Legend of Super Sayain czy jakoś tak

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Szymekk1990
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Szymekk1990 »

ta gra jest suoer dajcie mi link gdzie sciagnac ja po polsku
Szymekk1990 Vierny na WIEKI!!!
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

te ile razy bedziesz to pisał raz wystarczy a ty juz piszesz 4 raz to samo jak niema tego w necie to tego niema.

uptade .

Na dodatek na tej stronie jest ta gra Link .
http://ssjpower.net/gry/legend_of_the_super_saiyan.rar

A po polsku nieznajdziesz bo nikt nieprzetłumaczył i niebedzie tłumaczył bo ty tak chcesz
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Szymekk1990
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Szymekk1990 »

ja kiedys mialem na plycie emulatory i gry db a ta byla po polsku ale kuzyn ma 2 lata i mi ja zlamal @#$%^&*( ja p%&($
Szymekk1990 Vierny na WIEKI!!!
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Jak Kris mowi ze nie ma to nie ma:P
BTW Po co w 3 albo 4 tematach piszesz ze chcesz to po polsku!!! Raz a porzadnie ok?
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Krystian pisze:A po polsku nieznajdziesz bo nikt nieprzetłumaczył i niebedzie tłumaczył bo ty tak chcesz
Ehem , jest polska wersja , ale nie doskonala , kiedys ja z kuzynem sciagnalem i gralismy nie wiem gdzie mozna jeszcze patch znalesc , ale wersja jest
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

tak jak BH mówi jest wersja po polsku sam w nią grałem nawet pare miesięcy temu ściągnełem z jakies strony o tematyce db.niepamiętam jak sie nazywała
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Szymekk1990 pisze:ja kiedys mialem na plycie emulatory i gry db a ta byla po polsku ale kuzyn ma 2 lata i mi ja zlamal @#$%^&*( ja p%&($

wiesz co?? to że nie umiesz znaleźć jakiejś gry na necie to Twój problem... Ja ją znalazłem bez problemu po polsku, ale tłumaczenie nie jest zbyt dobre, ale za to sam ją kiedyś przetłumaczę... Dobra, to już zaczyna się robić temat o niczym-
CLOSED
Zablokowany