Dragon Ball AF

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

Mi troche tez , a "troche" robi wielka roznice :P
Jeśli tak to mam w zanadrzu zastępczy avatar, już zmieniam :wink:

[ Dodano: Pią Gru 29, 2006 5:44 pm ]
Zmieniłem avatar, mam nadzieję, że wam się podoba :)
BH Daimaouji pisze:Dobra czekam (wiem ze to offtopic , ale i tak ten temat to sam falsz :P )
Nie, to wcale nie offtopic ja czekam z niecierpliwością na nową serię DB, mam nadzieję, że się pojawi..
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

LUDZIE !! NIEZALAMUJCIE MNIE KURDE WILKIPEDIA MOZE PISAC BZDORY POD WZGLEDEM ANIME A SAMA WILKIPEDIA TO JEST POWAZNE ŹRODŁO LEPSZE NIŻ ENCYKLOPEDIA WIEC MNIE KURDE NIEDENEWUJCIE I NIEPISZCIE BZDOR ZE TO gowno
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Kris pisze:LUDZIE !! NIEZALAMUJCIE MNIE KURDE WILKIPEDIA MOZE PISAC BZDORY POD WZGLEDEM ANIME A SAMA WILKIPEDIA TO JEST POWAZNE ŹRODŁO LEPSZE NIŻ ENCYKLOPEDIA WIEC MNIE KURDE NIEDENEWUJCIE I NIEPISZCIE BZDOR ZE TO gowno
I masz za swoje ze nazwales (legendarne) Daizex gownem :P I ta to jest fajna strona ale infa o DB na tej stronie sa glupie , ja narazie tam nie wchodze , ale planuje wejsc

Razz - Dobry avatar ale Kakarotto ma logo na zlej stronie odwroc avatar
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

DB AF będzie :D jestem prawie (prawie robi wielką róznice) pewny :D
DF a ta manga do której podałeś link to wydaje sie być ciekawa ;) też chce taką :D

BH Daimaouji pisze: I masz za swoje ze nazwales Daizex gownem :P I ta to jest fajna strona ale infa o DB na tej stronie sa glupie , ja narazie tam nie wchodze , ale planuje wejsc
no misu Ja tez nazwe to daizex gównem, uważaj...... daizex to gówno, nawet wielkie gówno :P
omg byczy dlazego dopiero planujesz wejść na tą strone :mrgreen: czyżbyś sie bał że złapiesz jakiegoś wirusa i komp ci (specjalnie napisałem z małej litrery że pokazać jak bardzo szanuje byczego :*:*) sie spali :lol: no w sumie masz racje, na każdej stronie sa mordercze wirusy które tylko czychają żeby zniszczyć nie tylko komputer ale też cały wszechświat :mrgreen:

byczy jesteś tylko mój :*:*:* kocham cie byczy chomisiu :*:*:*:*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
vegeta
Silniejszy Saiya-jin

Post autor: vegeta »

ja słyszałem że ten komiks zrobił akira :razz:
Awatar użytkownika
Majin Trunks
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Majin Trunks »

MOJA RL HISTORIA DB AF GENEZA !!ISNIEJE!!

wyjasnila sie kwestia ze specjalny odcinek niejest to db af natomiast db af istenieje naprawde przekonalem sie gdy 2 lata temu zamiszkalem na niedlugi okres we francji ze starymi zaprzyjaznilem sie z takim typem tez polakiem od niego zalatwilem sobie pare odcinkow tej seri kazdy zajmuje okolo 300mb wystarczy znajomosc francuskiego francuska przegladarka i mozemy sobie poogladac :) niestety w obecnej chwili nieposiadam zadnych filmow tej seri poniewaz zostaly one we francji mialem klopoty na granicy przy przewozeniu jak na to niepatrzec pirackich plyt mialem pozniej prze**8 oczywiscie nie mowie tylko o filmach db af lecz roznych gierkach programach ..
dragon ball af powstal ponad 4-6 lat temu niepamietam dokladnej daty został on stworzony potym jak akira toroyama zrezygnował z jego produkcji napisał on jednak scenariusz do owej ser db af w 3 lata powstała cała seria licząca niestety zaledwie 75 odcinków tylko tyle istnieje. Jeszcze raz podkreślam iż DB AF jest nieoficjalną serią DB stworzoną przez francuskich designatorów, grafików rysowników, została ona stworzona przez anonimowych twurców dlatego tez nieposiada napisów końcowych, nie weszła ona w życie codzienne ponieważ uznawana była za wyjątkowo brutalną kreskówke anime

