Najglupszy z 100% sajanow
Moderator: Moderatorzy
- Majin Trunks
- Wojownik z Kaioukenem
include# (iostream.h)
int main()
{
count>>a;
"Paragas niepowinno byc pheregas?? tak mi sie wydaje niesprawdzilem tego co prawda
no wiec on jest bezsensu niepowinien byc sayanem bo tylko plugawił tą rase
Kaka myslal tylko o jedzeniu wiec za inteligentny niebyl
Vegeta myslal o tym by byc silniejszym od goku wiec tez za madry niebyl
pozatym spox postac moja 2 ulubiona
nappa kretyn bez mózgu
Brolli moze i moglby byc madry jakby go ten tempy ojciec nie meczyl psychicznie kontrolujac jego moc
dlatego taki tepy broli pozatym w sumie najlepszy sayanjin z niego
dumny wojowniczy itp jak rl sayanjin tak jak bardock
z half-sayanów najglupsza byla pam, gotensan(ten w pozniejszym czasie "turniej gdzie goku poznaje uub"), bra.
Trunks ROX przedewszystkim Future Trunks/n";
return 0;
cin>>a;
}
yeah prawie jak c++ huehe
int main()
{
count>>a;
"Paragas niepowinno byc pheregas?? tak mi sie wydaje niesprawdzilem tego co prawda
no wiec on jest bezsensu niepowinien byc sayanem bo tylko plugawił tą rase
Kaka myslal tylko o jedzeniu wiec za inteligentny niebyl
Vegeta myslal o tym by byc silniejszym od goku wiec tez za madry niebyl
nappa kretyn bez mózgu
Brolli moze i moglby byc madry jakby go ten tempy ojciec nie meczyl psychicznie kontrolujac jego moc
z half-sayanów najglupsza byla pam, gotensan(ten w pozniejszym czasie "turniej gdzie goku poznaje uub"), bra.
Trunks ROX przedewszystkim Future Trunks/n";
return 0;
cin>>a;
}
yeah prawie jak c++ huehe
najgłupszy sayian to Broli
mając takie możliwości był nikim
co prawda Team Z nie miał co do niego skakać, bo lał ich jak chciał ale jakby pojawił się później i doszło by do walki między Goku ssj3 i Broli? To co to by była za walka
nawet Gohan ssj2 podczas cell game by mu nastukał xD ssj2 to ssj2 a nie jakies ussj xD
mając takie możliwości był nikim
co prawda Team Z nie miał co do niego skakać, bo lał ich jak chciał ale jakby pojawił się później i doszło by do walki między Goku ssj3 i Broli? To co to by była za walka
nawet Gohan ssj2 podczas cell game by mu nastukał xD ssj2 to ssj2 a nie jakies ussj xD
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
- Majin Trunks
- Wojownik z Kaioukenem
@up
return of Broli
ogladales ta kinówke?? tam gohan ssj2 z nim walczyl niemnial coprawda takiej energi jak w walce z cellem (któryś odcinek seri z buu Vegeta o tym mowi chyba gdy zmienia sie w ssj czy ssj2 na macie podczas turnieju) mniejsza z tym Gohan tam baty dostawal ladne wiec i tak watpie czy by go young gohan ssj2 rozwalil ale goku ssj3 pewnie spokojnie
chociaz broli do tego czasu wzmocnil by sie najprawdopodobnie i by mnieli problem 
return of Broli
ogladales ta kinówke?? tam gohan ssj2 z nim walczyl niemnial coprawda takiej energi jak w walce z cellem (któryś odcinek seri z buu Vegeta o tym mowi chyba gdy zmienia sie w ssj czy ssj2 na macie podczas turnieju) mniejsza z tym Gohan tam baty dostawal ladne wiec i tak watpie czy by go young gohan ssj2 rozwalil ale goku ssj3 pewnie spokojnie
oglądałem wszystkie kinówki
Gohan podczas walki z Brolim nie miał ssj2 on miał tylko ssj
jakby miał ssj2 to by pokonał Broliego
Broli potrafił osiągać tylko ussj więc by dostał
Gohan podczas walki z Brolim nie miał ssj2 on miał tylko ssj
jakby miał ssj2 to by pokonał Broliego
Broli potrafił osiągać tylko ussj więc by dostał
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Gohan byl ssj2 w filmie 10 , ale jego "zycie kujona" oslabilo go BTW Michaś , on mial DSSJ , gdyby mial USSJ2 (bo na taki wygladal) by poruszal sie woooooooooolno
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Damianeku666
