Evil Kakarotto
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Dobrego czy Zlego? Bo wg twojego opisu to chyba na tego dobregoArti pisze:Heheheh Wy macie jakąś obsesję na tego biednego Kakarotta
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Bzdura? Hmmmmmmmmmmm gdyby nie uderzyl sie w glowe , tak bys nie powiedzial , zreszta patrz na Thalesa , tak by wygaldal Kakarotto gdyby nie uderzyl sie w glowevegetassj2 pisze:zły goku jaka bzdura
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No ta , ten pomysl dalem gdzies BTW ten pomysl sam uzylem w edycji gry Zajaca , i ta efekt wyglada fajnie i zlosliwie , Kakarotto (zly) nawet nie wie czemu Tronk na niego mowi 'songo' (Dlaczego Tronk?? No bo jak Kakarotto mialby sie cofnac w czasie i zobaczyc swoja zalosna wersje hmm? Zabic Tronka i ukrasc jego machine czasu!)bobercik pisze:Zły Kakarotto? Mogliby zrobić odcinek specjalny gdzie Son Goku przenosi się do czasów gdzie kakarotto nie walnął się w głowę, pojedynek SOn Goku vs. Kakarotto
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Kana pisze:Nie ma opcji, którą bym wybrała. Nie lubię dobrego kkrt...
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
By było głupio gdyby kakarotto byłby zły. Ja wole go takiego jak teraz jest. A po drugie to jest GDYBANIE.
www.dbo2.pl - Zapraszamy 
- Kakarotto
- Golden Oozaru
- Kontakt:
Mówiliście o Laboratorum i spotkaniu i walce Frezera i Cella, - pamiętajcie jednak że wszystkie androidy zostały stworzone po to by zniszczyć Goku (gdyby był zły nie zdążył by nawet tego laboratorium zbudować bo Ziemia abo była by zniszczona, albo sprzedana) Gdyby Kakarotto nie był dobry, prawdopodobnie żaden z Wojowników nie osiągnął by stadium ssj.
btw. Son Goku vs. Kakarotto - kto by wygrał? oczywiście że Goku (dobry) dlaczego? nie musiał by używać Kaiokenów itp technik wystarczy że by się zamienił w ssj, i pokonał by Kakarotto (złego) bez problemu - bo ten nie umiał by się przemienić w SSJ. Nawet gdyby się przemienił w Oozaru nie miałby szans z Super Saiyaninem.
btw. Son Goku vs. Kakarotto - kto by wygrał? oczywiście że Goku (dobry) dlaczego? nie musiał by używać Kaiokenów itp technik wystarczy że by się zamienił w ssj, i pokonał by Kakarotto (złego) bez problemu - bo ten nie umiał by się przemienić w SSJ. Nawet gdyby się przemienił w Oozaru nie miałby szans z Super Saiyaninem.
Kakarotto
tyle wystarczy.
tyle wystarczy.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Zgadzam sie
2.A skad wiesz ze by nie osiagnal by SSJ? Moze by zrobil tak jak w mojej grze RPG Makera ze pokazal SSJ podczas walki z Freeza , zreszta mowie tutaj o spotkaniu kiedy Radim przylecial , a Kakarotto wtedy nie umial Kaiokena ani SSJ wiec walka bylaby wyrownana
3.Zreszta i tak te cale poziomy SSJ mnie juz nudza , lepiej bylo kiedy nie bylo tych SSJ lub chociaz SSJ1
2.A skad wiesz ze by nie osiagnal by SSJ? Moze by zrobil tak jak w mojej grze RPG Makera ze pokazal SSJ podczas walki z Freeza , zreszta mowie tutaj o spotkaniu kiedy Radim przylecial , a Kakarotto wtedy nie umial Kaiokena ani SSJ wiec walka bylaby wyrownana
3.Zreszta i tak te cale poziomy SSJ mnie juz nudza , lepiej bylo kiedy nie bylo tych SSJ lub chociaz SSJ1
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Kakarotto
- Golden Oozaru
- Kontakt:
1. tak, ale Vegeta, Nappa i Radim znali pojęcie SSJ tylko z opowiadań że tylko Super Saiyanin (nie jako stadium) może osiągnąć ten poziom. Pozatym by osiągnąć ten poziom potrzebna jest złość - Nappa i Radim choćby sie posrali ze złości nie osiągneli by SSJ bo są za słabi i zbyt głupi, co do Vegety być może mógłby to zrobić, ale jest zbyt dumny i pewnie by stwierdził że nie musi sie przemieniać. Może się myle, przynajmniej mi się tak wydaje 
btw. rpg maker - może zamieściłbyś swoją grę na jakimś megaupload czy gdzieś? pograłbym sobie
btw. rpg maker - może zamieściłbyś swoją grę na jakimś megaupload czy gdzieś? pograłbym sobie
Kakarotto
tyle wystarczy.
tyle wystarczy.