Owszem, pomysłów mogą być tysiące, każdy z każdym (to brzmi przynajmniej jak jakaś orgia, lol), ale jednak wydaje mi się to trochę naciągane. Bo ile można?
But whichever way I go, I come back to the place you are...
Moim zdaniem gdyby vegetto walczył z gogetą to by wygrywał gogeta(bo zna ryu-ran czy jakoś tak) ale że to pojedynek czempionów fuzja gogety by się rozpadła i by pokonał goku i vegete z ,,palcem w dupie"
ps jak dołączyć obrazek do postu ???? URL obrazka wstawiasz między //Atom
Według mnie lepszy jest Gogeta niedość ze jest na 4 poziomie i dzieki temu jest szybszy i silniejszy niż 2 poziom Vego-vegetto. Napewno Vego nie załatwił by przez całą wiecznośc LiShenrona ,a Gogeta prawie go zabił przez czas trwania fuzji. Gogeta rozwaliłby Vego przez ten czas.
dare_devil pisze:Według mnie lepszy jest Gogeta niedość ze jest na 4 poziomie i dzieki temu jest szybszy i silniejszy niż 2 poziom Vego-vegetto. Napewno Vego nie załatwił by przez całą wiecznośc LiShenrona ,a Gogeta prawie go zabił przez czas trwania fuzji. Gogeta rozwaliłby Vego przez ten czas.
A co byś powiedzial gdyby Vegetto był w GT na poziomie SSJ4?? Nadal twierdzisz że Gogeta jest lepszy? Jeśli chcesz porównywać, to musisz to robić z dwoma takimi samymi poziomami np porównójąc Gogete SSJ2 i Vegetto SSJ2 - Gogeta by przegrał z kretesem!
Gogeta ma większa część Songa a Vego Vegetty. Songo już raz pokonał Vegette to czemu niemiałby zrobić tego znowu tylko w postaci Gogety??? Raz mu się udało uda i drugi.
dare_devil pisze:Gogeta ma większa część Songa a Vego Vegetty. Songo już raz pokonał Vegette to czemu niemiałby zrobić tego znowu tylko w postaci Gogety??? Raz mu się udało uda i drugi.
Nie rozumiesz że fuzja to nie jedna osoba?... Fuzja przez pottara ejst silniejsza niz przez dance wieć nie ma o czym mówić
Ja wiem że fuzja to nie jedna ososba. Ale jeden ma inny charakter a drugi inny i właśnie dlatego Vego by przegrał bo on by się skupiał na walce i myślał ze to walka o jakieś miszczostwo a nie normalna walka, a Gogeta jest bardziej rozluśniony i się tym by tak nie przejmował.
No ale co mu to da skoro jest słabszy od Vegetto A wogóle jeśli nie widziałeś walczącego vega to sobie obejzyj go w akcji w buu Sadze! Nie wiem może ty anime mylisz i mówisz o czymś innym
dare_devil pisze:Gogeta ma większa część Songa a Vego Vegetty. Songo już raz pokonał Vegette to czemu niemiałby zrobić tego znowu tylko w postaci Gogety??? Raz mu się udało uda i drugi.
Mówisz że songo pokonał vegete,ciekawe kiedy.Tylko przyjaciele jak zwykle mu pomogli (bo sam nie umie walczyć)
Vegetto by tak skopoał gogoette że by sie popłakał i by go zjechał słowami że by sie poszedł poskarżyć wszechmogącemu