Twoje fav characters
Moderator: Moderatorzy
- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru
Ja Mam 7 Ulubionych Postaci.A o To One:
1.Trunks
2.Vegeta
3.Piccolo jr
4.Uub
5.Bardock
6.Future Gohan
7.Thales
(...)
999999999.Kakarotto xD
EDIT:
1.Future Trunks
2.Vegeta
3.Piccolo jr
4.Uub
5.Bardock
6.Pan (DBGT)
7.Chibi Goku
8.Future Gohan
9.Thales
(...)
999999999.Kakarotto

2.Nie Tylko My GO Lubimy
3.Jest Tyle Postaci w DB a Ci Mieszkańcy Miast i Różnych Planet ??
1.Trunks
2.Vegeta
3.Piccolo jr
4.Uub
5.Bardock
6.Future Gohan
7.Thales
(...)
999999999.Kakarotto xD
EDIT:
1.Future Trunks
2.Vegeta
3.Piccolo jr
4.Uub
5.Bardock
6.Pan (DBGT)
7.Chibi Goku
8.Future Gohan
9.Thales
(...)
999999999.Kakarotto
1.Tak Chodzi O Future Pomyliło Mi Się1.Mam nadzijee ze chodzi ci o Przyszlosciowego Tronka
2.No ktos poza mna lubi go tez
3.E watpie zeby bylo az tyle postaci w DB , ale to jest dobre Kamil kun![]()
2.Nie Tylko My GO Lubimy
3.Jest Tyle Postaci w DB a Ci Mieszkańcy Miast i Różnych Planet ??
Ostatnio zmieniony śr mar 07, 2007 4:23 pm przez AnimKing, łącznie zmieniany 1 raz.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Moja lista sie zbytnio nie zmienila , ale oto lista moich pol ulubionych postaci
Dziadek Gohan
Pan
Suu Shinron
Super # 17
Coola
Tapion
Tenshin
Gogeta SSJ4
Thales
# 16
Bay
Vegeta Ou
Piccolo Daimaou
Bora
Panbukin
Sansho
Bido
Dr. Gero
Jess
Kapitan Ginyu
Burta
Przyszlosciowy Gohan
Chi Chi
Table
Bora
Kamil - Dziwne dales Kakarotta na ostanim miejscu a KKRTa jako dziecko na 7 , zdecyduj sie ok? A BTW chyba racja , ale nie wiadomo czy wszystkie planety w wszechswiecie DB sa zamieszkane
Dziadek Gohan
Pan
Suu Shinron
Super # 17
Coola
Tapion
Tenshin
Gogeta SSJ4
Thales
# 16
Bay
Vegeta Ou
Piccolo Daimaou
Bora
Panbukin
Sansho
Bido
Dr. Gero
Jess
Kapitan Ginyu
Burta
Przyszlosciowy Gohan
Chi Chi
Table
Bora
Kamil - Dziwne dales Kakarotta na ostanim miejscu a KKRTa jako dziecko na 7 , zdecyduj sie ok? A BTW chyba racja , ale nie wiadomo czy wszystkie planety w wszechswiecie DB sa zamieszkane
Ostatnio zmieniony czw maja 22, 2014 5:33 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Moje ulubione postacie to: Songo, dlaczego? ponieważ jest "dobrym charakterem" i głównym bohaterem wszystkich części DB, jest on również najsilniejszą postacią w świecie DB. Denerwuje mnie w nim tylko to, że wiele razy "opuszczał" przyjaciół (nie chodzi mi o to, że zostawiał ich w potrzebie);
Vegeta, przeciwieństwo Goku, cenie jego honor, oczywiście nie od razu go okazywał, ale z czasem kierował się tylko nim;
Gogetta SSJ4, niesamowita pewność siebie oraz postawa budząca respect;
Trunks, bardzo miły oraz mądry młodzieniec, a zarazem dumny wojownik;
Gohan, jw, lecz dojrzalszy;
Vegeta, przeciwieństwo Goku, cenie jego honor, oczywiście nie od razu go okazywał, ale z czasem kierował się tylko nim;
Gogetta SSJ4, niesamowita pewność siebie oraz postawa budząca respect;
Trunks, bardzo miły oraz mądry młodzieniec, a zarazem dumny wojownik;
Gohan, jw, lecz dojrzalszy;
1.Gohan - zwłaszcza podczas cell game, lubię go za całokształt, po prostu moja ulubiona postać
2.Piccolo Jr - świetna postać, uwielbiam jego charakter i inteligencję. Szkoda tylko, że po pewnym czasie strasznie stracił na znaczeniu i przestał być liczącym się wojownikiem
3.Future Trunks - jego także lubię za całokształt
4.Bardock - naprawdę fajna postać, jego śmierć i walka z Freezą to jeden z lepszych motywów w DB
5.Tapion (tampon) - podoba mi się jego historia, jego charakter i wygląd, ogółem wszystko xD
