Co z klubami Serie A?

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Tommy
SSJ 4+

Co z klubami Serie A?

Post autor: Tommy »

Jak myślicie jaką decyzję podejmą dzisiaj w sprawie afery z Juventusem, Milanem, Fiorentiną i Lazio?
Żal mi jest Juventusu, Milanu i Violi, bo ten ostatni klub miał swietny sezon i taka sprawa...
Pewnie dadzą Juventus, Lazio i Violę do Serie B, a Milan zostanie w Serie A z ujemnymi punktami. Źle, że tak się stało, bo Milan i Juve to były moje ulubione kluby. :neutral:
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

inter mediolan został mistrzem 2005/2006 sezon
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Lazio, Fiorentina i Milan dostaną ujemne punkty a Turyn do Serii B. Niby to jest już pewne
Obrazek
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

Trudno, jak coś złego zrobili, to muszą za to zapłacić. Tylko szkoda, że odeszli trenerzy: (Capello), piłkarze (Mutu) I teraz piłkarze Serie A mogą być kąskiem na oknie transferowym. A jak Juve, Milan, Viola i Lazio wrócą do chwały, to tych piłkarzy nie będzie. Ale co ma być, to będzie. Może się jakoś odbudują. xD
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Ehhh, chamstwo. Juve ma spaść do Serie B z -20 pkt balansem... W serie A utrzymuje się wogóle tylko jeden zespół...

Wogóle, dobrze mówili sami gracze: "My nie jesteśmy nic winni temu, że sędziowie byli przekupywani, a mecze obstawiane".

Jeśli faktycznie będą takie kary, to kluby mogą się rozpaść...
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

adrian pisze:inter mediolan został mistrzem 2005/2006 sezon
Przytkro mi adrianie, ale muszę podważyć twoje słowa. Milan zostaje w 1 lidze z minus 30 punktami i brakiem dostępu do LM(uważam, że jak wszyscy to wszyscy, ale cóż). Inter w ostatnich latach nie grał z adobrze i często był bardzo daleko w tyle. Czasem więcej niż ów 30 punktów. Myślę, że bedą walczyć do ostatniej kolejki.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
ODPOWIEDZ