Czemu nie lubicie Frezera?

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Czemu nie lubicie Frezera?

Post autor: Bobercik »

zauważyłem że dużo osób na tym forum atakuje freizera świadczą o tym tematy najgorzej wyglądający czrny charakter (większość uważa że freizer najgorzej wygląda) i czy freizer to cykor. Co wy od niego chcecie???
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

No wiesz dla niektorych z nas Freeza wyglada dziwnie jako wrog , a jesli chodzi o cykora , to bac sie SSJ? Freeza musi miec nasrane we lbie :lol:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

no wiesz na tamte czasy super sayan to było coś wielkiego
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:no wiesz na tamte czasy super sayan to było coś wielkiego
No po przeczytaniu mangi i znajac teraz bardziej prawdziwego Suepr sajana (czyt. Broli) to masz racje , ale no coz Frezer widac byl cykorem od Vegety i najprawdopodbniej by uciekl gdy Broli by zmienil sie w DSSJ :twisted:

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

nie zdążyłby uciec brolly by go zdmuchnął
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:nie zdążyłby uciec brolly by go zdmuchnął
No tez mozliwe , ale w mojej wyobarzni to on poprostu ze strachu ucieka z planety "Vegeta"

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Szpaner
Zasłużony

Post autor: Szpaner »

Freezer był kolejnym z rodu potężnych Chengelingów, którzy podporządkowali sobie niezły kawał galaktyki. Nie przywykł do porażek ani tym bardziej istot potężniejszych od niego. Początkowo zdruzgotany siłą Goku SSJ podjał z nim walkę i chciał wygrać za wszelką cenę. Nawet walcząc nie fair (atak w plecy SSJ, któy darował mu zycie).

Freezer przeżył, żyjąc ze świadomością przegranej i wiedział, że istnieje gdzieś SSJ silniejszy od niego. W pocie czoła trenował by zwiększyć swą moc. Gdy przybył na Ziemię spotkał Trunksa jako SSJ. Przestraszył się go, jednak jak miałby zareagować?? Nie dość, że istnieje ktoś kto go pokonał (SSJ) to pojawia się kolejny. Legenda, która miała być zwykłą bajką okazała się niespodziewanie prawdą i to w liczbie mnogiej. Freezer poczół strach jaki każdy by doznał. Strach przed ponownym spotkaniem z SSJ, dodatkowo z takim, którego mocy nie poznał. Czy gdybyście np. wypadli z okna z balkonu, nie balibyście się w przyszłości do niego podchodzić? Czy tak jak Robert Langdon, który w wieku paru lat przez całą noc topił się w starej studni, gdzie znikąd ratunku a ciemna noc sprawia wrażenie, że jesteś zamknięty w pomieszczeniu pełnym wody? W takiej sytuacji nabawił się klaustrofobii i strachu do zamkniętych pomieszczeń. Dla Freezera był to podobny strach, widmo przegranej i poniżenia. Niczym stare wspomnienie, odżyło - porażka. A jednak, stanął do walki, którą bardzo szybko zakończył.
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22 :wink:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Szpaner pisze:Początkowo zdruzgotany siłą Goku SSJ podjał z nim walkę i chciał wygrać za wszelką cenę. Nawet walcząc nie fair (atak w plecy SSJ).
Jaki ojciec taki syn :roll: Zreszta Kakarotto w tym czasie zachowywal sie jak prawdziwy sajan , a nie jak te scierwo , ktorym zostal , po wychowaniu przez tych ludzkich robakow , jak to ujal jego wielki brat :!:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

Mi tam Freizer nie przeszkadza. Wolę go bardziej niż tego fioletowego (nie pamiętam nazwy)

Jego starszy brat, pierwszy syn King Colda to Cooler. :) - Szpaner
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Tommy pisze:Mi tam Freizer nie przeszkadza. Wolę go bardziej niż Coolera
Ta? To juz wole Coolera , on chociaz zmienia sie w 5 formie w ktorej wyglada jak Shredder z zolwi ninja :) A Freeza tego NIE potrafi

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Ta, wszakże jest tylko mizernym młodszym braciszkiem... Fakt kolejny: w Freeza Sadze pierwszy i jedyny raz spotykamy się z tym, że Goku pokazuje SAIYAŃSKĄ dumę- zachowuje się jak wysłannik swojego ludu, słowem i czynem, nieco jednak od tego odbiega, darując Freezie życie...
Istota tak plugawa jak Freezer zasługuje na miano ohydnej kreatury, ponieważ to on zabił bezbronnego opadniętego z sił Krilana i porywał się na słabszych- dla przykładu Cell i Buu szukali równej sobie konkurencji, ponieważ walka na poziomie sprawiała im przyjemność. Freezer czerpał przyjemność z niszczenia planet i zabijania słabszych od siebie istot, co z pewnością stawia go w najgorszym świetle spośród czarnych charakterów z Anime (nie licząc filmów kinowych, bo np. Broly to już jedno wielkie zniszczenie, wszak LSSJ jest skazany na los bezdusznego niszczyciela ;]).

To chyba tyle jeśli chodzi o moją wypowiedź dotyczącą ów tematu... Może co niektórym po raz kolejny przemówiłem odpowiednio do słuchu, aby zmienili swoje poglądy i zrozumieli tę opinię ;)
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Tommy pisze:Mi tam Freizer nie przeszkadza. Wolę go bardziej niż tego fioletowego (nie pamiętam nazwy)

chodziło mu Ginyu :D
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:
Tommy pisze:Mi tam Freizer nie przeszkadza. Wolę go bardziej niż tego fioletowego (nie pamiętam nazwy)

chodziło mu Ginyu :D
Ginyu? To ja juz wole Ginyu od tego "Szczura" co wybil sajanow! Ginyu jest fajny.....zaraz po Jessie rzecz jasna

Ayla Mioduńska 2003-2019
Reaven
Zasłużony

Post autor: Reaven »

Chociażby temu że wybił saiyan
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

no jakies watpliwosci macie ze Frezza wygladal glupio?....chyba se ze mnie jajca robicie panowie...Frezza byl cykorem z pewnoscia...sraczki malo nie dostal jak zobaczyl gdy KKRT sie zmienil..
Fight.
ODPOWIEDZ