Najlepszy czarny charakter w db

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Na pewno Cell i Broly. Cell jest mądry i ma skomplikowaną osobowość.Lubie go też za to, że stworzył Cell Game, ogólnie był fajny.

Broly był najsilniejszym saya-jinem (gdyby Broly trenował jak Goku przewyższał by go mocą kilkukrotnie)i ogólnie też był spoko. ;D
Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Kakarotto »

Brolly ma bardzo ciekawy kolor włosów oraz ich ułożenie :P :)

a propo; ciekawe do jakiego fryzjera chodzi po trwałą :P :twisted:
Kakarotto

tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Krova : Pilaf (jak i jego "gang") jest tak samo czarnym charakterem jak Jessie , James i ten kot z Zespolu Rakiet (R) z pokemona
Kakarotto : LOL? Jego wlosy sa normalne , tylko na ssj i dssj ma tak , ponadto Sajanowie nie musza chodzic do fryzjera bo im nie rosna wlosy , czyzbys zapomial? :?
Beniu : Broli PRZEWYZSZAL moca Kakarotta juz w filmie 8 , gdyby nawet trenowal to swiat bylby w opalach (tak samo gdyby ktos uderzyl Kakarotto w leb w DBGT , zly sajan jako SSJ4 to zagrozenie dla wszechswiata)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Kakarotto »

BH: jeśli byś zrozumiał to co napisalem, zrozumiałbyś też iż to żart ;) :roll:
Kakarotto

tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Heh tak samo bym powiedzial , ze Kakarotto boi sie strzykawki bo na Vegecie byl psychicznie chory :lol:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Moim ulubuonym czarnym charakterem jest Vegeta, który po raz pierwszy przybył na Ziemię. Znał ciekawe techniki i ciekawie wyglądał w tej zbroji. Podobało mi się także, że zmienił się w Oozaru i ze użył przy tym sztucznego księżyca. Był bardzo wytrzymały jak na te czasy, bezlitosny ( np. bicie leżącego Yairobiego ).
ODPOWIEDZ