Humor - dokładniejszy opis wewnątrz

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Humor - dokładniejszy opis wewnątrz

Post autor: Dae »

:arrow: Czy zdarzyło Wam się, żę rodzice opowiadali Wam jakąś historie, z której śmialiście się jak nigdy? Taką historię w której Wy sami jesteście bohaterami. Piszcie, zobaczymy która będzie najśmieszniejsza :twisted:

Mama mi opowiadała pewną historie. Bodajże jechaliśmy do Olkusza, nie pamiętam po co, chyba do szpitala(i tam chyba powinienem zostać). Przed tym szpitalem z opowiadań wynika, że rozgrywa sięakcja. Wychodzę ze szpitala z mamą i widze jakąś dziewczynke(w moim wieku, bodajże miałem 3-4 latka), był z nią tatuś. Mama mówiła, że podbiegłęm do dziewczynki i zacząłem się z nią całować. Najpierw bodajże to był tylko całus w policzek, a później bodajże nie mogliśmy przestać się całować. Do dziś nie pamiętam tego zdarzenia... A szkoda :evil: Nawet nie wiem jak miała na imie :P

Dobra, ja napisałem coś śmiesznego, teraz kolej na Was! Gambatte(czyli, "no dalej")!
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Ok, mój dziadek mówił że kiedyś byliśmy w domu tylko my dwaj, wtedy zaatakowali nas bandyci o imieniach Żyd, Bżyd,Zielone Ucho i Krzywy Nos
Chcieli mnie porwać,ale mój dziadek wlał trzem gazrurką(?) a ja jednego(Zielne Ucho) zacząłem okładać kamieniami
Obrazek
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Post autor: Groku »

Eee... to napewno jest prawdą bobercik ?? :?

Co do mnie to jedną ze śmieszniejszych sytuajci były moje narodziny. Moja Mama opowiadała mi ża jak sie urodziłem to na dzień dobry opsikałem lekarza który mnie wyjoł z brzucha i bylem z siebie bardzo zadowoliny :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Nie wiem czy to prawda, mój dziadek mówi że tak(szczerze w to wątpie)
Obrazek
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

Wystarczy że jestem w kościele i siedzę obok moich kolegów. Jeden z nich robi głupią minę i już się śmieję. :lol:
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Post autor: Groku »

Taką sytuacje jak ty Tommy tez miałem ale nawet gorzej bo tak głośno sie zaczolem śmiać że ksiąd przerwał msze podszedł do mnie i powiedział żebym sie uspokoil albo wyszedł z kościola :oops:
Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Ja wyzywam swoją mame że jej stary był górnikiem (seriówka) i mi się to nie wydaje śmieszna :) . Ale mnie bawi jak mój brat (już go nie ma) bawił się saletrą z cukrem :( . Kradł mamie cukirniczke dosypywał saletry kuchennej i odpalał :) . Mam fajne dziury powypalane w meblach :P .
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

To nie chyba do tematu , ale raz do mnie dzwonil Macix kun , Roman (moj "ojciec") odebral i mowil
Roman powiedzial , nie pisze:Jakas dziewczyna dzwoni
:lol:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Ta . To było dobre . Dostałem telefon i postanowiłem wykręcić do BH . Dzwonie a tu jakiś męszczyzna odbiera . Ja mówie : dzień dobry jest Bartek . Tak . Poczekaj chwileczkę .
ODPOWIEDZ