Arti pisze:Nie chciałbym być niewiadomym odłamem religii DB ale poszukałem trochę i wyszło mi, że to Gogeta jest silniejszy.
Vegetto to stwór fuzji potara a Gogeta stwór z fuzji tańcu
In conclusion?
Gogeta sucks
Normalka, Final Kamehameha kontra Big-bang Kamehameha, wygra Final Kamehameha
Apropo tego co Arti napisał, Gogeta był silniejszy bo miał szczęście, osiągnął stadium ssj4. Vegetto nie był kontynuowany w dalszych seriach przeze mnie (Vegete dla wiadomości), gdyż spodkania z kolczykami skończyły się w brzuchu Buu, gdy Vegeta zniszczył swój kolczyk. A pozatym nie będe się sprzeczać ze scenariuszemy Akiry Toryiamy, ale też Vegetto osiągnąłby stadium SSJ4[/quote]
PiterSSJ3 pisze:Pewnie mieli tą samą siłe( w końcu są stworzeniz tych samych typów) ale Vegetto ma silniejszą psychike i jakby pojechał Gogete to ten by siępopłakał
1.Z siła zgadzam sie
2.Co do popłakania Gogety też
3.BTW gdyby w super sonic warriors (wybaczcie ale nie mogę zapamiętać japońskiej nazwy) był Gogeta to wygrana była łatwa poprostu trzeba by było uciekać , fuzja Gogety dobiega końca i Vegetto wygrywa
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Mnie sie wydaje że vegetto jest dużo silniejszy ponieważ jak kaio shin muwił że zapomocą kolczyków wychodzi leprza i silniejsza fuzja niż za pomocą tańca
No to jest oczywiśte że Gogeta by dostał w dupe od Vegetto Nawet jakby byla wyrównana walka to tak jak napisał BH, fuzja gogety by sie skończyła i po walce
Ja też nie lubię fuzji, chociaż przypomnijcie sobie jak to Gogeta powiedział "Nie jestem Songiem ani Vegetą, jestem narzędziem twojego zniszczenia" czy jakoś tak w tłumaczeniu na polski. Fuzja dawała całkiem nową postać, ale pojedyncze na pewno są ciekasze Powtarzam sie chyba....
But whichever way I go, I come back to the place you are...