Dragon Ball AF

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Dragon Ball AF

Post autor: Dragon Fist »

Przed chwilą obejrzałem na YouTube coś, co mnie zdziwiło- sam dokładnie nie wiem co to jest... ale obejrzyjcie sami :

http://www.youtube.com/watch?v=ERF0p_HT ... ed&search=

:)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

To jest FAN manga zrobiona przez fana (Czyt. Doujinshi) i dzieki za link , nigdy nie widzialem tej mangi w formie filmiku :)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

szczerze ? tylko bez smiania .... w japoni jest manga AF ale nie FAN ! prawdziwa ruszyla kilka dni temu widzialem na jakiejs stronie artykul japonski przetlumaczony na angielski
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kris pisze:szczerze ? tylko bez smiania .... w japoni jest manga AF ale nie FAN ! prawdziwa ruszyla kilka dni temu widzialem na jakiejs stronie artykul japonski przetlumaczony na angielski
:shock:

To pewnie byl jakis falsz DBAF nie ma i nie bedzie NIGDY

Oto dowod o AF

http://www.daizex.com/guides/rumors

Choc Akira Toriyama robi parodie swoich mang i teraz ponoc mial robic ja na swieta

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

daizex lol gowno to jest ale nie to niejest fałsz AT wraz ze swoimi uczniami to robil ale ok wierz sobie w co chcesz bo i tak tak jest
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Wow. ile razy to słyszeliśmy :rolling eyes: Daj linka, bo tak nikt ci nie uwieży.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

http://www.myfavoritegames.com/

tu gdzies bylo i gdzies jeszcze
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kris pisze:daizex lol gowno to jest ale nie to niejest fałsz AT wraz ze swoimi uczniami to robil ale ok wierz sobie w co chcesz bo i tak tak jest
1.Heh
2.Nie ma DBAF i nigdy nie bedzie daj to do swojej glowy to pewnie jakis glupek to mowi

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

bh pisze:
Kris pisze:daizex lol gowno to jest ale nie to niejest fałsz AT wraz ze swoimi uczniami to robil ale ok wierz sobie w co chcesz bo i tak tak jest
1.Heh
2.Nie ma DBAF i nigdy nie bedzie daj to do swojej glowy to pewnie jakis glupek to mowi
moze moze :D dlamnie i tak kij :d poprostu fajnie zobaczyc ze jest manga :D ZRESZTA troche racja ..... bo w polsce i niegdzie indziej tego niebedzie :D oprocz w japoni
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kris pisze:
BH pisze:
1.Heh
moze moze :D dlamnie i tak kij :d poprostu fajnie zobaczyc ze jest manga :D ZRESZTA troche racja ..... bo w polsce i niegdzie indziej tego niebedzie :D oprocz w japoni
1.To jest FAN manga! Akira Toriyama nie robi juz mang o DB! Zakonczyl na DBZ
2.Dla mnie tez ale i tak rozpoczyna sie nonsens o DBAF skoro fani widza mange
3.
to nie jest zwykły temat o bredniach dotyczących DB AF!!!
Ten kto to pisal zapewne jest odmozdzony i ma nasrane we lbie (jak to napisal Tomek to nie o tobie bylo :))

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

Ostatni wyczytałem w wikipedii że Akira Toriyama planuje nową serie DB, oto cytat:
Sądzi się, że Gokū był nawet silniejszy od Gogety( 2,000,000,000 jednostek mocy ). Jednak ta teza ma wielu przeciwników gdyż uważają oni, że skoro Gogeta powstaje z połączenia Son Gokū i Vegety to Goku nie może stać się od niego silniejszy. Chodzą plotki że w następnej części jaka ma powstać Son Gokū ma się narodzodzić jako wojownik bez limitu jednostek mocy.

[center]Źródło[/center]
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Wczytaj się uważnie w jedno wyrażenie : "chodzą plotki" ... Takie plotki chodżą już od wielu lat i 75% fanów w nie wierzy... Ja nie utworzyłem tego tematu po to, aby przeczytać w rezultacie kilkanaście bezsensownych postów najeżonych spamem lecz po to, aby poznać Waszą opinię na temat tego konkretnego filmu, do którego dałem linka w pierwszym poście.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Ostatnio wyczytałem w wikipedii że Akira Toriyama planuje nową serie DB
I wszystko jasne , dales sie nabrac.

Wiesz ze ci z wikipedii pisza glupoty? Nigdy nie wierz w to co pisza na wikipedii o DB (no poza tym ze to pisal Vegettoex w dziale o Thalesie)

BTW zmien avatar , ten "Vegetto ssj4" obrzydza mnie , dam ci na PW poprawna wersje Wega ssj4 :)
Tomek pisze:Ja nie utworzyłem tego tematu po to, aby przeczytać w rezultacie kilkanaście bezsensownych postów najeżonych spamem lecz po to, aby poznać Waszą opinię na temat tego konkretnego filmu, do którego dałem linka w pierwszym poście.
No ci dalem odpowiedz , to FAN Manga

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

BH Daimaouji pisze:Wiesz ze ci z wikipedii pisza glupoty? Nigdy nie wierz w to co pisza na wikipedii o DB (no poza tym ze to pisal Vegettoex w dziale o Thalesie)
Tego niewiedziałem, myślałem, że tam głupot nie piszą, ale jeśli tak twierdzisz, to musiałeś się już o tym przekonać.

BH Daimaouji pisze:BTW zmien avatar , ten "Vegetto ssj4" obrzydza mnie , dam ci na PW poprawna wersje Wega ssj4 :)
Mi się ten avatar podoba :wink:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

razz pisze:
BH Daimaouji pisze:BTW zmien avatar , ten "Vegetto ssj4" obrzydza mnie , dam ci na PW poprawna wersje Wega ssj4 :)
Mi się ten avatar podoba :wink:
Mi troche tez , a "troche" robi wielka roznice :P
Tego niewiedziałem, myślałem, że tam głupot nie piszą, ale jeśli tak twierdzisz, to musiałeś się już o tym przekonać.
Ta , raz czytalem w opisie o Trunks special ktore osoby sie nie urodzily a oni napisali ze jednym z nich jest Terazniejszy Tronk , a po jaka (cenzure) ten Tronk ma byc skoro jeden Tronk juz jest?! :evil:

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