Opinia o Kakarottcie

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Co myślisz o Kakarottcie

Fajny Sajanek
20
45%
Fajny ale za bardzo miły
11
25%
Nienawidze go! Zabić go!
3
7%
KAKAROTTTTTTTTTTO!
10
23%

Liczba głosów: 44

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Ikoden pisze:goku jest spoko, i napewno lepszy od Bardocka . BH pożałowałbyś tego co napisałeś, bo jakbys miał dziecko i by ci zgineło to byś napewno rozpaczał. I nie rób z siebie mena, że cie to nie obchodzi, że twoje dziecko zmarło. Mówisz ludzie to ścierwa itp. to nie miej dziewczyny,przyjaciół itp. -_-

BTW. Ja też lubie bardziej zwierzęta od ludzi bo zwierzęta zasługują żeby żyć na ziemi, a my niestety nie. ;/
1.A po mialbym miec dziecko , wiesz dzialasz mi na nerwy pisac ten post :evil:
2.Przyjaciol mam , zreszta to dluga historia , nie ufam ludziom ale niektorych lubie , BTW po co mi @#$% dziewczyna??
3.No tu gadasz z sensem :twisted:
4.Jest lepszy od Bardocka? Heh bynajmiej dla ciebie

Update

5.Imie pana Bardock przez duza litere sie pisze , imie Ziemskie Kakarotta z malej , szumowino , daj mu respekt
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

Kakarotto to typowy bohater. Inteligentny, mistrz strategi walki, odwazny, tolerancyjny, monstrualnie silny. Lubie go. Chociaz jego slabostki mnie drażnily bo preferowalem charakter Vegety, ale Kakarotto moglbybyc moim kumplem ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Inteligentny
E nie , Kakarotto to glupek , nawet nie zna pojecia "slubu" :lol:

Moze jest najsilniejszym z Z Wojownikow , ale napewno nie jest ich dowodca (do tego sie nadaja Tenszin , Piccolo jr lub Vegeta)

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

Inteligenty - nie w sensie dobry uczen , że wszystko wie itp. Chodzilo mi o zagrywki. Potrafil doceniac wroga, wszystko co robil bylo przemyslane itp.
Moze jest najsilniejszym z Z Wojownikow , ale napewno nie jest ich dowodca (do tego sie nadaja Tenszin , Piccolo jr lub Vegeta)
Bo w przyjaźni nie ma czegos takiego jak dowódcy.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

BH Daimaouji pisze:Moze jest najsilniejszym z Z Wojownikow , ale napewno nie jest ich dowodca ((...) Vegeta)
Nie no, nie przesadzaj... Vegeta przywódcą? On raczej chciał być "samotnym wilkiem", czyli robi co chce, a jeśli masz coś przeciwko to wy**** XD

No, ale KKRT mimowszystko miał ten styl walki i szybko analizował sytuacje. Gdyby nie był tak bardzo komiczną postacią, to kto wie? Może byłby Moim ulubieńcem?

(zresztą - gdybanie zostawmy innym...)
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Ta racja , Vegeta predzej by zabil "padalcow" niz nymi dowodzil , dzieki za przypomnienie

Ayla Mioduńska 2003-2019
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Dosyć go lubie, ale denerwował mnie w niektórych momentach, jest troche za bardzo miły i nie umie się nawet troche poznęcać nad swoim wrogiem (chociaż widział że ten ktoś zabił jego przyjaciół). Zawsze jak ma okazje to popuszcza wrogowi.No a teraz dobre strony(choć jest ich mało) osiągnął dużo stopni super saiyan, Pokonał większość wrogów ( choć nie sam) Bez niego nie byłoby tej zabawy jaką mam jak słysze jego jęki w japońskiej wersji( Movie #8 Broli skacze po nim :twisted: )

Ale ogólnie jest nawet spoko.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Beniu pisze:jest troche za bardzo miły i nie umie się nawet troche poznęcać nad swoim wrogiem
Tak? Pamietasz jak po raz pierwszy zmienil sie w SSJ i potem dal txt "Jestem zly! Freeza!"? Zniecal sie nad Freeza jak nie wiem co (nie liczac jego policzkowania :lol:)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

