dsfsaf

W tym dziale dyskutujemy na temat różnych gier, niekoniecznie o tematyce DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
kostek60
Przeciętny wojownik

dsfsaf

Post autor: kostek60 »

dfsadfstać?
Ostatnio zmieniony pn mar 05, 2007 5:41 pm przez kostek60, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

1.Nie musisz leciec , MOZESZ leciec
2.Zbierz 7 nameczanow , idz do korporacji kapsuly i polecisz wtedy na Namek a tam spotkasz sie z Coolerem w jego 5 formie!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
kostek60
Przeciętny wojownik

hgfh
Ostatnio zmieniony pn mar 05, 2007 5:42 pm przez kostek60, łącznie zmieniany 1 raz.
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Tam jest statek kosmiczny wejdź do niego i ktoś sie Ciebie zapyta czy chcesz już lecieć i lecisz. Tam musisz mieć chyba piccolem jakiś poziom rozwalasz drzwi pokonujesz coolera i masz statuetke(o ile mnie pamięc nie myli)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wejdz do statku obok i lec (przedtem musisz porozmawiac z naukowcem jak on ci nie powiedzial ze zebrales nameczan , w przeciwnym razie wejdz do staku)

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
kostek60
Przeciętny wojownik

fsdff
Ostatnio zmieniony pn mar 05, 2007 5:43 pm przez kostek60, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

wejdz do statku i czekaj chwile bedziesz na namek

Ayla Mioduńska 2003-2019
kostek60
Przeciętny wojownik

Ale gdzie tego statku nigdzie nie ma?
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

jest kol okorpoarcji kaspuly chyba (albo najprawdopodobniej) na lewo kolo tego budynku

Ayla Mioduńska 2003-2019
kostek60
Przeciętny wojownik

OK dzięki wielkie za pomoc :cool:
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Warning: do Coolera startować opłaca się tylko postacią na levelu conajmniej 45, licząć oczywiście że ładowałeś w tą postać kapsułki. Jeżeli postać masz słabszą to walka praktycznie nie ma sensu... Tzn. mając lvl 40 czy nawet 35 dałem sobie radę, ale to była rzeź... Lepiej uważaj, powodzenia! ;]

Btw. Nie trzeba koniecznie pokonywać Coolera przed turniejem... To właściwie nie ma znaczenia, tylko takie, że Cooler domaga się walki z Goku, który po turnieju już będzie na drugim świecie. Jeżeli zdecydujesz się, aby podjąć walkę po turnieju, możesz to z łatwością zrobi Gohanem, gdyż Cooler tą walkę zaakceptuje ;]
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Dragon Fist pisze:Warning: do Coolera startować opłaca się tylko postacią na levelu (...)

Btw. Nie trzeba koniecznie pokonywać Coolera przed turniejem... To właściwie nie ma znaczenia, tylko takie, że Cooler domaga się walki z Goku, który po turnieju już będzie na drugim świecie. ;]
1.Znowu to nazywanie "poziomu" "levelem"
2.Tak to jest jak Kakarotto pozbawil zycia jego brata i nie wiem co odbilo kreatorom tej gry , ja juz wiem ze film 5 nie toczy sie w czasie 3 latniego przygotowania do walki z cyborgami
3.O nie lubisz Kakarotta dobrze LOL

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Kostek60 pisze:Witam mam pewien problem, otóż korzystam z pewnej solucji i tam pisze, że przed turniejem Cella trzeba lecieć na nowy Namek, ale jak tam się dostać?

Jestem w capsule corp, zebrałem 7 nameczan i co mam dokładnie zrobić żeby dostać się na namek?

OK przyleciałem do Capsule Corp jest koło drogowskazu i co dokładnie teraz robić, aby na Namek się dostać?

Ale gdzie tego statku nigdzie nie ma?

OK dzięki wielkie za pomoc :cool:

Ehhh, wiesz co? Ja teraz nie rozumiem, jak można tak n00bowo grać... Przecież praktycznie Ty w tej grze NIC nie robisz! Jedyne, co zrobiłeś to nacisnąłeś kilka przycisków i zajrzałeś do jakiejś solucji... Jeżeli to ma być przechodzenie gry, to dziękuje. Szczerze mówiąc, to dziwię się, że Ci się to nie nudzi. Za trudna jest gra LoG/LoK? Co w niej takiego trudnego? Strach pomyśleć co by było, gdybyś chciał grać w przygodówke na wysokim poziomie... Chyba byś nie przeszedł, albo "za rączke", czyli przy czyjejś pomocy...
Ja osobiście, jak grałem w LoG/LoK to męczyłem się, żeby znaleźć każde przejście, żeby przejść gre, a nie zajrzałem do solucji lub pytałem na forum. To wogóle nie ma sensu! Przecież seria gier Dragon Ball na GBA, pod tytułem LoG/LoK jest jedną z najłatwiejszych(pod względem myślenia) gier! Więcej trzeba myśleć w saperze XD

No, ale dobra, skoro dla Ciebie to frajda przejść grę, gdy non-stop w nieco trudniejszych miejscach szukasz pomocy, to Twoja sprawa... Ja bym wolał pomęczyć się i sam przejść - na tym właśnie polega urok gry - przejść samemu, a nie z kimś...

Bartuś, jak wiadomo: Nie da się dokładnie umiejscowić Filmów kinowych Dragon Ball. A poziom=level chyba z przyzwyczajenia do angielskich gier. Sam często mówię/piszę lvl zamiast poziom, poza tym krócej się pisze XD
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
SonGohan
Golden Oozaru

Post autor: SonGohan »

Heh.... ja kiedyś na początku też grałem z solucją ale po pierwszym dniu mi się znudziło więc postanowiłem grać bez solucji i bez niej przeszedłem całą grę.
Granie z solucją to nie granie :!:
Zumo de uva a base de concentrado esta enriquecido con vitamina C.
ODPOWIEDZ