wnierwiający był Gohan na początku serii DB Z ponieważ:
- cały czas beczał i nie dało się wytrzymać (musiałem zatkać uszy )
2 miejsce na tej liście ma Frezer ponieważ:
-zabił wszystkich sajanów bo się ich bał.
-i ten jego śmiech w 1 formie w wersji Francuskiej tak mnie wkurzał ,że normalnie musiałem wyjśc z pokoju.
No to tyle.
najbardziej wkurzającą postacią w DB jest Frezeer:
-tchórz (niby taki silny ale jak niebespieczeńtwo to ucieka)
-Charakter (przechwalał się swoją mocą)
Nie chce mi się wymieniać jego złych cech bo jest ich dużo
Gogeta pisze:wnierwiający był Gohan na początku serii DB Z ponieważ:
- cały czas beczał i nie dało się wytrzymać (musiałem zatkać uszy )
2 miejsce na tej liście ma Frezer ponieważ:
-i ten jego śmiech w 1 formie w wersji Francuskiej tak mnie wkurzał ,że normalnie musiałem wyjśc z pokoju.
1.No to proponuje ci to samo robic gdy w wersji francuskiej Bardock special uslyszysz beczenie KKRTa
2.Ta jego glos w tej wersji jest denerwujacy (tak samo jak KKRT i co za tym idzie Bardocka i przyszlosciowego Gohana)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Mnie denerwował Babidi jak darł mordę, że zabiją Buu i ogólnie nie lubię go, ta postać jest beznadziejna. A tak to wszyscy ujdą, część lubię mniej część bardziej.
Ja tam Herculesa lubię xD akcje z nim są śmieszne i jest on postacią całkowicie komiczną i lubię go za to xD
Goku czasami też lubię xD fajny był odcinek co Goku i Piccolo zdawali prawo jazdy xD to była polewka xD
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Mnie osobiscie najbardziej denerwowal Yajirobe...Poprostu mam na jego punkcie uczulenie...Byl bardzo leniwy...Nie chcial trenowac. Trzeba bylo go prosic o to by stanal do walki...Ciezko bylo od niego dostac czarodziejska fasolke...To sa te najwazniejsze powody dla, ktorych go nie lubie....
mnie strasznei denerwowali:
babidi- bo strasznei wkiczal jak bili buu
hercules- bo jest sciemniaczem i tchorzem
yairobe-bo jest skapcem i wogole takim wiesniakiem
vegeta-przez zarozumialstwo wiele razy pakowal cala ekipe w bagno, i nawet jak byl o wieleeeeeeeeeeee slabszy od kogos (przewaznie goku) to caly czas mowil ze go rozgniecie
wiem ze za vegete to mnie zlinczujecie bo wiekszosc go lubi ale co tam:D
vegeta-przez zarozumialstwo wiele razy pakowal cala ekipe w bagno, i nawet jak byl o wieleeeeeeeeeeee slabszy od kogos (przewaznie goku) to caly czas mowil ze go rozgniecie
Zaaaaaaaaaaabić!!!!!! xD
Napisałem tylko o Goku. Ale wkurzający był jeszcze Pilaf- słabiak, a myśli że coś wskóra xd
I denerwowała mnie cała Red Ribbon Army... po co ich tam tak dużo?... Byłoby o wiele mniej tyle samego.
Kayl pisze:vegeta-przez zarozumialstwo wiele razy pakowal cala ekipe w bagno, i nawet jak byl o wieleeeeeeeeeeee slabszy od kogos (przewaznie goku) to caly czas mowil ze go rozgniecie
1.A Kakarotto jeszcze bardziej , to "dzieki" niemu Ziemia zrobila bum bo glupek chcial "dac szanse mlodym pokoleniom" (Ale Frezer otworzyl gorsza puszke pandory "Super Sajan") zamiast zrobic z Bu Bu maslanke i skonczyc z ta puszka pandory
2.Sam jeeeeeeeeeestes slabszy od Vegety , moc Vegeta byla nimal rowna Kakarottowi
3.Dalej Vegeta!
A tak popropo , zauwazyliscie ze mimo iz DB nie ma w polskiej telewizji nadal sa tematy o niej
Ostatnio zmieniony pt cze 01, 2007 6:47 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
1.w dbgt vegeta tez mowil cos o przekazaniu paleczki innym
2.gdyby goku caly czas ratowal ziemie a by go zabraklo kiedys to reszta wojownikow nie mialaby tyle doswiadczenie i sily aby ja obronic
3.ziemia i tak zostala spowrotem postawiona do swojego stanu dzieki kulkom:)
niech zacytuje: Prawie robi wielka roznice:PP
Ostatnio zmieniony pt cze 01, 2007 8:52 pm przez Kayl, łącznie zmieniany 1 raz.
Kayl pisze:w dbgt vegeta tez mowil cos o przekazaniu paleczki innym
DBGT nie jest na podstawie mangi (mam na mysli , ze Piccolo NIE zginal , ze nie powstalo 7 "zlych" smokow z "ujemnej energii" itp.) i to co slysze od Vegety o ratowaniu kogos , uznaje jako blad