Nowa stronka o DB!!

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
pawel_czorny
Przeciętny wojownik

Nowa stronka o DB!!

Post autor: pawel_czorny »

otoz powstala nowa stronka o tematyce DB - www.animetv.webd.pl - stronka bardzo szybko sie rozwija(odcinki DVD-rip Uncut po Polsku!!), poszukiwani ludzie do pomocy, m.in grafik, itp.
Wejdzcie i sami zobaczcie!!
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

troche splasha zjechales z evera? xD jakos tak xD
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Raditz SSJ4
Golden Oozaru

Post autor: Raditz SSJ4 »

No nawet fajna stronka ale ja odradzam robienia stron o tematyce db bo jest ich w sieci peło a trudno zrobić coś czym strona będzie sie wyróżniała od innych .
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

Powiem krótko, design strony mi się podoba (php-fusion ze stylem www.szabloniki.com), ale sama treść pozostawia wiele do życzenia... wiele rzeczy żywcem skopiowane jest z innych stron o DB, a w niektórych zmienione tylko parę wyrazów, a i poziom gramatyczny jest bardzo niski. "Autorzy" robią wiele błędów ortograficznych, piszą imiona z małej litery i wstawiają błędne dane. Co prawda jak już Raditz SSJ4 napisał stron o tematyce DB jest wiele ale każda powinna być oryginalna, tworzona z pomysłów autora strony, a nie zerżnięta od innych. Także w skali od 1 do 10 dałbym 2+, ponieważ jak już wspomniałem design mi się podoba, a reszta.... to niewypał.
Awatar użytkownika
Dyakou
SSJ 3

Post autor: Dyakou »

No nawet fajna stronka ale ja odradzam robienia stron o tematyce db bo jest ich w sieci peło a trudno zrobić coś czym strona będzie sie wyróżniała od innych .
Co do samego postu jest to prawda jednakże, coraz więcej stron przeradza się w centra Mangi i Anime(niestety moich konkuretnów xD)

A co do strony, to (za przepr.) do dupy. Słaba grafa i ogólnie beznadzieja. 2/10
Obrazek
ODPOWIEDZ