racja :wink: .
BH Daimaouji pisze:inal Flash i Kamehameha (Polaczeniem tych dwoch atakow jest Final Kamehameha , atak Wega w FB)
A co to jest FB? xD
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

1. FB - Domyślam się, że jest to Final Bout, gra na PSX

2. Najlepszy atak? Właśnie wpadłem na taką myśl: Pierwsza kamehameha wykonana przez mistrza Roshi i Son Goku - przecież to był przełom w Dragon Ball'u!

3. Ehhhh, małe wyjaśnienie:
- Big bang Attack + Kamehameha = Big bang Kamehameha
- Final Flash + Kamehameha = Final Kamehameha
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
ODPOWIEDZ