Jestem na tym forum od bardzo długiego czasu, pamiętam jak rejestrował się Bobercik, Kris... Pamiętam czasy kiedy licznik postów Didixa nie dobił jeszcze setki... Nie tęksnię za tamtymi czasami, jedynie je wspominam, ponieważ forum dużymi krokami idzie do przodu, a ja wybiegam w przyszłość i dostrzegam w niej dużo niespodzianek i nowych użytkowników pomocnych w budowaniu społecnzości forum

:):) 3 lata- miejmy nadzieję, że za rok, dwa, trzy lub więcej, również będziemy obchodzić na tym forum jakże ważny dla nas jubileusz

:):)
Z okazji trzech lat istnienia forum, chciałbym złożyć Rafałowi, jak i również całej redakcji, społeczności forum i wszystkim osobm które przez te trzy lata wyryły swoje imię na tym małym drewienku, które nazywamy historią SSJPOWER... Jest to najwspanialsze forum, na jakim miałem kiedykolwiek okazję pisać i jestem wdzięczny losowi, że raczył przywieść mnie na to forum

Forum takie jak SSJCENTER nigdy nie dorówna atmosferze panującej tutaj i nigdy nie poszerzy swojego gorna o tak wspaniałych użytkowników, jakich ma okazję wychowywać i uczyć SSJPOWER- to grono, to moi przyjaciele, koledzy, Rav- lub jeżeli również mogę nazwać go kolegą lub przyjacielem