Czemu nie lubicie Frezera?

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Rocky18 pisze:Frezer był dość iteligenty
Wymien gdzie , bo poza transformowaniem sie , nie widze oznak jego inteligencji
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Rocky18
USSJ

Post autor: Rocky18 »

Wiedział że trzeba zabic wszystki Sayanów bo moga go zniszczyć...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Rocky18 pisze:Wiedział że trzeba zabic wszystki Sayanów bo moga go zniszczyć...
To bardziej glupota , za ktora zaplacil
Następna sprawa, wysłał podładnych Saiyanów, aby zniszczyli Ziemię, gdzie znajdował się Goku, którego za "zdradę" mieli też zabić (wiem upraszczam).
Radim sam polecial (szukac brata zeby pomogl im) , a Vegeta i Nappa "polecieli na chama" bez pozwolenia od Freezy zeby zdobyc niesmiertelnosc , nie wiem co z Thalesem , pewnie tez zrobil to samo jak inni

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Rocky18
USSJ

Głupota masz racjie ale jagby on ich nie zabił to po krótkim czasie oni zabili by jego..

A co tego drugiego wątku był kiedyś epek w korym Vegeta mowił do Radzita Nappy ze musi satc sie silny i silniejszy aby pokonać Freezera
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Rocky18 pisze:Wiedział że trzeba zabic wszystki Sayanów bo moga go zniszczyć...
hmm, ja uważam, że dobrze zrobił, może nie, nie tyle dobrze co mądrze. Bo nie nazwę dobrego mordu kilkutysięcy, jakby nie patrzył, żywych istot. Był pewien, że zabezpiecza się na przyszłość (taka prezerwatywa), że nikt mu nie zagrozi i to było mądre posunięcie. Ale okazało się, że został jeszcze jeden z nich który jest wstanie mieć większą moc niż on.
Wiem, zostało ich więcej ale tylko Goku (Kakarotto) był wstanie pokonać Freezę w tamtym czasie.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Rocky18
USSJ

Ten wzrot o zapespieczeniu na przyszłośc najbardziej mi sie podobał... ale ja nie mówilem ze robi dobrze a tak ogólnie ja go nie lubie xD no moze torche bo dizeki niemu Goku opanował SSJ
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Acer pisze:Był pewien, że zabezpiecza się na przyszłość (taka prezerwatywa),
Pięknie to ująłeś.

Frezer był jednak mądry. Utrzymanie w ryzach całej gromadki swoich wojaków stanowiło tego dowód. Ktoś mógłby zaprzeczyć, że był silniejszy od nich, no ale gdyby wszyscy się zbuntowali przeciw niemu to by poległ w końcy, a Frezer wiedzial jak do tego nie dopuscić. Po za tym posiadał pewną ważne cechę, umiał dostrzec słąbe strony przeciwnika, co przejawia się eliminacja najsłabszych ogniw i Dendiego zaraz po transformacji, Bubu zlekceważyłby Dendiego, a w czasach sagi Frezera uzdrowienie dawało jakąś tam przewagę.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

pp3088 pisze:a w czasach sagi Frezera uzdrowienie dawało jakąś tam przewagę.
Nic dziwnego Piotrek "kun" wszak Freeza mialby duzy problem gdyby "maly ogorek" ciagle leczyl jego wrogow (szczegolnie Gohana , Vegete i KKRTa , ktorzy sa sajanami i ich moc wzrasta gdy sa blisko smierci a sie wylecza)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Rocky18
USSJ

Właśnie każdy ogladal Film Kinowy To chyba z Janemba było jak Freezer wszysedł z piekła a Gohan go rozwalił jednym ciosem. I każdy wie że efek siły dał mu trening w Kabinie Czasu( daltego tak uważam bo on zbytnio nie trenował) to jagby oni przed walką weszli to Kabiny czasu byłby taki sam efekt :D Szczególnie Goku z Gohanem :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

1.On nie wyszedl z piekla , Janemba zapanowal nad zaswiatami i kazda zmarla istota wrocila do "zycia" (Choc nie widzialem tam Bardocka , Krola Vegete , Radima i Nappe a tym bardziej Broli'ego)
2.Dokladnie to "Pokoj ducha i czasu" (Room of Spirit & Time) choc dobrze , ze nie dales tego "Hiper biolicznego (?) pokoju czasu" gowna od FUNimation
3.I ta mial moc stad i to byl JEDYNY raz gdzie Freeza widzi Gohana osobiscie jako nastolatka

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Rocky18
USSJ

Tak napisał to w skrócie :D Zapomniałem sobie jaka jest angielksa nazwa :D HBTC
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Damianeku666
USSJ
Kontakt:

Post autor: Damianeku666 »

a ja tam nie lubie frezera , bo zabil vegetke. ogolnie wyglad ma sredni (3 forma to tragedia, 4 mi sie podoba).Hm, z ta inteligencja to sie nawet zgodze. Moze nie byl madry, lecz sprytny.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Nie wiem czemu ale z form freezera 3 mi sie podobala najbardziej. Reszta to kicz :razz: . Zabil Vegete dlatego go nie lubie :evil:
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Nie rozumiem Was. Ja bardzo lubię Frezera, ba to jedna z moich ulubionych postaci. Zaskakiwał nas swoimi licznymi transformacjami ( przyrostem siły i zmianą wyglądu ). Znał ciekawe ataki, np. Death Ball, Death Wave, Death Beam. Podobał mi się jego wygląd w 4 formie 100% mocy.
Awatar użytkownika
bulma300
SSJ 3

Post autor: bulma300 »

Mnie wkurzała jego facjata i głos, a poza tym uwarzał się za nie wiadomo kogo, jak z resztą dużo innych postaci,ale on jest najgorszy. No i zabił vegete!!!
ODPOWIEDZ