Opinia o Vegecie

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Co sądzicie o Vegecie

Najlepszy Saiyan
22
39%
Dobry, ale nie najlepszy
32
56%
Taki se kolo
0
Brak głosów
Głópek :p
3
5%
Nie ma gorszego
0
Brak głosów

Liczba głosów: 57

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

O tym że Vegeta jest genialnym wojownikiem świadczą wypowiedzi jego przyjaciół (może raczej towarzyszy) Piccolo: "To geniusz strategii" Goku: "Ale ten cały Vegeta, on był ode mnie o wiele, wiele silniejszy" Jeszcze raz Kakarotto: "Vegeta to geniusz" a także wrogów C-17: "Vegeta...niezły gość"
Obrazek
Awatar użytkownika
bunio11
Wojownik z Kaioukenem
Kontakt:

Post autor: bunio11 »

Mia tam az Vegeta do gustu nie przypadł ale naprawde był dobrym sayanem!!
Obrazek

Moje nowe forum
www.hungryheart.forumer.pl

ZAPRASZAM!!!
Awatar użytkownika
Ikoden
SSJ 2

Post autor: Ikoden »

Tak samo jak wyżej. Lubie go ale nie jest mój ulubiony ani w 5 fav taki spoko jest.Ale nie jest najsilniejszy.Świadczy o tym film 8 i vegeta poszedł do piachu w tym filmie.

Tak, szczególnie na samym końcu, gdy przekazał moc KKRT... Tak to by bolek sobie nie poradził... - Dae
Ostatnio zmieniony pt sie 11, 2006 6:31 am przez Ikoden, łącznie zmieniany 1 raz.
Szymekk1990
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Szymekk1990 »

Vegeta jest spoko i ma fajne przemiany fajnie wtedy wygląda :cool: :wink:
Szymekk1990 Vierny na WIEKI!!!
Neptek
Przeciętny wojownik

Post autor: Neptek »

Vegeta? Dumny i bardzo Honorowy wojak. Wzruszająca jest jego przemiana...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Neptek pisze:Vegeta? Dumny i bardzo Honorowy wojak. Wzruszająca jest jego przemiana...
Przemiana w Super Sajana , czy w jednego z tych ciot do ktorych nalezy Kakarotto?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
kostek60
Przeciętny wojownik

Post autor: kostek60 »

Cóż Vegeta zawsze chodzi własnymi ścieżkami, robi wszystko aby stać się najsilniejszym, lecz w rzeczewistości darzy swoich przyjaciół szacunkiem, choć tego nie okazuje :cool:
Awatar użytkownika
Kostek
USSJ

Post autor: Kostek »

Mi od samego początku przypadł do gustu charakter Vegety.. Nie był taki przesadnie dobry jak kkrt. Chęć pokonania, zemszczenia się na Goku zawsze dodawała w nim siły... Podczas Buu sagi był on silniejszy niż ten .... kkrt. Jednak zawsze musiał być na 2 planie.. Moim zdaniem Vegeta to Najlepszy Saiyan i nic tego nie zmieni.. Gdyby nie on Goku nie wygrał by wielu walk nie mógł by się scalić z nim w Gogete. Innym słowem Vegeta its The BEST
[center]Obrazek [/center]
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kostek pisze:Mi od samego początku przypadł do gustu charakter Vegety.. Nie był taki przesadnie dobry jak kkrt. Chęć pokonania, zemszczenia się na Goku zawsze dodawała w nim siły... Podczas Buu sagi był on silniejszy niż ten .... kkrt. Jednak zawsze musiał być na 2 planie.. Moim zdaniem Vegeta to Najlepszy Saiyan i nic tego nie zmieni.. Gdyby nie on Goku nie wygrał by wielu walk nie mógł by się scalić z nim w Gogete. Innym słowem Vegeta its The BEST
1.No pierwsza osoba (od czasu) ktora uzywa rozumu mowiac tak o Vegecie
2.Gogete? Wiesz ze to nie zeby scalil sie z nim w Gogete! Ech do diabla z Gogeta! Vegetto jest lepszy i silniejszy (ale i tak Gogeta wyglada fajniej)

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Gogeta
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Gogeta »

jest dobry ale nie najlepszy bo najlepszy jest Kakarotto :!: :!: :!:
DRAGON BALL POZOSTANIE ZAWSZE W NAS!!

Obrazek
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Kostek pisze:Mi od samego początku przypadł do gustu charakter Vegety.. Nie był taki przesadnie dobry jak kkrt. Chęć pokonania, zemszczenia się na Goku zawsze dodawała w nim siły... Podczas Buu sagi był on silniejszy niż ten .... kkrt. Jednak zawsze musiał być na 2 planie.. Moim zdaniem Vegeta to Najlepszy Saiyan i nic tego nie zmieni.. Gdyby nie on Goku nie wygrał by wielu walk nie mógł by się scalić z nim w Gogete. Innym słowem Vegeta its The BEST
W Zupełności Zgadzam Się z Kostkiem Nie To Co Kakarotto Mięczak Głupi Ale Vegeta To Co Innego Nie ma Litości Dla Swych Wrogów...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

AnimKing pisze:
W Zupełności Zgadzam Się z Kostkiem Nie To Co Kakarotto Mięczak Głupi Ale Vegeta To Co Innego Nie ma Litości Dla Swych Wrogów...
True True
Gogeta pisze:Najlepszy jest Kakarotto :!: :!: :!:
Ta , najlepszym ciota :P BTW nie pisz tak czesto o tym scierworottcie lub jak mu tam :roll: Zaczynasz sie zachowywac jak Krzysiek na poczatku
Ostatnio zmieniony sob mar 03, 2007 6:00 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Raditz SSJ4
Golden Oozaru

Post autor: Raditz SSJ4 »

Gogeta pisze:jest dobry ale nie najlepszy bo najlepszy jest Kakarotto :!: :!: :!:
Kakarotto najlepszy xD śmiać mi sie chce zgadzam się z BH to największa ciota w DB.
Za to Vegeta istne zło wcielone i to właśnie jest charakterek xD :twisted: .
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Raditz SSJ4 pisze:
Gogeta pisze:jest dobry ale nie najlepszy bo najlepszy jest Kakarotto :!: :!: :!:
Kakarotto najlepszy xD śmiać mi sie chce zgadzam się z BH to największa ciota w DB.
Za to Vegeta istne zło wcielone i to właśnie jest charakterek xD :twisted: .
1.Zgadzam się!!! Goku powinien być zły i pozwolić Krilanowi zabić Vegete jak śmiecia. Podobałoby się wam to?
2.Vegeta istne zło? Może napoczątku potem sam został wskrzeszony jako dobry (w Buu sadze)
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:
Raditz SSJ4 pisze:
Za to Vegeta istne zło wcielone i to właśnie jest charakterek :twisted: .
1.Zgadzam się!!! Goku powinien być zły i pozwolić Krilanowi zabić Vegete jak śmiecia.
2.Vegeta istne zło? Może napoczątku potem sam został wskrzeszony jako dobry (w Buu sadze)
1.No , ale tego nie zrobil , zle dla niego , dostal nauczke w Buu sadze :roll: (BTW ta kazdy 100% sajan musi zginac jak na sajana przystalo , Kakarotto widac w tym czasie nadal byl w stanie "zacmienia mozgu" :lol:). Smieciem to jest Kakarotto , patrz moj wpis wyzej jak by umarl
2.Mozna za to "podziekowac" Kakarottowi :evil:

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