Heh, przecież fryzura KKRT i Thalesa jest taka sama XD A kto był silniejszy, jak się spotkali? Napewno nie KKRTNaruto pisze:Ja tam gołouje na Goku!!!!
I.Fajne wzdianko i fryz
II.Jest sielniejszy
Turniej Dragon Balla
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.No ta Dae kun , przeciez Thales zostal stworzony przez Toei po to , aby pokazac jakim by byl na 100% Kakarotto , gdyby nie uderzyl sie w glowedae pisze:Heh, przecież fryzura KKRT i Thalesa jest taka sama. A kto był silniejszy, jak się spotkali? Napewno nie KKRTMegatron pisze:Ja tam gołouje na Goku!!!!
I.Fajne wzdianko i fryz
II.Jest sielniejszy
2.Moc Kakarotta sie zmieniala , ale wg filmu , nie byl silniejszy , Kakarotto pokonal Thalesa kula Genki (zreszta kazdy filmowy wrog jest nie pokonany i tylko cud pozwala zwyciezyc , w filmie 1 DBZ byl to Gohan , w 3 kula Genki , w 4 Gohan i jego gwizdanie
3.Mam nadzieje ze Thales wygra
Addon
(19:16)
4.Dziwne , dlaczego ten zdrajca sajanow ma fanow? Dziwne
5.OK kolejna walka to Radim vs Freeza , ciekawe tylko z kim bedzie walczyl Tapion? Trzeba sie naradzic
6.
Hmmmmmmm mimo iz to dopiero poczatek walk w turnieju (przeciez zwyciezcy beda musieli walczyc dalej , az do momentu jak dojdziemy do finalow , a to zajmie jeszcze "troche") , ale ok , tylko daj innych zawodnikow niz teraz ok?Robert kun pisze:Czy chcecie drugą edycję?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Kakarotto tez oszukal , wlaczyl Kaiokena , a to nie fair (zreszta u sajanow , nie ma pojecia slowa "fair")Shuzamo pisze:Thales wygral tylko raz z Goku poniewaz byl wzmocniony (nie pamietam jak) lecz Goku by wygral gdyby normalnie walczyliWięc... Goku.
Nie pamietasz jak sie wzmocnil? No wiec zjadl owoc i sie wzmocnil (bez obrazy tutaj)
Dlaczego wszyscy glosowali na tego lebiode Kakarotta? 9:2 , (...) pewnie walke (gdyby byla) Herkules vs Gen. Zolw wygra Herkules , heh
BTW kto poza mna oddal glos na Thalesa , ty Dae kun tez?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Kolejny zapchnay pracą dzień...jak wtorek tak i środa, dopiero dziś szykuje się trochę spokoju, muszę więc zapozałatwiać srawy związane z internetową społecznością...
Grafika...Racja. Pomyliłem się przy upowaniu, lecz to jak wszystko co robie ostatnio - z powodu braku czasu -, jest tworzone praktycznie na kolanie. Spieszyłem się, chciałem szybko zupować grafikę, napisać posta i tak wyszło...Pomyliłem pliki... Wiem, że to głupie...
Wczoraj za to nie było mnie cały dzień, więc nie miałem okazji zobaczyć pomyłki... Przepraszam.
Teraz postaram się to naprawić, oraz przygotowac kolejne grafiki, do kolejnej rundy.
Dajcie mi czas...
EIDT:

Grafika...Racja. Pomyliłem się przy upowaniu, lecz to jak wszystko co robie ostatnio - z powodu braku czasu -, jest tworzone praktycznie na kolanie. Spieszyłem się, chciałem szybko zupować grafikę, napisać posta i tak wyszło...Pomyliłem pliki... Wiem, że to głupie...
Wczoraj za to nie było mnie cały dzień, więc nie miałem okazji zobaczyć pomyłki... Przepraszam.
Teraz postaram się to naprawić, oraz przygotowac kolejne grafiki, do kolejnej rundy.
Dajcie mi czas...
EIDT:

Ostatnio zmieniony czw cze 08, 2006 2:24 pm przez Szpaner, łącznie zmieniany 1 raz.
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22 
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.OK Szpaner "kun" , ale pamietaj teraz walka Radim kuna i Freezy potem Tapiona
2.A mowiac o walce Tapiona , trzeba glosowac na jego wroga , dawac prosze swoje propozycje , mozecie dac 2! A swoich dam potem
3.Juz kolejna walka? OK
Glosuje na Radima bo:
-Wyglada najlepiej ze wszystkich starszych braci z DB
-Pokonal mlodszego brata jednym kopnieciem
-W wersji USA ma fajne txty
-Freeza to straszna ciota i tchorz
2.A mowiac o walce Tapiona , trzeba glosowac na jego wroga , dawac prosze swoje propozycje , mozecie dac 2! A swoich dam potem
3.Juz kolejna walka? OK
Glosuje na Radima bo:
-Wyglada najlepiej ze wszystkich starszych braci z DB
-Pokonal mlodszego brata jednym kopnieciem
-W wersji USA ma fajne txty
-Freeza to straszna ciota i tchorz
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Buhahaahaaa. To wina Goku, że Thales nie znał tej techniki. Mogę powiedzieć, że Goku wygrałby z Brolim sam gdyby tamten nie włączyć LSSJ. Wiesz takie gdybanie. Gdyby babcia miała wąsy....... gdyby BH zaczął wreszcie nie zmieniać zdania na temat.BH Daimaouji pisze: Kakarotto tez oszukal , wlaczyl Kaiokena , a to nie fair (zreszta u sajanow , nie ma pojecia slowa "fair")
?
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmm kto wie , ok dawac prosze kandydatow do walki z Tapionem a nie komentowac moje posty!pp3088 pisze:Buhahaahaaa. To wina Goku, że Thales nie znał tej techniki. Mogę powiedzieć, że Goku wygrałby z Brolim sam gdyby tamten nie włączyć DSSJ.BH pisze:Kakarotto tez oszukal , wlaczyl Kaiokena , a to nie fair (zreszta u sajanow , nie ma pojecia slowa "fair")
?
Moi kandydaci to rzecz jasna : Tamburin i Bra (GT) , a wasze?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wiec , tutaj bede zapisywal ochotnikow wg ich pojawienia sie z DB
Karin : I
Tamburin : I
Kiwi : I
King Cold : I
Hildegard : I
Pan (DBZ) : I
Bra (DBGT) : I
San Shenron : I
Czekam na wiecej
Karin : I
Tamburin : I
Kiwi : I
King Cold : I
Hildegard : I
Pan (DBZ) : I
Bra (DBGT) : I
San Shenron : I
Czekam na wiecej
No , wiec Radim jednak ma swoich fanow , mimo iz zostal "zapomniany" po jego smierciMichal pisze:Głosuję na Raditza
bardziej go lubię
Ostatnio zmieniony czw cze 08, 2006 6:56 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Skoro Ja , Ty i Michal oddaliscie glos na Radima , to czemu on ma nadal 2 glosy a nie 3?dae pisze:Ja też lubie Raditza i chciałbym by zrobilu mu porządnie SSJ **
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019