Turniej użytkowników SSJ POWER.
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Michal:
-Wg danych jest to moj straszy brat w swiecie DB
-Troche go polubilem po tym jak mnie przeprosil
-Wg danych jest to moj straszy brat w swiecie DB
-Troche go polubilem po tym jak mnie przeprosil
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon
Dawno nie napisałem już posta ,więc nadrabiam zaległości .Oczywiście w tej partii oddałem głos na Rav-a ,który zyskał wiele w moich oczach ,sprawując funkcję admina nieugiętego pod presją i naciskami .Konsekwentnie realizuje swoje cele i wyznacza następne .Atoma natomiast nie znam praktycznie wogóle ,więc w tym turnieju nie oddam na niego głosu .
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmm jak dasz moja walke to pisz "panicz" , nie "pan" ok?Robert pisze:W pierwszej walce zmieżą się Pan Adrian z naszym wspaniałym grafikaszem Krisem
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Oczywiście wstrzymuję się od głosu, ale mam propozycję. Teoretycznie walczący nie mogą głosować, ale w jaki sposób tego dopilnować? Proponuję zatem, by każdy z walczących głosował na samego siebie (zakaz głosowania na przeciwnika). Wtedy na jedno by wyszło.
Niech rozstrzygnie bobercik, to jego temat.
Niech rozstrzygnie bobercik, to jego temat.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A kto by byl taki glupi zeby zaglosowac na swojego przeciwnika co?Rafal pisze:Proponuję zatem, by każdy z walczących głosował na samego siebie (zakaz głosowania na przeciwnika).
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Niekoniecznie głupi, tylko chciałby pokazać, jaki to on jest obiektywny.BH Daimaouji pisze:A kto by byl taki glupi zeby zaglosowac na swojego przeciwnika co?Rafal pisze:Proponuję zatem, by każdy z walczących głosował na samego siebie (zakaz głosowania na przeciwnika).
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...