No tak dwóch ojców których lubisz a chcesz mieć TYLKO 1 , udany pomysłGutek pisze:ja bym chciał mieć ojca VegedockaMiał by cechy Bardocka i VegetyQ
Bardock jest fajnym tatusiem, a król Vegeta wieży w talent syna, i pragnie go rozwijać, dla niego syn jest najlepszy
Najlepszy ojciec z DB
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
sotys pisze:ta herkules suck a najlepszym ojcem był gohan:D![]()
Bardock
Król Vegeta
Szatan serduszko
Bora
Król Zimna
Paragas
Ox king
Jak możesz lubić ojca kujona? Nawet ja go nienawidze
Ostatnio zmieniony śr sty 19, 2005 5:28 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ach , to pomysł uważnie na to wychodzi ze Pan jest twoją wnuczką jeśli twoim tatą jest Bardock , ach te sagi DB , mogli skończyć na DB bo genaologia sie mieszaDidix pisze:Nie no BH ,a kogo córką była Pan?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
BH pisze:Ach , to pomysł uważnie na to wychodzi ze Pan jest twoją wnuczką jeśli twoim tatą jest Bardock , ach te sagi DB , mogli skończyć na DB bo genaologia sie mieszaDidix pisze:Nie no BH ,a kogo córką była Pan?
W takim razie wszyscy co głosowali na bardocka mają żonę i dwóch uroczych synków
-
VARS
Racja King Cold, było o nim mało w DB, ale to co o nim było spodobało mi sie i zagłosowałem na niego. Był bezwzględny i slniejszy niz Bardock czy Piccolo Daimao.
Dobrze rządził wszystkimi Saiyanami, nie wytrzymał tego ze Freeza kontrolował ich planete i wszystkich Saiyan, chciał pomóc swoim ziomkom i uwolnic ich od tyrana...Niestety nie udało mu się to...
Dobrze rządził wszystkimi Saiyanami, nie wytrzymał tego ze Freeza kontrolował ich planete i wszystkich Saiyan, chciał pomóc swoim ziomkom i uwolnic ich od tyrana...Niestety nie udało mu się to...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Raczej "stety"VARS pisze:Racja King Cold, było o nim mało w DB, ale to co o nim było spodobało mi sie i zagłosowałem na niego. Był bezwzględny i slniejszy niz Bardock czy Piccolo Daimao.
A pomyslales chociaz co by bylo gdyby pokonal Freeze?
Dum dum dum Atak Super Sajanow! Przy nich Freeza jest lagodny jak baranek
BTW oto lista ojcow z DB wg mojego lubienia
1.Bardock - Po obejrzeniu specjalu (przedtem po obejrzeniu odcinkow DBZ i filmu 5 byl dla mnie neutralny) dochodze do wniosku ze jest fajny , ponadto lubie jego zbroje i Panbukina z jego druzyny , ponadto ojciec Radima , pradziadek Pan i dziadek przyszlosciowego Gohana a i fajnie wyglada jako Oozaru z ta zbroja
2.Krol Vegeta - Krol sajanow i ojciec Vegety , podobnie jak pan Bardock chcial zabic Freeze , ponadto fajnie wyglada z wasami , takze dziadek Przyszlosciowego Tronka , Bry i przodek Vegety jr
3.Piccolo Daimaou - DBowy Gargamel , lubie tez od niego Piccolo jra i Tambourina , ponadto grajac nim w DB : AA i slyszac jego smiech bardziej go polubilem (ponadto jego temat muzyczny tam rzadzi)
4.Bora - Ojciec Upy , bardzo fajny i silny indianin , bardzo go lubie
(reszte nie tak bardzo lubie)
5.Gyuu Maou
6.King Cold
7.Paragas
Jak o kims zapomnialem (mowie o tych z 1 generacji , nie o tych jak np. KKRT , Vegeta , Upa itp.) to piszcie
okA to czemu? ROZWIJAJCIE WYPOWIEDZI!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019