Ulubione gry komputerowe
Moderator: Moderatorzy
A ja najczęściej wymiatam w Counter-Strike: Source i w Unreal Tournament 2004 niezła siekanka 
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- Dragon Fist
- A True Dragon
zdecydowanie mam jeden ulubiony tytul: Diablo II
aktualnie nie gram tylko z jednego powodu... wiem ze jezeli zaczne grac to bede gral po 8 godzin dziennie, a zalezy mi na tym zeby zdac mature
oprocz tego cala seria HoMM, inne produkcje Blizzarda (Starcraft, Warcraft), czasami CS, Unreal, i cale mnostwo strategii...
aktualnie nie gram tylko z jednego powodu... wiem ze jezeli zaczne grac to bede gral po 8 godzin dziennie, a zalezy mi na tym zeby zdac mature
oprocz tego cala seria HoMM, inne produkcje Blizzarda (Starcraft, Warcraft), czasami CS, Unreal, i cale mnostwo strategii...
kiedy gram spotkac mnie mozna na acc *krova666 na cbn lod hc ladder, gdzie tez jestem liderem klanu... www.bohr.za.pl

1.Sacred- pewnie nikt nie słyszał
Gra jest bardzo fajna, coś na styl Diablo z lepszą grafą, większą ilością questów. Nie ma ona tak ciężkiego klimatu, raczej jest on bardzo lekki w stylu fantasy. Minusem jest nie za duża liczba ludzi w to grająca i momentami dość łatwa gra.
2.Warcraft3- co tu dużo mówić gra legenda. Trzyma poziom jak inne produkcje Blizzarda.
3.Heroes seria- świetna seria gier strategicznych. 2 (ach te piękne recznie malowane tła
) i 3 to elita. Gra w której możesz mieć ogromną przewage i przegrać.
4.Diablo 2- solidna, trzymająca poziom gra.
5.Wormsy- dobre na party:)
6.Fable- ciekawa gra RPG. Ma kilka interesujących funkcji typu wpływ uczynków na dalszy rozwój postaci.
2.Warcraft3- co tu dużo mówić gra legenda. Trzyma poziom jak inne produkcje Blizzarda.
3.Heroes seria- świetna seria gier strategicznych. 2 (ach te piękne recznie malowane tła
4.Diablo 2- solidna, trzymająca poziom gra.
5.Wormsy- dobre na party:)
6.Fable- ciekawa gra RPG. Ma kilka interesujących funkcji typu wpływ uczynków na dalszy rozwój postaci.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*