-Po Tomku bardzo go lubie
-Pomogl mi w jednej mapie mojej gry RPG Makera
-Bartek ostatnio mnie denerwuje
-Robi fajne gry RPG Makera (2 z nich wyetytowalem na wlasne wersje , za zgoda Piotrka rzecz jasna)
Piotrek pisze:Wiem, ze nie lubisz, jak ktoś dopisuje się do Twojego postu, ale warto żebyś to przeczytał. Ty możesz Moje gry edytować nawet bez zgody! To przez Ciebie poznałem RPG Makera i SSJ Power, więc w zamian możesz robić z Moimi grami co chcesz ^^
OK ^_^ BTW nie miales na mysli "dzieki tobie" a nie "przez ciebie"?
No, miałem na myśli "dzięki Tobie", ale jakoś pisałem szybko i nie pomyślałem... Dobra, nie pisałem w nowym pości, bo nie chce offtopicować i spamować, sry za kłopot - Dae
Ostatnio zmieniony wt sie 08, 2006 7:42 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Głos na Dae`go :
- bo go bardzo lubie i szanuje
- jest aktywnym użytkownikiem, który nie należy do nabijaczy
- nie szuka zaczepek wśród innych użytkówników <wręcz przeciwnie - jest bardzo otwarty na innych>..
Glosuje na Daego rowniez jak Kris.
Brat jest chyba dluzej ale go nie widze od dluzszego czasu(fata morgana?:P).
A Dae jest modem, redaktorem, madry czlowiek i wogole;)))
Didix bardzo się angażuje w turniej. Dochodzisz do organizatorów. Hehe Ja, Kris, Didix - zgrana trójka. Mój głos idzie do Dae'go. Jest to osoba bliska mi na tym forum. <moim skromnym zdaniem Dae wygra cały turniej(w finale zmieży się z DF'em)>
Postawie na siebie...
Powód taki, że BH pewnie też na siebie obstawi
<walka o śmierć i życie> - od początku mojego pobytu na SSJPOWER mażyłem o tej walce
Ja się tym razem wstrzymuje od głosu, bo naprawde nie wiem, czy głosować na Bartka, czy na Didixa... Trudny wybór, bo obu lubie. Jeżeli będzie remis, to może mój głos zadecyduje, zobaczymy.
BTW. Kris, wiedząc, że będe walczył z Tobą o wejście do finału, porażka będzie nawet fajna, bo wiem, że ktoś komu się należy(czyt.: Ty) ma szanse na wygraną całego turnieju ^^ Więc i tak Mi to obojętne kto wygra, Ja, czy Ty. W każdym razie życze Ci szczęścia ^^
Ja pozostaję bezstronny w tej walce
Zastanawiam się kto wygra w następnej ;] Fascynująca będzie walka Dae i Krisa, chyba również pozostanę w niej bezstronny
Hmmmmmmmm ja glosuje rzecz jasna dla siebie , ale jesli bym przegral daj Krystian poprostu lost nie loser bo bym sie obrazil a R.I.P to nie pasuje do mnie
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
BH Daimaouji pisze:Hmmmmmmmm ja glosuje rzecz jasna dla siebie , ale jesli bym przegral daj Krystian poprostu lost nie loser bo bym sie obrazil a R.I.P to nie pasuje do mnie
yyy....Lost, to chyba oznacza "zgubiony,zagubiony"....