reszta jest daleko w tyle za tymi postaciami więc nie ma co opisywać
2.Piccolo Jr - świetna postać, uwielbiam jego charakter i inteligencję. Szkoda tylko, że po pewnym czasie strasznie stracił na znaczeniu i przestał być liczącym się wojownikiem
3.Future Trunks - jego także lubię za całokształt
4.Bardock - naprawdę fajna postać, jego śmierć i walka z Freezą to jeden z lepszych motywów w DB
5.Tapion (tampon) - podoba mi się jego historia, jego charakter i wygląd, ogółem wszystko xD
reszta jest daleko w tyle za tymi postaciami więc nie ma co opisywać
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Dałem Kakarotta Na Ostatnim Bo Go nie Lubie A Chibi Jest Dla Mnie LepszyBH Daimaouji pisze:Kamil - Dziwne dales Kakarotta na ostanim miejscu a KKRTa jako dziecko na 7 , zdecyduj sie ok? A BTW chyba racja , ale nie wiadomo czy wszystkie planety w wszechswiecie DB sa zamieszkane
- Majin Trunks
- Wojownik z Kaioukenem
1. Future Trunks \ ogólnie najlepsi
bo najbardziej waleczni z całego dbz 
2. Future Gohan \ poniewaz w ich swiecie terror sodomo i gomora...
3. Bardock - Idealny Sayanjin najprawdopodobnie w przyszlosci stał by sie ssj poniewaz sam freezer obawial sie go w special movie
4. Vegeta- bardzo ciekawa i dumna postac (niestety kinówki troche mu zjechały dumę)
4. Majin Vegeta
5. Trunks, Chibi Trunks
5. Kakarotto (seria z buu)
6. Gohan (seria z buu)
7. Chibi Gotensan
8. Vego
9. Broli
10. Herkules ( moglem dac wyzej bo kolo wymiata mozna z niego pośmiać)
11. Uub (2 ostatnie odcinki dbz)
12. Raditz (a nie jak niektórzy pisza francuskie tlumaczenie imienia Radim
) fajne wlosy mnial szkoda ze niebylo akcji ze sie onie potyka hehe
13. troche pechowa liczba wiec ja zostawie bo nikomu z db zle niezycze
oo moze byc np Nappa 
14. Videl i jej bląd włosa przyjaciółka niepamietam imienia ale fajne sucze heeh
15. Picollo (z GT)
16. Mój numer w dzienniku
17. Buu (ten Gruby
)
18. mr. Popo (fajnie czarny byl jakby nie oczy to by go nikt w cieniu niezauwazyl, bardzo fajna postac ogulnie rzecz biorac taki neutralny typek
)
2. Future Gohan \ poniewaz w ich swiecie terror sodomo i gomora...
3. Bardock - Idealny Sayanjin najprawdopodobnie w przyszlosci stał by sie ssj poniewaz sam freezer obawial sie go w special movie
4. Vegeta- bardzo ciekawa i dumna postac (niestety kinówki troche mu zjechały dumę)
4. Majin Vegeta
5. Trunks, Chibi Trunks
5. Kakarotto (seria z buu)
6. Gohan (seria z buu)
7. Chibi Gotensan
8. Vego
9. Broli
10. Herkules ( moglem dac wyzej bo kolo wymiata mozna z niego pośmiać)
11. Uub (2 ostatnie odcinki dbz)
12. Raditz (a nie jak niektórzy pisza francuskie tlumaczenie imienia Radim
13. troche pechowa liczba wiec ja zostawie bo nikomu z db zle niezycze
14. Videl i jej bląd włosa przyjaciółka niepamietam imienia ale fajne sucze heeh
15. Picollo (z GT)
16. Mój numer w dzienniku
17. Buu (ten Gruby
18. mr. Popo (fajnie czarny byl jakby nie oczy to by go nikt w cieniu niezauwazyl, bardzo fajna postac ogulnie rzecz biorac taki neutralny typek
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A chodzi ci o tego kim byl jak przybyl na Ziemie? Jak tak to mogles napisac Baby KakarotAnimKing pisze:Dałem Kakarotta Na Ostatnim Bo Go nie Lubie A Chibi Jest Dla Mnie LepszyBH Daimaouji pisze:Kamil - Dziwne dales Kakarotta na ostanim miejscu a KKRTa jako dziecko na 7 , zdecyduj sie ok? A BTW chyba racja , ale nie wiadomo czy wszystkie planety w wszechswiecie DB sa zamieszkaneWtedy Był Podobny Do Vegety Nikomu Nie Ufał itd.
