Wygląda jak mój kolega Patryk (do Tommy'ego - nie Batman). Który ma właśnie 13 lat. Czekam na fotke BH.Kakarotto pisze:heheh bez urazy ale wygladasz jakbys mial 13 lat![]()
zdjęcia
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jeszcze raz nazwiesz mnie BH, a pokaze tylko moje zdjecie wybranym osoba na PW!!!!bobercik pisze:Czekam na fotke BH.
Bartuś , bardzo ciekawa grosba - Dae
A co do zdjecia Kuby, to pasujesz do opisu drania ktory robi ze mnie posmiewisko i tak, zgadzam sie z Kakarottem, wygladasz na 13-14 lat
Mowilem ci Piotrek nie dawaj tego znaku , BTW i znowu to samo , jak napisales polskie litery bylo widac kwadraty , dziwne
BTW dlaczego "Kakarotto" jest niebieskie , przedtem napisalem KKRTem i ty to "naprawiles" czy co?
Ostatnio zmieniony czw wrz 14, 2006 3:25 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Az tak zle wygladam na 13 lat:PP Ja nie wiem cyz wy to oceniace wg jakichs schematow czy co?:PP Ze jestem "Wniebowziety" po super rekolekcjach i leze na łóżku w baraku z kolorwym materacem i jedna noga wywalona poza łóżko to nei znaczy ze mam 13 lat. W ramach przypomnienia mam 17 i juz powoli nie jestem z tego dumny :/
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A kto by byl dumny z tego ze jest dorosly? Temu nigdy nie chcem dolaczyc do tych "brzydkich robali"Bliz pisze:W ramach przypomnienia mam 17 i juz powoli nie jestem z tego dumny :/
Jak mowilem ewolucja czlowieka jest na odwrot niz w przypadku motyla , Motylem jest sie jako dziecko a "gasienica" (lagodnie mowiac) jako doroslym , nikt nie lubi zarostu nie wiadomo gdzie
Update
[Zdjecie usuniete z powodu nabijania sie z tego co je dal]
Ostatnio zmieniony sob sty 13, 2007 1:42 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A na ile? 15-16?bobercik pisze:Bartuś - nie tak sobie Ciebie wyobrażałem, nie wyglądasz na 21 lat.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Jak to nie? Jestem brzydki i jestem dobry
2.17 lat? Dziwne
3.A co to za pedal ten Ebi Smolarak?
2.17 lat? Dziwne
3.A co to za pedal ten Ebi Smolarak?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Kakarotto
- Golden Oozaru
- Kontakt:
no dokladnie, typowy 17 latek
jak widać jest wiele osob które wyglądajom młodziej niż majom, ja natomiast mam więcej niż wyglądam : ) przydaje sie w monopolowym 
Pani: jest dowód?
Ja: Zostawiłem w samochodzie
Pani: acha, nie szkodzi.
do dziś sie zastanawiam jak ona w to uwierzyla

Pani: jest dowód?
Ja: Zostawiłem w samochodzie
Pani: acha, nie szkodzi.
do dziś sie zastanawiam jak ona w to uwierzyla
Kakarotto
tyle wystarczy.
tyle wystarczy.
Przypominam, że za dział "Forum" odpowiedzialny jest Szpaner. Może jednak podział pracy to nie był najlepszy pomysł?Arti pisze:BTW ten temat jest o zdjęciach, a tym czasem znaczna większosć to komentarze :F
BTW: Krova, lol, już wiem skąd Twoja ksywa
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Ahh! tyle czasu minęło, a ja nie zdążyłem dać zdjecie!
Oto ja i moja dziewczyna:
http://img517.imageshack.us/img517/4984/jafy2.jpg
Zdjęcie zostało zrobione w Gdyni
Oto ja i moja dziewczyna:
http://img517.imageshack.us/img517/4984/jafy2.jpg
Zdjęcie zostało zrobione w Gdyni
Ostatnio zmieniony ndz wrz 10, 2006 6:40 am przez Keynan, łącznie zmieniany 1 raz.

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Fajnie razem wyglądacie.
A możesz powiedzieć w jakiej miejscowości zrobione zostało to zdjęcie?
Jeszcze jedno moje. Tym razem na plaży w Międzyzdrojach. Proszę się nie śmiać z moich braków w opaleniźnie.
http://img369.imageshack.us/img369/4757 ... sssmi3.jpg
Usunąłem offtopic, tzn. dwa ostatnie posty. 1. To tylko i wyłącznie Tommyego sprawa ile je i jak wygląda. 2. Odpowiedź na pytanie w jakiej miejscowości zostało robione zdjęcie zostało przeniesione post wcześniej - Dae
Jeszcze jedno moje. Tym razem na plaży w Międzyzdrojach. Proszę się nie śmiać z moich braków w opaleniźnie.
http://img369.imageshack.us/img369/4757 ... sssmi3.jpg
Usunąłem offtopic, tzn. dwa ostatnie posty. 1. To tylko i wyłącznie Tommyego sprawa ile je i jak wygląda. 2. Odpowiedź na pytanie w jakiej miejscowości zostało robione zdjęcie zostało przeniesione post wcześniej - Dae
Ostatnio zmieniony ndz wrz 10, 2006 6:41 am przez Tommy, łącznie zmieniany 1 raz.