Którego ucznia Żółwiego Pustelnika lubisz bardziej?
Moderator: Moderatorzy
Którego ucznia Żółwiego Pustelnika lubisz bardziej?
Chodzi mi o pierwszych dwóch uczniów czyli Dziadka Son Gohana i Byczego Lucyfera (Gyu Mao czy jak to tam było, Bartuś podpowiedz
). Ja osobiścię oddaję głos na "Lubię obu" ponieważ obie postacie przypadły mi do gustu, choć Gohan bardziej 

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Robert - Ta to Gyu Mao lub (wg pisowni japonskiej) Gyuu Maou
Ja lubie obydwu (ale najbardziej Dziadka Gohana) , ale to dziwne , ze Gyuu Maou nie umie Kamehamehy , pewnie Pan Akira pomyslal ze taki gigant wykonujacy te fala dziwnie by wygladal?
Update
I znowu nie dajecie szacunku starszym , zobaczymy w przyszlosci jak ktos bedzie do was mowil po samym imieniu jak bedziecie miec 50 lat
Ja lubie obydwu (ale najbardziej Dziadka Gohana) , ale to dziwne , ze Gyuu Maou nie umie Kamehamehy , pewnie Pan Akira pomyslal ze taki gigant wykonujacy te fala dziwnie by wygladal?
Update
I znowu nie dajecie szacunku starszym , zobaczymy w przyszlosci jak ktos bedzie do was mowil po samym imieniu jak bedziecie miec 50 lat
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ja sie będe cieszył bo nie chce żeby domnie mówili na pan... wole jak domnie walą po imieniu, lepiej sie z tym czuje....BH Daimaouji pisze:I znowu nie dajecie szacunku starszym , zobaczymy w przyszlosci jak ktos bedzie do was mowil po samym imieniu jak bedziecie miec 50 lat
a Głosuje na SonGohana, bo wg mnie był pilniejszy od swego konkurenta ^^
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- filip_3521
- SSJ 2
-
VARS