Najlepszy z US5
Moderator: Moderatorzy
Najlepszy z US5
Który boy jest najlepszy i wogóle słit?
Izzy - ma dredy, ale dziwak
Mikel - hmmmm, nie przypadł mi do gustu xD
Jay - on też xD
Chris - fajny, ale nie najlepszy
Richi - najlepszy, super głosik, extra ciało, piękna twarz, słit oczka, ogólnie zdecydowanie najlepszy chłopak na świecie 

Co kutfa??:twisted evil: byczy jest najlepszy.bobercik pisze: Richi - najlepszy, super głosik, extra ciało, piękna twarz, słit oczka, ogólnie zdecydowanie najlepszy chłopak na świecie
Byczy chomiś :*:*:*:*:*:*:*:*::**::*:*:*:*:*:
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Nie obrażaj Bartusia. Najlepszy jest Richi. Zdecydowanie najlepszy chłopak na świecie :* I nie uważajcie tych tematów o US5 za szpan. Po prostu oni są najlepsi, genialni. A Ty chłoptasiu chciałeś jakiegoś orginalnego tematu to masz. Tematy o US5 :*pp3088 pisze:Co kutfa??:twisted evil: byczy jest najlepszy.bobercik pisze: Richi - najlepszy, super głosik, extra ciało, piękna twarz, słit oczka, ogólnie zdecydowanie najlepszy chłopak na świecie
Byczy chomiś :*:*:*:*:*:*:*:*::**::*:*:*:*:*:

bobercik dodaj byczego chomisia do ankiety to napewno wygra :*:*:*
to jest móju byczy chomiś, tylko Ja mam prawo wskawikwać z nim na motor miłości

pp3088 pisze:Jak by to powiedział mój byczy " Kolejny ydiota"Kris pisze:niech bedzie Chrismoj imiennik racja nie najlepszy
ale niejest zbyt pedalski co go troche wyroznia spiewac tez umie
wiec ok
Byczy :*:*:*:*
to jest móju byczy chomiś, tylko Ja mam prawo wskawikwać z nim na motor miłości
Widać że MOja Siostra xD a ile ona ma plakatów w pokoju nawet ja się użależniłembobercik pisze:Richi - najlepszy, super głosik, extra ciało, piękna twarz, słit oczka, ogólnie zdecydowanie najlepszy chłopak na świecie
- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru
To Nie Są Żadne Pedały (no Chyba że Izzy) Normalni Goście I Niektóre Mają Fajne Piosenki Np:Maria i Jescie Jak Laski Próbują ich Zabić Tytułu Nie Znam Ale Bobercik na 100% zna xDRaditz SSJ4 pisze:Ależ temat czyż by się homoseksualizm szerzył na tym forum ??Ale tak szczerze to nie znam tych gości to jakieś pedały czy coś ??
- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru
- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru
Hmm, uprzedzenia narodowościowe, czy włąsne doświadczenia. Bo ostatnio panuje moda nienawiści do wszystkiego odmiennego od nas. A prawda jest taka, że sami sobie zapracowaliśmy na opinie złodzieji, pijaków i nierobów. Co gorsza nic nie robimy, aby ją poprawić -.-Raditz SSJ4 pisze:Niemcy a ich nie lubię.
Kris (18-07-2008 22:04)