Przemyślenia na temat forum

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Przemyślenia na temat forum

Post autor: Arti »

Chciałbym podzielić się z Wami moimi przemyśleniami na temat forum. Potem możecie komentować lub dodawać własne opinie. A więc według mnie, forum jest miejscem wymiany informacji. To tak jakbyśmy poszli do Biura Obsługi Klienta gdzie możemy uzyskać konkretną odpowiedź na konkretne pytanie. Takim miejscem jest właśnie forum. Nie porównujmy tego forum do takich jak Cd- Action czy Tweak. Tutaj atmosfera jest nieco luźniejsza. Na forach sprzętowych tematy mają czasem po 2 posty, bowiem gdy ktoś zada pytanie uzyskuje pełną i wczerpującą odpowiedź. Na początku, gdy Rav założył forum, moja wizja właśnie tak wyglądała. Jednak potem przekonałem się, że na taki temat jak DB można dyskutować przez długi czas. Wierzcie mi, że gdybym chciał prowadzić forum tak jak na niektórych stronach to połowa z Was została by zbanowana na amen. To stwierdzenie może wywołać w Was choć odrobinkę refleksji na temat swojego postępowania. Forum jest miejscem gdzie człowiek, który jest zielony, może uzyskać odpowiedź na nurtujące go pytanie, Dlatego też trzeba wyrażać się jasno i klarownie. W naszej sytuacji są dwa punkty:
1. Dyskusja, czyli tematy, które mogą zostać nigdy nie zamknięte aby nowi się dopisywali,
2. Konkretne pytania, czyli tematy, w których trzeba udzielić konkretnej odpowiedzi. Wtedy zostają one zamknięte.
Napisałem to, ponieważ myślę, że zaczniecie inaczej myśleć o takim "urządzeniu" jakim jest forum.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Atom »

Od dawien dawna myslałem że coś Ci leży na serduchu Arti. I wydaje mi sie że powinieneś to przenieść do działy "dla nowych". Bo każdy powinien sie z tym zapoznać. Samo w sobie rusza to usera i daje dużo do myślenia. pozdrawiam
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Nie mogę przenieść bo tamten dział jest zamknięty, a ja chce żebyście się dopisywali.

EDIT: Nie mówcie mi, że nie macie nic do powiedzenia.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Nie ma nigdy głupich pytań, głupie mogą być tylko odpowiedzi. Ale do niektórych pytań faktycznie aż się chce napisać jakąś głupią odpowiedź, bo ktoś przyjdzie na forum, zacznie o wszystko pytać, a informacje są często na wierzchu.

Szczerze mówiąc też jestem za wyczerpującymi wypowiedziami
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
ODPOWIEDZ