BH Daimaouji pisze:Moje największe życiowe rozczarowanie ?
No moj k......a pi....aty brachol przyniosl mi k...a je....te krzeslo do komputera ktorego nie chcialem k...a , p......y d...l , teraz bardziej h...a nienawidze!
P.............I K...A LUDZIE!!!!
Może nie największe ale duże rozczarowanie towarzyszy czytaniu takich postów.
Miesiąc minął tak sobie.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Fani pisza o BT TB
Fani po poznaniu sie z BT , nazywaja arene walk BT zamiast TB
Fani nazywaja B3 BT3/TB3 , czy im kompletnie odbilo?!
Fani pisza ze premiera BT2 sie przesuwa na 2007 (DB 4 ever) bo gra ma tzw "bledy" lub fani nie lubili pierwszej czesci gry (Gamefaq forum) i to producerow wnierwilo
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Największe rozczarowanie: Myślę, że tym rozczarowaniem może być słaby rok szkolny 2005/06. Miałem w nim po raz pierwszy w życiu świadectwo bez wyróżnienia i ogólnie słabsze stopnie niż w podstawówce. W tym roku musi być lepiej albo...
I kolejny miesiąc minął .Szkoła rozpoczęła się na dobre ,jak to się mówi koło toczy się dalej .Ja trafiłem do CKU na profil technik informatyk .Zajęć mam w miesiącu 6 godzin .Wszystko odbywa się w trybie wtorek ,czwartek ,piątek i tydzień przerwy dzięki czemu można by rzec ,że ralaksuje się cały czas .Oczywiście to prawda ,bo chodzę do kolegów na herbatkę ,gram sobie w WoW dosyć często .Oglądam filmy i ogólnie jest miło jakby nie było .Jako ,że moje szkolne zajęcia są czymś co lubię to czuję się jakbym nie chodził do szkoły wogóle .Zresztą w szkole jestem ''słuchaczem'' bo tak to się nazywa ,więc luz .Jak zdam te 2 lata to pójdę do roboty na jakiegoś admina czy ''cuś'' .W międzyczasie odbył się Elbląski turniej w PES 5 ,i jak to zwykle bywa ze mną odpadłem w grupie (nie grałem w PES 5 ,6 miechów ) i to zawsze odpadam w takim samym schemacie ,zwycięstwo ,porażka i reszta remisy .Czekam na PES 6 i wtedy zobaczymy : ) .Do usłyszenia za miesiąc .
PS.Zaczęłą się jesień to i od razu złapałem to i owo : ) ,więc leżę teraz chory i kwiczący ,polepsza mi się już ,więc wracam niebawem do akcji !
Odp: zdecydowac sie chociaz w jednym temacie... podejmowanie decyzji to najgorsza rzecz, zwlaszcza jesienia bo wtedy moj mozg chodzi na bardzo niskich obrotach
Nie pozwolę umrzeć temu tematowi z racji jego tematyki ,powinien być nieśmiertelny .Bardzo długo nic tu nie pisałem ,bo mi się nie chciało ,ale teraz już jestem i zaleję to forum słowami .
Pytanie miesiąca ?
Twoje ulubione anime obecnie ,które oglądasz ?
Saint Seiya
Minęło sporo miesięcy a w tym czasie wydarzyło się wiele rzeczy ,które jednak nie za bardzo mnie ruszyły .Zacznijmy od tego ,że nie oddałem żadnej pracy kontrolnej w mojej szkole i z tego też powodu nie zostałem dopuszczony do egzaminów .Oczywiście o całym fakcie nie miał i nie ma szans się nikt dowiedzieć z mojej rodziny ,dlatego będę musiał jakoś nadrobić moje zaległości i wrócić znowu do gry ,ponieważ nie mogę sobie pozwolić na kompromitację w oczach rodziny .Ostatnio poszukiwałem jakiegoś świetnego MMORPG po tym jak musiałem musiałem opuścić WoW z powodu braku finansów ,wybór padł na Guild Warsa rewelacyjną grę ze świetnym systemem rozwoju postaci i stawianiem na umiejętność gracza ,a nie to jaki nosi sprzęt na sobie ,no i gra jest absolutnie darmowa bez abonamentu ,trzeba jedynie zapłacić za wersję sklepową i się cieszyć do woli ile dusza zapragnie .W Grudniu przeszedłem kolejną zmianę prędkości mojego internetu ,przechodząc obecnie na prędkość 8 MB/s .Niestety jak to w ''Telekomunie'' każda prędkość internetu od nich ma jakiś limit GB ściągniętych na miesiąc i limit na 8Mb/.s net jest śmieszny ,bo wynosi 50 GB .Limitu jednak oczywiście nie mogę wykorzystać za szybo ponieważ ,po jego przekroczeniu net spada na prędkość modemową ,gdzie transfer ściąganego pliku wynosi 0,2kb/s ,to dotyczy również przeglądania stron ,dlatego zawsze zostawiam ten 1 Giga wolnego miejsca .Zaostrzył mi się apetyt na anime ,które kiedyś leciały w RTL 7 obecnie TVN 7 i ściągam je namiętnie raz po raz :obecnie ściągam odcinki Saint Seiya ,znanego w Polsce jako ''Rycerze
Zodiaku'' ,największy mój apetyt budzą jednak serie ,których nie emitowano w Polsce np.
