Waszym zdaniem jaka jest najlepsza saga w obojętnie jakiej seri Dragon Ball'a.
Według mnie najlepszą sagą jest Cell Saga czyli z Dragon Ball Z . Jest to saga chyba z największą ilością walk i informacji. W tej sadze dowiadujemu się również o nowym poziomie Saiyanów, a mianowicie o SSJ2 .
(dalej nie będe się rozpisywać)
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Piccolo Daimaou saga - Saga gdzie te scierwo dostaje to na co zasluzyl
"Piccolo jr" saga (USA wersja sagi 23 turnieju sztuk walk i konca Piccolo Daimaou sagi) - Syn msci sie na tym co zabil jego ojca i akcja "zabic te scierwo" nadal trwa
DBZ
Sajan/Saiyan saga - Pierwsza saga w DBZ , poznajemy przeszlosc Kakarotta i oryginalne zycie Vegety jako "demona kosmosu"
Freeza saga - klasyka i ma to cos co pozniejsze sagi nie posiadaja
"Vegetto" saga (Czesc Buu sagi) - "Saga" gdzie pojawia sie moja ulubiona fuzja - Vegetto! Szkoda ze nie trwala ona dlugo
DBGT
Super #17 saga - Chyba jedyna udana saga w DBGT
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Mam dylemat pomiędzy Freeza Saga i Cell Saga.
Freeza Saga, ma najlepszą i najciekawszą fabułę i jest ogólnie bardzo dobra.
Cell Saga, jest bardzo fajna i ciekawa, nie ma tak rozbudowanej fabuły jak Freeza Saga ale też jest fajna. Poza tym pojawia się wiele ciekawych momentów (ussj u Trunksa, ssj2 u Gohana i wiele innych)
Nie wiem którą wybrać, więc wybieram dwie. Co do Buu Sagi to jest ona tylko ładniejsza graficznie i bardziej widowiskowe walki ale nie przyciąga mnie tak jak te dwie. To tyle.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Piccolo Daimaou saga - Saga gdzie te scierwo dostaje to na co zasluzyl
"Piccolo jr" saga (USA wersja sagi 23 turnieju sztuk walk i konca Piccolo Daimaou sagi) - Syn msci sie na tym co zabil jego ojca i akcja "zabic te scierwo" nadal trwa
DBZ
Sajan/Saiyan saga - Pierwsza saga w DBZ , poznajemy przeszlosc Kakarotta i oryginalne zycie Vegety jako "demona kosmosu"
Freeza saga - klasyka i ma to cos co pozniejsze sagi nie posiadaja
"Vegetto" saga (Czesc Buu sagi) - "Saga" gdzie pojawia sie moja ulubiona fuzja - Vegetto! Szkoda ze nie trwala ona dlugo
DBGT
Super #17 saga - Chyba jedyna udana saga w DBGT
Bartuś powiedział prawie wszystko o czym i ja myślę. Wykluczam z tego sage Vegetto ponieważ ogólnie historia z Buu mnie nie rajcuje. A dodaje sagi z DB: 21 i 22 Turniej. Bardzo fajne i pomysłowe walki.
Dla mnie najlepsza saga w DBZ jest Freeza saga...Podoba mi sie ona najbardziej ze wszystkich innych sag...Najlepsze jest przejscie Goku w SSJ...Podobalo mi sie tez zawziecie w tej walce...
PS. dla Rockiego
Pisze, ze podoba mi sie zawziecie w tej sadze, ale nie chodzi mi o to, ze jest to saga, ktora pokazuje najwieksza zawzietosc... Lubie ta sage za caloksztalt... Pozdro....
Freeza saga/ saiyan saga- ostatni po kilkukrotnym obejrzeni całej serii najbardziej mi sie podoba ta saga ze względu na zwrócenie uwagi na Vegete i innych łotrów ;]
Całe DB- Jest w nim wiele humoru fajnych akcji i ciekawych walk. Teraz sam nie wiem czy wole DB czy DBZ.
Uważam, że najlepszą sagą w DB jest Saiyan Saga. W tej sadze Dragon Ball sie rozkręcił, zaczęło być ciekawiej...
Freeza Saga - jak dla mnie drugie miejsce. Piękne walki i duzo " taktycznych zagrań ". Goku poraz pierwszy osiąga SSJ i daje wciry Freezie
Cell Saga, ciekawa saga. Gohan osiąga SSJ2, Vegeta USSJ, natomiast future Trunks USSJ2. Według mnie trzecie miejsce.
Mam ten dar yO, Pan mi go dał, Skill jak z mikrofonu strzał
Dla mnie najlepszą sagą w całym DB jest saga Buu, ponieważ są w niej fajne walki, czyli np walka Buu z Vegetto, jest też ciekawa fabuła.
Drugą dla mnie najlepszą sagą jest saga (nie śmiać się) Pilafa, ponieważ w niej jest bardzo dużo humoru