BH Daimaouji pisze:
Beniu pisze:jest troche za bardzo miły i nie umie się nawet troche poznęcać nad swoim wrogiem
Tak? Pamietasz jak po raz pierwszy zmienil sie w SSJ i potem dal txt "Jestem zly! Freeza!"? Zniecal sie nad Freeza jak nie wiem co (nie liczac jego policzkowania :lol:)
no Tak...ale jako ssj to już był bardziej niezrównoważony a z resztą wtedy zginął jego przyjaciel, którego znał od najmłodszych lat dla niego to mógł być wielki cios, jednak co z tego jeśli zaraz po tym dał sie nabrać na to, że Freeza już nikogo nie skrzywdzi i spokojnie odleci po czym dał mu moc? To jest jeszcze jedna jego wada naiwność
Hero
Przeciętny wojownik

Post autor: Hero »

Lubie postać. Szególnie w drugiej serii mi się podobał, dlaczego? Ponieważ jest gotowy do poświęcej umie sobie ułożyć życie i jest gotów ratować nawet obcą mu osobę. Nie wiem co wy macie do tego że jest miły i się lituje, oludzie gdyby się nie litował to Vegety już by nie było!! Moim zdaniem to jest jego zaleta, pokazuje swoje człowieczeństwo. Postać fajna

PozDro
Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Kakarotto »

Hero - zgadzam się z Tobom

No bo przecież On jest Głownym bohaterem Wszystkich częsci DB, i widocznie Akira miał powody, by go takim zrobić... No bez przesady ale to by było monotonne przez 400 odcinków Goku kogoś zabija... (chociaż wkurzał mnie odcinek jak kkrt zamieniał się w SSJ w frieza sadze przez cały jeden odcinek :shock: ) Pozatym Vegeta w głębi serca uważał go za przyjaciela (no w późniejszych odcinkach) w przeciwnym razie nie scalił by się z nim, ich przyjaźń była także okazana na końcu Filmu kinowego z Janembą. A Nawet Vegeta okazywał swoje człowieczeństwo i uczucia (m.in. Zabicie Trunksa) czuł do innych miłość (m.in w GT jak córka kazała mu się zgolić, bo nie będzie mógł po nią przyjeżdżać po szkole) oraz podczas przejęcia przez Bebi Gohana (czy Gotena?) i walki z Vegetom - ten też starał się mu nie zrobić krzywdy... i wiecie nie wieżę że Vegeta to taki "diabeł" bo chociaż nie okazywał - wiele czuł do innych. Jak wszyscy Antyfajni Goku tacy jesteście to napiszcie do Akiry Petycję o zmianę głownego bohatera :twisted:

2. Do reszty gadcie że KKRT sie nad wszystkimi lituje... a jeśli by tak nie było? Wasz Vegeta zakończył by żywot na początku DBZ. Zrobione to było po to żeby wywołać jakieś napięcie i zaciekawienie. Nudno by było gdyby panował system: Pokój -> Nowy Wróg -> Zabicie Wroga -> Pokój i znów od początku. Fakt nie litował się nad wszystkimi, ale ci nad którmi już się zlitował przeważnie podejmowali dalszom walkę, osiągali nowe poziomy, bądź wracają w przyszłości.
Ostatnio zmieniony czw sie 17, 2006 5:30 pm przez Kakarotto, łącznie zmieniany 1 raz.
Kakarotto

tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

A na dodatek zabiłby go Krilan :lol: ale wstyd. Książe Sayan zabity przez łysego, małego Krilana. Musicie dziękowac Goku że uratował Vegete. Goku jest wielki, ale po zmianach Vegety i Piccolo na dobre zaczął za bardzo w to wieżyc.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kakarotto - Heh nie trzeba , Czlowieczenstwo fuj , za to nienawdzie Kakarotta ze tak znizyl Vegete i Piccolo jr :evil:
Robert - Ta glupi naiwniak przekonal sie podczas walki z Ginyu i Jessem , Vegeta go zdradzil i polecial w strone kul , ale glupek z KKRTa

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Kakarotto »

BH - rozumiem iż wolałbyś żeby Vegeta zginął niż miałby mu Kakarotto zrobić siare? :>
Kakarotto

tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

No tak , i tak by popelnij blad gdyby pozwolil Krilanowi go dobic , zreszta nie wazne jaka droge wybierze i tak ta "droga" ma zly koniec

Zreszta mogli zabic Vegete a tak KKRT upokorzyl Vegete gdysz jakis "robak" darowal mu zycie zamiast pozwolic mu zginac jak Sajanowi

Ale jak mowilem , niewazne co by "Z koty" (:lol:) zrobyly , i tak ich wybor by mial zle skutki :twisted:

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