Hades . Zobaczyłem także ,że najnowszą serią jest Zeus chapter ,ale nie jestem do końca pewien czy to nie jest przypadkiem pełnometrażowy film niż właściwa seria tego świetnego anime ,ale wykonanie tego anime ,grafika itd. to arcydzieło współczesnej animacji ,polecam ''obczaić'' ten kawałek ,szukajcie na YouTube pełno tam tego . Na święta zostałem miło zaskoczony gotówką ,która spłynęła na moje konto z rąk rodziny ,nie mogę zdradzić kwoty ,bo nie o to tutaj chodzi ,ale o sam fakt ,że zostałem obdarowany ,dziękuję wam ; ) .Sylwester spędziłem w chacie z noworocznym postanowieniem ,że nie będę tykał się alkoholu (piwo to nie alkohol dla mnie : ) ) i chęcią sporządnienia i spoważnienia jeszcze większego .Za półtora miesiąca zbliżają się moje 21 urodziny ,czuję się stary ,ale szczęśliwy z życia i z tego ,że jestem tutaj z wami wszystkimi po dziś dzień .Przeglądając ostatnio prasę komputerową i sklepy ,nie omieszkałem zobaczyć ceny najsilniejszej obecnie karty graficznej GeForce 8800GTX i nie będę ukrywał ,że kwota 2400 zł jaką trzeba za nią zapłacić jest co najmniej śmieszna ,ale od lat producenci kart mają monopol na ustalanie ogromnych cen ,ponieważ chcąc nie chcąc i tak ludzie muszą je kupić ,by grać w najnowsze gry .Wieczny upgradowanie PieCa ,by móc grać coraz to nowsze gry .W lutym premiera najnowszego systemu operacyjnego Windows Vista ,który niesie ze sobą szereg zmian i dodatkowo jest to pierwszy Windows ,który wymaga odpowiedniej karty graficznej ,by się w ogóle chciał instalować ,ale cóż takie życie ,ja nie mam powodów do narzekań ,bo mam to szczęście ,że mój wujek załatwia mi sprzęt po cenach 50%niższych od sklepowych ,ale nie o tym miałem tu pisać .Tak czy siak ,więcej wrażeń ,słów nie przychodzi mi obecnie na myśl ,więc to by było na tyle jeśli chodzi o ten Hyde Park ,które normalnie powinien się ukazać co miesiąc ,a tak napisałem sklejony z 3 miesięcy .Mam nadzieję ,że was zaciekawiły kolejne miesiące mojego obecnego życia .Czekam na wasze Hyde Parki ,dzielcie się swoimi emocjami i uczuciami z życia właśnie tutaj ,życie jest krótkie ,więc spróbujmy się poznać .
PS. Sporo postów łamie główną zasadę tego działu ,a mianowicie daje odpowiedź na pytanie miesiąca nie pisząc absolutnie swojego Hyde Parku ,a napisałem wyraźnie ,że pytanie to jest tylko dodatek ,urozmaicenie ,którego równie dobrze mogłoby nie być ,więc jeśli tyle chcecie dać odpowiedź na pytanie ,to nie piszcie tu nic .
PS.Jeśli te warunki nie zostaną spełnione ,proszę moderatora ,aby usuwał posty z samą odpowiedzią na pytanie miesiąca.
Pytanie miesiąca:
Twoje ulubione anime obecnie ,które oglądasz ?
Naruto
Tak jak kiedyś uważałem to anime za syf, tak teraz uważam za świetne! I tyle ^^
Ostatnimi czasy u Mnie:
Mama kupiła PS2, jest super, gram teraz ostro. Ucze się nawet często i zapisałem się na OWT(olimpiade z wiedzy technicznej), ale nic i tak narazie nie umiem(bo to olimpiada dla klas 3-4). A tak poza tym, to chyba nic ciekawego... O, wiem, FanFick się rozwija i jest świetnie ^^ Do tego na forum coraz więcej osób zaczyna tworzyć fanficki, dlatego robi się ciekawie. No i jakby na to nie patrzeć, to zaczął się nareszcie jakiś ruch na forum ^^ Ja np. mam ok. 250 nie przeczytanych postów XD