Vegetto vs Gogeta

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)

Silniejszy jest

Vegetto!
11
65%
Gogeta!
6
35%

Liczba głosów: 17

Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Gutek pisze:No co ty, wyobraż sobie fuzje Broliego i Vegety :twisted: Naprawdę jest masa pomysłów...

Nom na fuzje jest bardzo dużo pomysłów :twisted: zastanawia mnie tylko jak by wyglądała fuzja Bulmy i Chi-Chi :wink: :wink:
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
Trocinka
Oozaru

Post autor: Trocinka »

Owszem, pomysłów mogą być tysiące, każdy z każdym (to brzmi przynajmniej jak jakaś orgia, lol), ale jednak wydaje mi się to trochę naciągane. Bo ile można?
But whichever way I go, I come back to the place you are...
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Bez komentarza :P Bo cokolwiek teraz powiem zabrzmi to dwuznacznie :D
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Wego
SSJ 4

Post autor: Wego »

Moim zdaniem gdyby vegetto walczył z gogetą to by wygrywał gogeta(bo zna ryu-ran czy jakoś tak) ale że to pojedynek czempionów fuzja gogety by się rozpadła i by pokonał goku i vegete z ,,palcem w dupie"

ps jak dołączyć obrazek do postu ???? URL obrazka wstawiasz między //Atom
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
lolek55
Przeciętny wojownik

Post autor: lolek55 »

wedlug mnie wygralby Vegetto bo niby Gogeta zna wiecej technik ale fuzja przez fusion dance nietrwa wiecznie
A tak Przy okazji Gogeta to leszcz
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Nie trwa osobno:/
Awatar użytkownika
dare_devil
Przeciętny wojownik

Post autor: dare_devil »

Według mnie lepszy jest Gogeta niedość ze jest na 4 poziomie i dzieki temu jest szybszy i silniejszy niż 2 poziom Vego-vegetto. Napewno Vego nie załatwił by przez całą wiecznośc LiShenrona ,a Gogeta prawie go zabił przez czas trwania fuzji. Gogeta rozwaliłby Vego przez ten czas. :D
uwielbiam DBZ
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

dare_devil pisze:Według mnie lepszy jest Gogeta niedość ze jest na 4 poziomie i dzieki temu jest szybszy i silniejszy niż 2 poziom Vego-vegetto. Napewno Vego nie załatwił by przez całą wiecznośc LiShenrona ,a Gogeta prawie go zabił przez czas trwania fuzji. Gogeta rozwaliłby Vego przez ten czas. :D
A co byś powiedzial gdyby Vegetto był w GT na poziomie SSJ4?? Nadal twierdzisz że Gogeta jest lepszy? Jeśli chcesz porównywać, to musisz to robić z dwoma takimi samymi poziomami np porównójąc Gogete SSJ2 i Vegetto SSJ2 - Gogeta by przegrał z kretesem!
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Awatar użytkownika
dare_devil
Przeciętny wojownik

Gogeta ma większa część Songa a Vego Vegetty. Songo już raz pokonał Vegette to czemu niemiałby zrobić tego znowu tylko w postaci Gogety??? Raz mu się udało uda i drugi. :twisted:
uwielbiam DBZ
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

dare_devil pisze:Gogeta ma większa część Songa a Vego Vegetty. Songo już raz pokonał Vegette to czemu niemiałby zrobić tego znowu tylko w postaci Gogety??? Raz mu się udało uda i drugi. :twisted:
Nie rozumiesz że fuzja to nie jedna osoba?... Fuzja przez pottara ejst silniejsza niz przez dance wieć nie ma o czym mówić :twisted:
Awatar użytkownika
dare_devil
Przeciętny wojownik

Ja wiem że fuzja to nie jedna ososba. Ale jeden ma inny charakter a drugi inny i właśnie dlatego Vego by przegrał bo on by się skupiał na walce i myślał ze to walka o jakieś miszczostwo a nie normalna walka, a Gogeta jest bardziej rozluśniony i się tym by tak nie przejmował. :twisted:
uwielbiam DBZ
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

No ale co mu to da skoro jest słabszy od Vegetto :?: A wogóle jeśli nie widziałeś walczącego vega to sobie obejzyj go w akcji w buu Sadze! Nie wiem może ty anime mylisz i mówisz o czymś innym :lol:
Awatar użytkownika
Wego
SSJ 4

gogeta jest lepszy no vegetto ma jeden good atak ale gogeta rulez A ty sie
Ostatnio zmieniony pn lut 14, 2005 1:42 pm przez Wego, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

dare_devil pisze:Gogeta ma większa część Songa a Vego Vegetty. Songo już raz pokonał Vegette to czemu niemiałby zrobić tego znowu tylko w postaci Gogety??? Raz mu się udało uda i drugi. :twisted:
Mówisz że songo pokonał vegete,ciekawe kiedy.Tylko przyjaciele jak zwykle mu pomogli :x (bo sam nie umie walczyć)
Vegetto by tak skopoał gogoette że by sie popłakał :!: i by go zjechał słowami że by sie poszedł poskarżyć wszechmogącemu :!:
Awatar użytkownika
Wego
SSJ 4

Vegetto pisze:gogeta jest lepszy no vegetto ma jeden good atak ale gogeta rulez

Znalazłem udowodnienie
http://www.film.org.pl/prace/dragon_ball/_fuzje.html
no i proszę :D gogeta jest silniejszy jako zwykła foram bo tam niema jego mocy w poziomnie ssj itp gogeta rulez :wink:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek
Zablokowany