U mnie ze stronami internetowymi było tak: W piatej klasie podstawówki chcialem mieć szóstkę z informatyki. Wymaganiem na tą ocenę była własna strona internetowa.
Problemem było to, że nie wiedziałem kompletnie nic o html, edytorach stron internetowych, bazach MySQL, skryptach itp. Dowiedziałem się o edytorze "Pajączek" i zacząłem tworzyć, jednak prawie nic nie umiałem tam zrobić. Gdy przyszedł koniec roku szkolnego, ja dalej męczyłem się ze stroną. Wreszcie w szóstej klasie strona internetowa była obowiązkowa. Cała klasa robiła stronę o Wrocławiu. Najpierw jakiś layout, potem tekst, jakieś linki itd. Gdy zrobiliśmy, dostałem piątkę. W 2005 roku zarejestrowałem się na pierwszym forum w życiu. Było to obecne Pokemon - Forum i Download, gdzie obecnie jestem moderatorem

. Na początku nie wiedziałem, jak to się wszystko robi: pisze posty, wysyła PMy, dodaje pliki itp. ale w końcu się nauczyłem i teraz jestem aktywnym userem wielu for, najczęsniej o tematyce Anime lub GTA. Z moimi forami byłó różnie. Większość to te założone z bobertem. Obecnie mam też swojego HomePage`a, na którym czasami coś piszę, lecz najczęstsze newsy są na moim blogu i moim joggerze, na te wszystkie moje stronki i fora serdecznie Was zapraszam. Pozdrawiam.