Ss'y zamiszczone w internecie wskazuja iz jest to fake owszem owe obrazki to fake tylko dlatego ze nikt niezamiescil zwyklych ssów z seri a to dlatego poniewaz seria db af jest w innym rozszezeniu wiec niemozna poprostu zrobic ssa wychodzi wtedy czarna plama, zaden istnniejacy program sluzocy do robienia ssów nie jest w stanie złapac zadnego ujęcia db af posiada specjalny program w którym odtwarz sie film, zważywszy na wysoką częstotliwość modulacyjną ekranu naszych monitorów pod wpływem obrazu z programu do otwarzającego db af aparat nawet najlepszej klasy nie jest w stanie zrobic dobrej jakosci zdjecia, chyba kazdy z was probowal zrobic zdjecie monitora aparatem owszem jest mozliwe iz chwicimy obraz lecz trzeba ułozyc z odpowiednim kątem niestety z db af jest to chyba niemozliwe zresztą o to chodziło twurcą db af by zachowac anonimowosc oraz nie zbyt wielkie rozpowszechnienie go (w sumie im sie nieudało) tak dla ciekawostki powiem ze w db af jest 10 przemian do ssj10 nieliczac ussj, ussj2 i uwaga ussj3 oraz 4. Dziekuje za przeczytanie w poscie niema żadnych niesprawdzonych informacji jest on niepodważalny dlatego jakie kolwiek komentarze typu "Pier*****lisz niema DBaf" są poprostu dawką chumoru dla mnie :) bo ktos pisząc a nic niewiedzac jest poprostu pozerem :) tyle z mojej strony. dziekuje
Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Każdy format da się przechwycić poczawszy od .mkv przez ogm. konćząć na .mks, więc prosze nie gadaj, że się nie da. A taka seria nieoficjalna to powstawała już miliony razy. Dodam, że zawsze nieskonćzącna. Była już manga(całkiem dobra), historia, masa ss, niestety nic nie stoi na porządnym poziomie. Raczysz nas opowieścia o nomen omen SSJ10, jak widać poszło to w bardzo złą stronę. Kolejne poziomy stały się jak nabijanie skilla, a nie jako ważne wydarzenie.
Awatar użytkownika
Majin Trunks
Wojownik z Kaioukenem

z tego co słyszałem to sie nieda ale napisałem "chyba" wiec to coś znaczy nie? moze pare lat temu było to niemożliwe.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Majin Trunks pisze:Dziekuje za przeczytanie w poscie niema żadnych niesprawdzonych informacji jest on niepodważalny dlatego jakie kolwiek komentarze typu "Pier*****lisz niema DBaf" są poprostu dawką chumoru dla mnie
1.Masz pol racji , DBAF to nieoficjalna wersja tej serii , nie zrobiona przez Toei lub Akire Toriyame , Tak DBAF moze istniec , ale tylko jako seria fanowska (i tak nic nie pobije legendarnej DB CG)
2.Pisze sie "humoru" nie "chumoru"
3.Choc bym sie nie zdziwil ze francuzi robia AF , zreszta "wiele" ich tworow to anime
4.Ten post nie obrazal nikogo jakby co
vegeta pisze:ja słyszałem że ten komiks zrobił (pan) Akira (Toriyama)
No to zle slyszales , ostatni "komiks" by Akira Toriyama to Neko Majin Z i jeden mix DB z bohaterem z innej mangi

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Majin Trunks
Wojownik z Kaioukenem

BH Daimaouji pisze:1.Masz pol racji , DBAF to nieoficjalna wersja tej serii , nie zrobiona przez Toei lub Akire Toriyame , Tak DBAF moze istniec , ale tylko jako seria fanowska (i tak nic nie pobije legendarnej DB CG)
2.Pisze sie "humoru" nie "chumoru"
nie pół racji tylko cała racje fanowie seri którzy z zawodu sa grafikami designatorami, animatorami itd....
co do "chumoru" to powiedziałem tak dla humoru :) wiem ze sie tak pisze głupi nie jestem poprostu lapsus
@topic
ten komiks (troche wiecej tego jest) jest na db4ever niedam pelnej strony bo nie wiem czy mozna w koncu to tez serwis jak ten
@down
jeszce w liceum sie japońskiego prywatnie uczyłem ale przesrane parenascie zdań potrafie z siebie wyksztusic i to takie podstawowe typu dzin dobry jak sie masz dzisiaj itp
Ostatnio zmieniony wt lut 27, 2007 11:05 pm przez Majin Trunks, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Majin Trunks pisze:
BH Daimaouji pisze:1.Masz pol racji , DBAF to nieoficjalna wersja tej serii , nie zrobiona przez Toei lub Akire Toriyame , Tak DBAF moze istniec , ale tylko jako seria fanowska (i tak nic nie pobije legendarnej DB CG)
nie pół racji tylko cała racje fanowie seri którzy z zawodu sa grafikami designatorami, animatorami itd....
Ale nadal fani , zreszta chcialbym to zobaczyc kiedys

Co do "komiksu" to widzialem go "calego" (zreszta sadzac po stronach) na db 4 ever , ale dalem przetlumaczenie zeby fani wiedzieli co oni mowia

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