http://www.youtube.com/watch?v=ERF0p_HT ... ed&search=
Dragon Ball AF
Moderator: Moderatorzy
- Dragon Fist
- A True Dragon
Dragon Ball AF
Przed chwilą obejrzałem na YouTube coś, co mnie zdziwiło- sam dokładnie nie wiem co to jest... ale obejrzyjcie sami :

- BH Daimaouji
- SSJ 5
To jest FAN manga zrobiona przez fana (Czyt. Doujinshi) i dzieki za link , nigdy nie widzialem tej mangi w formie filmiku 
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Kris pisze:szczerze ? tylko bez smiania .... w japoni jest manga AF ale nie FAN ! prawdziwa ruszyla kilka dni temu widzialem na jakiejs stronie artykul japonski przetlumaczony na angielski
To pewnie byl jakis falsz DBAF nie ma i nie bedzie NIGDY
Oto dowod o AF
http://www.daizex.com/guides/rumors
Choc Akira Toriyama robi parodie swoich mang i teraz ponoc mial robic ja na swieta
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.HehKris pisze:daizex lol gowno to jest ale nie to niejest fałsz AT wraz ze swoimi uczniami to robil ale ok wierz sobie w co chcesz bo i tak tak jest
2.Nie ma DBAF i nigdy nie bedzie daj to do swojej glowy to pewnie jakis glupek to mowi
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
moze mozebh pisze:1.HehKris pisze:daizex lol gowno to jest ale nie to niejest fałsz AT wraz ze swoimi uczniami to robil ale ok wierz sobie w co chcesz bo i tak tak jest
2.Nie ma DBAF i nigdy nie bedzie daj to do swojej glowy to pewnie jakis glupek to mowi

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.To jest FAN manga! Akira Toriyama nie robi juz mang o DB! Zakonczyl na DBZKris pisze:moze mozeBH pisze:1.HehKris pisze:daizex lol gowno to jest ale nie to niejest fałsz AT wraz ze swoimi uczniami to robil ale ok wierz sobie w co chcesz bo i tak tak jest
2.Nie ma DBAF i nigdy nie bedzie daj to do swojej glowy to pewnie jakis glupek to mowidlamnie i tak kij :d poprostu fajnie zobaczyc ze jest manga
ZRESZTA troche racja ..... bo w polsce i niegdzie indziej tego niebedzie
oprocz w japoni
2.Dla mnie tez ale i tak rozpoczyna sie nonsens o DBAF skoro fani widza mange
3.
Ten kto to pisal zapewne jest odmozdzony i ma nasrane we lbie (jak to napisal Tomek to nie o tobie byloto nie jest zwykły temat o bredniach dotyczących DB AF!!!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ostatni wyczytałem w wikipedii że Akira Toriyama planuje nową serie DB, oto cytat:
[center]Źródło[/center]
Sądzi się, że Gokū był nawet silniejszy od Gogety( 2,000,000,000 jednostek mocy ). Jednak ta teza ma wielu przeciwników gdyż uważają oni, że skoro Gogeta powstaje z połączenia Son Gokū i Vegety to Goku nie może stać się od niego silniejszy. Chodzą plotki że w następnej części jaka ma powstać Son Gokū ma się narodzodzić jako wojownik bez limitu jednostek mocy.
[center]Źródło[/center]
- Dragon Fist
- A True Dragon
Wczytaj się uważnie w jedno wyrażenie : "chodzą plotki" ... Takie plotki chodżą już od wielu lat i 75% fanów w nie wierzy... Ja nie utworzyłem tego tematu po to, aby przeczytać w rezultacie kilkanaście bezsensownych postów najeżonych spamem lecz po to, aby poznać Waszą opinię na temat tego konkretnego filmu, do którego dałem linka w pierwszym poście.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
I wszystko jasne , dales sie nabrac.Ostatnio wyczytałem w wikipedii że Akira Toriyama planuje nową serie DB
Wiesz ze ci z wikipedii pisza glupoty? Nigdy nie wierz w to co pisza na wikipedii o DB (no poza tym ze to pisal Vegettoex w dziale o Thalesie)
BTW zmien avatar , ten "Vegetto ssj4" obrzydza mnie , dam ci na PW poprawna wersje Wega ssj4
No ci dalem odpowiedz , to FAN MangaTomek pisze:Ja nie utworzyłem tego tematu po to, aby przeczytać w rezultacie kilkanaście bezsensownych postów najeżonych spamem lecz po to, aby poznać Waszą opinię na temat tego konkretnego filmu, do którego dałem linka w pierwszym poście.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Tego niewiedziałem, myślałem, że tam głupot nie piszą, ale jeśli tak twierdzisz, to musiałeś się już o tym przekonać.BH Daimaouji pisze:Wiesz ze ci z wikipedii pisza glupoty? Nigdy nie wierz w to co pisza na wikipedii o DB (no poza tym ze to pisal Vegettoex w dziale o Thalesie)
Mi się ten avatar podobaBH Daimaouji pisze:BTW zmien avatar , ten "Vegetto ssj4" obrzydza mnie , dam ci na PW poprawna wersje Wega ssj4![]()
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Mi troche tez , a "troche" robi wielka roznicerazz pisze:Mi się ten avatar podobaBH Daimaouji pisze:BTW zmien avatar , ten "Vegetto ssj4" obrzydza mnie , dam ci na PW poprawna wersje Wega ssj4![]()
Ta , raz czytalem w opisie o Trunks special ktore osoby sie nie urodzily a oni napisali ze jednym z nich jest Terazniejszy Tronk , a po jaka (cenzure) ten Tronk ma byc skoro jeden Tronk juz jest?!Tego niewiedziałem, myślałem, że tam głupot nie piszą, ale jeśli tak twierdzisz, to musiałeś się już o tym przekonać.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019