Odcinki DBZ

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Neptek
Przeciętny wojownik

Odcinki DBZ

Post autor: Neptek »

Hej ludzie!@
Na wakajach zaczlem oglądać db . Nigdy wczesniej nie ogladałem tego anime, niestety nie było mi dane:( Na wakacja oglądnąłem serie DB i serie DBZ do 250 odcinka, niestety tylko to 250 bowiem servis Megupload obnizył liczba slotów i tak jakos nie moge sobie tego sciagnąć :( Baja wręcz urzekła mnie @! Czy ktoś z was ma DBZ poczawszy od pierwszego do ostatniego odcinka ? Bardzo zależy mi na tych odcinkach... Prosze o kontakt

gg :9282367
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

spróbuj ściągnąc sobie jakiś odcinek DB, i jak Ci wyskoczy że jest maksymalna liczba użytkowników ściągających z polski, to niżej będziesz miał napis "megaupload toolbar" zainstaluj to, i będziesz mógł ściągać do woli
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Nie lepiej ogladac na you tube? Szybko sie "sciaga" i potrzebny jest tylko flash
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

FireFox
1. wpisać w pasku adresu about:config
2. kliknąć prawym przyciskiem na jakimś wpisie i dodać nowy wpis "Dodaj ustawienie typu>>Łańcuch (string)"
3. w kolejnym okienku wpisać: general.useragent.override
4. a następnie:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)
5. restart przeglądarki i limit slotów już nam nie grozi, bo przeglądarka jest widoczna jako IE z toolbarem Alexa

Opera
1. wpisać w pasku adresu about:config
2. kliknąć special
3. we wszystkie okienka oprócz pierwszego wpisać:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)
4. zapisać

Internet Explorer
1. uruchom->regedit
znaleźć klucz:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Internet Settings\5.0\User Agent]
jeśli klucz nie istnieje to go tworzymy
2. powinna być wartość "(Domyślna)", kliknąć na nią prawym, Modyfikuj i wpisać:

Znalazłem to kiedyś na jakiejś stronie (nie pamiętam jakiej) wpisz komendy odpowiednie do twojej przeglądarki, a wtedy nie będziesz miał tych kolejek na MU bo wtedy działa jakby było zainstalowane alexa toolbar.Jak tak zrobisz to na pewno zadziała :wink: mi zadziałało.
Neptek
Przeciętny wojownik

Post autor: Neptek »

Możecie podać linki na you tube ? Bo sposob Benia nie działa :( Ale i tak dzieki:)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Prosze

http://www.youtube.com/profile_videos?u ... per&page=1 on ma duzo odcinkow z DBZ (tak naprawde ma wszytkie) w wersji Angielskiej/Amerykanskiej choc pierwsze filmiki to jest jakas pilka nozna , gdy wezmiesz na inne strony zoabczysz odcinki z DBZ

Sa tez gdzies na you tube odcinki z japonskiej wersji , hiszpanskiej , polskiej (!) i odcinki DBGT

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

BH Daimaouji pisze:Prosze

http://www.youtube.com/profile_videos?u ... per&page=1 on ma duzo odcinkow z DBZ (tak naprawde ma wszytkie) w wersji Angielskiej/Amerykanskiej choc pierwsze filmiki to jest jakas pilka nozna , gdy wezmiesz na inne strony zoabczysz odcinki z DBZ

Sa tez gdzies na you tube odcinki z japonskiej wersji , hiszpanskiej , polskiej (!) i odcinki DBGT

taka super jakość dźwięku i obrazu że ja podziękuje za takie coś :shock:
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Bart pisze:
BH Daimaouji pisze:Prosze

taka super jakość dźwięku i obrazu że ja podziękuje za takie coś :shock:
No bynajmiej SA , a jak nie lubisz takich Bartek to japonskie odcinki na tej stronie od kogos (jak i specjale telewizyjne) sa w dobrej jakosci
Mi nie przeszkadza jakosc , lepsze to niz zly dobrany dzwiek do obrazu (wiecie o co mi chodzi)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
vegeta
Silniejszy Saiya-jin

Post autor: vegeta »

mam pare odcinków ale z meuplanda
ODPOWIEDZ