A co do form Kakarotta lubie tez KKRT SSJ z Freeza sagi , och ale fajna postac , narescie uzywa swojego mozgu
Mala poprawka , to jest Piccolo nie Picollo15. Picollo (z GT)
Chodzi ci o Eraze?14. Videl i jej blond włosa przyjaciółka niepamietam imienia
Blad dubbingu , Freeza bal sie WSZYSTKICH sajanow nie samego Bardocka3. Bardock - Idealny Sayajin najprawdopodobnie w przyszlosci stał by sie ssj poniewaz sam freezer obawial sie go
BTW czemu dales dwoch Vegetow do listy? BTW widze pierwszego fana pana Popo tutaj , lubie tego dzina tez a i twoja lista jest duuuuuuuuza 18 ulubionych postaci
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
1.Tak Chodzi Mi O Tego Jak Przybył na Ziemię czyli Można powiedzieć Baby KakarottoBH Daimaouji pisze:AnimKing napisał/a:
BH Daimaouji napisał/a:
Dałem Kakarotta Na Ostatnim Bo Go nie Lubie A Chibi Jest Dla Mnie LepszyWtedy Był Podobny Do Vegety Nikomu Nie Ufał itd.
A chodzi ci o tego kim byl jak przybyl na Ziemie? Jak tak to mogles napisac Baby Kakarot
A co do form Kakarotta lubie tez KKRT SSJ z Freeza sagi , och ale fajna postac , narescie uzywa swojego mozguGlupi Freeza
![]()
2.Kakarotto z Freeza Saga Też Był Super Ale Tylko Wtedy Kiedy Pierwszy raz Się Zamienił. Jak Oszczędził Freeza To Znowu Był Zwykłym Debilem z Sayain Saga
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta , ale nadrobil to sprawiajac , ze Freeza "idzie droga homo sapiens" , to moja ulubiona scena juzAnimKing pisze:2.Kakarotto z Freeza Saga Też Był Super Ale Tylko Wtedy Kiedy Pierwszy raz Się Zamienił. Jak Oszczędził Freeza To Znowu Był Zwykłym Debilem z Sayain SagaBH Daimaouji pisze:A co do form Kakarotta lubie tez KKRT SSJ z Freeza sagi , och ale fajna postac , narescie uzywa swojego mozguGlupi Freeza
![]()
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
BH Daimaouji jeszcze raz sory ze zrobilem podobnego posta.
Ulubiona postac: oczywiscie VEGETA!
Zawsze chciał być najlepszy.
Był dumny z tego kim jest.
W koncu przyznał Goku to, że jest lepszy (
musial byc lepszy?!)
Zawsze denerwowalo mnie ze Goku byl silniejszy. Niewazne jak sie Vegeta staral czy ile trenowal. Chcialbym by to Goku przyznal ze Vegeta jest najlepszy.
Nie czul strachu przed wyzwaniem i zawsze sie go podejmowal.
Ulubiona postac: oczywiscie VEGETA!
Zawsze chciał być najlepszy.
Był dumny z tego kim jest.
W koncu przyznał Goku to, że jest lepszy (
Zawsze denerwowalo mnie ze Goku byl silniejszy. Niewazne jak sie Vegeta staral czy ile trenowal. Chcialbym by to Goku przyznal ze Vegeta jest najlepszy.
Nie czul strachu przed wyzwaniem i zawsze sie go podejmowal.