- USSJ
- Kontakt:
Kolejny obiektywny fan Broliego. Ludzie SSJ2 zmiótł by go z powierzchni ziemi. A przykłady, że cały team Z nie dawał rady nie na miejscu, zreszta oni także nie daliby rady Perfect Cellowi(po śmierci), z którym nawet Gohan miał problemy. Zreszta Vegeta z tamtych czasów był zerowym wojownikiem, Picollo nie ten etap, a Gohan był jeszcze dzieciakiem. Jedynie Goku mógł coś zrobić i zrobił. Wystarczyła moc TZ i Broli leżał i kwiczał. Zaraz wyjdzie, że Majin Vegeta zgnióyłby Goku SSJ3 i Mistica -.-Damianeku666 pisze:nappa nappa , co z ciebie wyrosnie. a ja tam mowie, ze pod wielkim znakiem ? jest to , czy broli by tak na pewno przegral z goku ssj3. of kors, ja mowie, ze broli by wygral, ledwo, ale zawsze.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Blad! Gohan byl SSJ2 a nie byl w stanie pokonac Broli'egopp3088 pisze:Kolejny obiektywny fan Broliego. Ludzie SSJ2 zmiótł by go z powierzchni ziemi.Damianeku666 pisze:nappa nappa , co z ciebie wyrosnie. a ja tam mowie, ze pod wielkim znakiem ? jest to , czy broli by tak na pewno przegral z goku ssj3. of kors, ja mowie, ze broli by wygral, ledwo, ale zawsze.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Weź tu nie gadaj o tej ciamajdzie. Po Cell sadze to był słabszy nawet od Gotena zapewne -.-BH Daimaouji pisze:Blad! Gohan byl SSJ2 a nie byl w stanie pokonac Broli'egopp3088 pisze:Kolejny obiektywny fan Broliego. Ludzie SSJ2 zmiótł by go z powierzchni ziemi.Damianeku666 pisze:nappa nappa , co z ciebie wyrosnie. a ja tam mowie, ze pod wielkim znakiem ? jest to , czy broli by tak na pewno przegral z goku ssj3. of kors, ja mowie, ze broli by wygral, ledwo, ale zawsze.
Kris (18-07-2008 22:04)
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.No sam pisales "SSJ2 zmiótł by go z powierzchni ziemi." wiec dalempp3088 pisze:Weź tu nie gadaj o tej ciamajdzie. Po Cell sadze to był słabszy nawet od Gotena zapewne -.-BH Daimaouji pisze:Blad! Gohan byl SSJ2 a nie byl w stanie pokonac Broli'egopp3088 pisze: Kolejny obiektywny fan Broliego. Ludzie SSJ2 zmiótł by go z powierzchni ziemi.
2.Slabszy od swojego mlodszego brata? Gohan doprawdy idzie droga swojego wujka BTW wg tej teorii , gdyby Bardock i Goku jr mieli "Wielkich braci" TEZ by byli silniejsi od nich
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ta, Gohan słabszy od Gotena. Nie rozśmieszajcie mnie. Po cell sadze? A to że mając mystic był porównywalny z Goku to błąd tak? Goten nigdy nawet nie dorównał Gohanowi
Zalezy, ktorego Broliego. Jak tego, ktorego mozemy zobaczyc po raz pierwszy to tak...Broly by dostal od Gohana SSJ2...Z pewnoscia. Jednak jak by sie pral z Gohanem z cell sagi (bo wtedy Gohan byl w najlepszej formie) po tych wszystkich wydarzeniach, czyli rozprutym brzychu, to z pewnoscia Broly by wygral. Otarl sie o smierc, czyli jego sila wzrosla dwukrotnie. Mysle, ze mial wtedy sile podobna do Goku SSJ3...
[ Dodano: Pon Maj 28, 2007 4:28 pm ]
Co do Gotena, to tak. Gohan byl duzo silniejszy od niego. Mozna to zaowazyc w wielu fragmentach anime. Miedzy innymi Cell saga Gohan SSJ2, ogromna przewaga sily. Buu saga Mistic, Niewiarygodna przewaga sily; i Baby saga podczas walki baby Gotenem a Gohanem, Baby sam mowil, ze gohan jest o wiele silniejszy od swojego brata.
[ Dodano: Pon Maj 28, 2007 4:28 pm ]
Co do Gotena, to tak. Gohan byl duzo silniejszy od niego. Mozna to zaowazyc w wielu fragmentach anime. Miedzy innymi Cell saga Gohan SSJ2, ogromna przewaga sily. Buu saga Mistic, Niewiarygodna przewaga sily; i Baby saga podczas walki baby Gotenem a Gohanem, Baby sam mowil, ze gohan jest o wiele silniejszy od swojego brata.