Na pewno Cell i Broly. Cell jest mądry i ma skomplikowaną osobowość.Lubie go też za to, że stworzył Cell Game, ogólnie był fajny.
Broly był najsilniejszym saya-jinem (gdyby Broly trenował jak Goku przewyższał by go mocą kilkukrotnie)i ogólnie też był spoko. ;D
Najlepszy czarny charakter w db
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Krova : Pilaf (jak i jego "gang") jest tak samo czarnym charakterem jak Jessie , James i ten kot z Zespolu Rakiet (R) z pokemona
Kakarotto : LOL? Jego wlosy sa normalne , tylko na ssj i dssj ma tak , ponadto Sajanowie nie musza chodzic do fryzjera bo im nie rosna wlosy , czyzbys zapomial?
Beniu : Broli PRZEWYZSZAL moca Kakarotta juz w filmie 8 , gdyby nawet trenowal to swiat bylby w opalach (tak samo gdyby ktos uderzyl Kakarotto w leb w DBGT , zly sajan jako SSJ4 to zagrozenie dla wszechswiata)
Kakarotto : LOL? Jego wlosy sa normalne , tylko na ssj i dssj ma tak , ponadto Sajanowie nie musza chodzic do fryzjera bo im nie rosna wlosy , czyzbys zapomial?
Beniu : Broli PRZEWYZSZAL moca Kakarotta juz w filmie 8 , gdyby nawet trenowal to swiat bylby w opalach (tak samo gdyby ktos uderzyl Kakarotto w leb w DBGT , zly sajan jako SSJ4 to zagrozenie dla wszechswiata)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Heh tak samo bym powiedzial , ze Kakarotto boi sie strzykawki bo na Vegecie byl psychicznie chory 
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Moim ulubuonym czarnym charakterem jest Vegeta, który po raz pierwszy przybył na Ziemię. Znał ciekawe techniki i ciekawie wyglądał w tej zbroji. Podobało mi się także, że zmienił się w Oozaru i ze użył przy tym sztucznego księżyca. Był bardzo wytrzymały jak na te czasy, bezlitosny ( np. bicie leżącego Yairobiego ).