Najsilniejsza rasa
Moderator: Moderatorzy
Najsilniejsza rasa
wystrczy napisaci nazwe rasy
WYSTARCZY WYTŁUMACZYĆ SWÓJ WYBÓR W PARU ZDANIACH, NAPISAĆ TO STYLISTYCZNIE I NA POZIOMIE
p.s. skasowałem wszystkie głupie posty w tym temacie... - Szpaner
WYSTARCZY WYTŁUMACZYĆ SWÓJ WYBÓR W PARU ZDANIACH, NAPISAĆ TO STYLISTYCZNIE I NA POZIOMIE
p.s. skasowałem wszystkie głupie posty w tym temacie... - Szpaner
- .:Sasuke:.
- SSJ 2
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: najsilniejsz rasa według was
Hmmmmm wiec takSzpaner pisze:WYSTARCZY WYTŁUMACZYĆ SWÓJ WYBÓR W PARU ZDANIACH, NAPISAĆ TO STYLISTYCZNIE I NA POZIOMIE
Wybieram sajanow bo : to rasa bardzo silna , ktora zmacnia sie po kazdej walce , jesli sa blisko smierci , ponadto ich przemiany pod wplywem ksieczyca sa podobne do transformacji w wilkolaka (w niemieckiej wersji nawet jest taka nazwa dla Oozaru "Malpolak" czy jakos tak) ponadto maja ogony i musza je miec , aby sie zmienic w oozaru , sajanowie takze wygladaja na jaskiniowcow (szczegolnie jako ssj4) i uzywaja swoich miesni a nie mozgu do wygranej (czym pokonali Tsufuli , rase madra , ale nie zbyt silna , bynajmiej dla nich)
Moze byc Szpaner?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
By BH
sajanowie takze wygladaja na jaskiniowcow (szczegolnie jako ssj4) i uzywaja swoich miesni a nie mozgu do wygranej (czym pokonali Tsufuli , rase madra , ale nie zbyt silna , bynajmiej dla nich)
Jak dla mnie to same minusy. Fajna nazwa Malpolak, widać jak Niemcy lubią Polaków.
sajanowie takze wygladaja na jaskiniowcow (szczegolnie jako ssj4) i uzywaja swoich miesni a nie mozgu do wygranej (czym pokonali Tsufuli , rase madra , ale nie zbyt silna , bynajmiej dla nich)
Jak dla mnie to same minusy. Fajna nazwa Malpolak, widać jak Niemcy lubią Polaków.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jak jest minusem wyglad Sajana jako jaskiniowca i uzywanie przez niego bardziej miesni od rozumu? Ja lubie jaskiniowcow (mimo iz Kakarotto bardziej go przypomina w B3 , to w BT wyglada jak jakis lewpp3088 pisze:By BH
Nadal brak obrazy
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Kenyan , Tsufule zgineli PRZED narodzinami Kakarotta , i nie , Kakarotto (zabil Baby'ego aka Klon Bubble Joel) i Vegeta (Dr. Raichi) ich nie zabili pierwsi , Sajanowie ich zabili , to chyba tradycja , bezutyteczna rasa (Tsufule) ginie z rak rasy barbarzyncow (Sajanowie)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Masz rację, chyba pomyliłem ich z rasą Changeling(czy jakoś tak)BH Daimaouji pisze:Kenyan , Tsufule zgineli PRZED narodzinami Kakarotta , i nie , Kakarotto (zabil Baby'ego aka Klon Bubble Joel) i Vegeta (Dr. Raichi) ich nie zabili pierwsi , Sajanowie ich zabili , to chyba tradycja , bezutyteczna rasa (Tsufule) ginie z rak rasy barbarzyncow (Sajanowie)

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Sayanowie,Changeling i ta od Buu zapomniałem. Dlatego że każda może się transformować i są bardzo silni (bossowie i główni bohaterowie).
www.dbo2.pl - Zapraszamy 
- BH Daimaouji
- SSJ 5