Rzecz jasna glosuje na mojego kuzynka Tomka Lubie Kamila ale nie az tak jak Tomka
BTW
DO JASNEGO DIABLA NIE PISZCIE KTO SIE CZYM ZAJMUJE , MY TO JUZ WIEMY!!! (ech gdzie te dobre czasy gdzie wystarczylo dac tylko nick osoby zamiast glupich opisow czym kto sie zajmuje )
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ja Głosuje Na Dragon Fista (to oczywiście) ze względnych powodów
1-na siebie nie zagłosuje sprawa honoru
2-jak przegrać to nie głosując na siebie
3-sprawa zasad
Może wygram może nie ale kto to dzisiaj wie (ale rym mi się udał ) wiem że mam już 2 głosy DF i Naila Kto jeszcze dołączy do tej dwójki obiecuje że jak wygram turniej każdy a to każdy( no prawie każdy ) dostanie odemnie kilka lizaków
1.Kris nie umieszczaj przy nickach stanowisk bo to naprawde jest głupie.
2.Mój głos...znacznie bardziej lubię DF'a xD Jest moim bliskim kolegą. Kiedyś dużo gadaliśmy. Ale AnimKing jest moim faworytem. Kocham go i wielbie. Biorąc pod uwage też to że przegra z kretesem głos na niego. Wybacz DF i tak wiesz że wole Ciebie xD
zmieniona....... :DxD Teraz zagłosuję na Barta ze względu że rozmawiałem z nim na Skype i GG można z nim porozmawaić na Wiele tematów w brew pozorom dla niektórych userów jest on inteligentny .
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >